Bok svima od nas dvoje 😘 Mi smo zacudo ok spavali, a nakon par dana mira, malisa je sinoc divljao kao nikad 💙
Mrkvice kad tako pricas o trbuhu i kceri, sva se raznjezim 😍❤️ Mislim da ce nam svima nedostajati trbuhic i lupkanje, evo sad mi se place haha hormoni 😅
Btw ako je koja mislila u city center west, neka proba izbjeci, ja sam se zaletila samo oprati auto i kupiti mlijeko, a guuuuuzvaaa 😱
Axia,mama@, curke, što reći..."znam kako ti je" je nešto što se smije reći u ovoj grupi 😜
Ma ja zapravo ne volim ljude koji stalno nešto seruck..., al kad smo svi tu nekako podjednako trudne onda imamo očito i ista događanja. Do prije neki dan se nisam baš mogla namjestiti,ali me tek neki dan počelo boljeti u kukovima i ta glupa simfiza koja spaja pubičnu kost. Stvarno se sve razj... Tko bi rekao! haha 😂
Axia, pusti fotelju na razvlačenje, tu treba sjediti,a i dići se! Treba nama ona bolnička daska za strgane ljude! 😅
Ja nemam toliko problema sa ikakvim bolovima, osim sto me naravno bole ledja nakon duzeg stajanja... Okretanje u krevetu me podsjeca na nasukanog kita, a ustajanje tijekom noci zbog wc- a na osvajanje everesta...
Ja se znam probudit na trbuhu i ne primjecujem bas da se malena nesto buni... Mada, moram priznat da me ni inace topovi ne probude... Tako da ispada da nema bas prava glasa, hahaha
A stvari za bolnicu su jos uvijek u ducanu i ljekarni... Uskoro cu valjda i to rijesit...
Pozdrav okruglice
Sve nas boli isto. Tješim se još samo malo. Još 5 dana do termina. Skačem po lopti dok pijem čaj od maline ali mišica nikako da shvati hint.
Noćas sam uspjela odspavati čak 4 sata u komadu tako da sam osvježena vodila napad na ikeu u potrazi za karnišnama. Guuuuužva.
Sada su mi noge kao balvani.
Jeste vi počele oticati?
Meni zadnjih tjedan dana strašno otiču noge. Doslovce toliko buknu da se presavija na člancima. Prođe kada dignem noge i ležim pa se tješim da je to valjda normalno.
lady nas dvije se u pocetku nekako poklapamo po svemu bilo bi fora i da rodimo isti dan hehe... mene vise od svega zivcira sto nista ne mogu kako zelim -.-
lillany drzim fige da krene najkasnije na dan termina
btw ja oticem skoro 2 tjedna noge mi kao balvani navecer...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja sa oticanjem nemam nekih problema. Jedino sto vidim je rubic sto mi carape naprave, al nista strasno. Sjecam se prosle T kad sam ulazila u 8 mj. Morala sam siru obucu ici kupovati jer je bilo nemoguce uci u patike il slicno.
Sad jos uvijek nosim starke
Ja sam danas spakirala torbu za bolnicu. Ne do kraja ali vecina je tu.
Krecem se polako prema naprijed. Juhuuuu
Lillany skoci ti malo na muza pa na loptu. Mala ce skuziti ili ce joj dosaditi hahaha
ja nosim sve isto kao i prije T osim grudnjaka hahah
mama ma neka je torba spremna ;)
moja beba kad se iategne sve me zapece dolje kao da pokusava izaci i ne mogu se ispraviti od pritiska
🙏👸👸🙏❤️
btw skakanje na muza kod mene sluzi samo da malenu uspavamo hahahahah
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji