Evo na,i moja torba je (recimo) spakirana. Drago mi je mama@ da si i ti svoju 😉
Ja ne otičem baš,ali sam i tenisice proširila i prsten se ne usuđujem staviti da ga ne bih mogla skinuti. A neki dan sam bila malo natečena.. Kaže moja šogi da to znači da beba uskoro stiže.
Inače,sad sam spekla palačinke na kokosovom ulju (uzela sam u Lidlu za 30 kn jer je inače 50) i preporučam svima. Napokon mi se nisu zalijepile! (Inače prvih 5 stružem)
mama hahah nekak mi se cini da se navikla na ljuljanje hahaha :P
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
mama uffff da ti pravom kažem za tu vrstu aktivnosti nekako nikako nemam volje. Vjerojatno ima veze s tim što sam ko nasukani kit. Da ne spominjem da je zadnji puta kada smo pokušali bilo užasno neugodno. I fizički i psihički i meni i njemu.
Pinky slazem se sa tvojom sogi ja sam natekla par dana prije i to dosta.. ruke i usta su mi najgore bili nateceni da sam se cudila samoj sebi sto je sada
Inace svo to planiranje.. pa ukratko nit sam rodila svjeze obrijana nit sam imala torbu za rodiliste kod sebe.. sve se nekako okrenulo hehe. Samo si neku hranu obavezno stavite i vodu. Ja sam nakon poroda bila gladna i zedna ko vuk..
E i da.. mene trudovi nisu boljeli u ledima, pa sam tu vecer u bolnici tek nakon 4 sata rekla sestri da me boli.. presjecalo me jako dolje u trbuhu od prepone do prepone donji dio. Cak sam sebe pokusala uvjeriti da imam neku virozu posto sam sto puta na wc otisla
Netko je spomenuo plakanje.. joj ja sam kao kisna godina plakala kada nam je napokon dosla. I kada vidim muza sa njom svaki put mi oci zasuze
Mazite puno trbuscice i velika pusa od nas dvije
Pozdrav drage mame i trudnice
Evo ja vas već neko vrime pratin i uživan u vašim postovima tijekom neprospavanih noći pa san odlučila da se i ja pridružin u zajedničkom iščekivanju .
Inače, termin mi je po zadnjoj mengi 20.11., a prema prvom ultrazvuku 04.12. Bliži seeee . Nosim sinčića i na zadnjem pregledu (prošli ponediljak) je imao oko 3400g i 52cm
. Nisan uspila sve popantit pošto san dosta toga čitala pa me zanima ima li koja da će u Splitsko rodilište? I vodite li muževe sa sobom na porod
? Ja se još predomišljan oko toga
07.12.2015. A <3
Tweety dobrodošla. Eto napokon dečka da popravi statistiku .
Mrkvica jel to znači da ipak ne vrijedi ona da "znaš kada dobiješ trudove" (barem u početku)?
Pepita, da bas bi bilo fora da rodimo tu negdje...isto me zna dolje presjeci i kao zapeci kad se ona nekako ritne....naotekla jos nisam....
mrkvica bas je super kad nam se javis :) sve sam vise uvjerena da ja trudove necu znati prepoznati...
tweety meni je termin 24.11. , roditi cu u Sinju ili Splitu to ne znam do zadnjeg dana... a vodim muza ako ce on htjeti,ali ja zelim svakako...
lady to kad se istegne kao da ce mjehur izgurati...
a sta se tice seksa ja jos mogu i hocu hahah iako i mi sad rijede svaki treci dan...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji