Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JuicyFruit
    12. Studeni 2015. 22:09

Joooj koliko događaja u jednom danu! Allegra i Mrkvica drzite se   kao sto su cure vec napisale, sad cete dobiti uvid kako to tamo sve funkcionira pa ce vam sigurno biti lakse kad dođete na porod 
    Pepita bas me dobro nasmijala  procitala sam muzu sto si napisala i njemu se to jako sviđa  mislim da cemo i mi uskoro. Imali smo sad kratku pauzu jer sam se bojala da ne izađe prerano, ali sad vec moze 
    Tyna, ja sam mislila traziti stolcic, ali kako se blizi termin vise ne znam... to je tako malo i bojim se kad mi dođe trud da cu pasti s njega  Ali napokon su u vinogradskoj obucili jos jednu babicu tako da su sad dvije pa je veca sansa da ces ga dobiti ako trazis.

BebaNana
    12. Studeni 2015. 22:25

Joooj Alegra baš mi je žao što moraš ostati u bolnici, držimo fige da do jutra bude sve u redu i da ideš mužu na rockas 

allegrazg
    12. Studeni 2015. 22:34

cure hvala kaj mislite na mene, nadam se da bu ujutro sve ok. nisam jos spremna za ostanak u bolnici.

Mrkvica2
    12. Studeni 2015. 22:55

Ja takoder zahvaljujem na brizi i lijepim zeljama, stvarno smo ovdje bas kao mala obitelj 

Iskreno nije mi nimalo zao sto su me ostavili jer sam se uplasila.. jednostavno mi je bilo presumnjivo da je tako mirna vec dva dana.. bolje da pitam pa da nije nista vec da bude kontra. Evo sada smo radile vec peti ctg i uspjele ju napokon malo aktivirati.. skocili su otkucaji napokon na 150-160... Malo malo me netko pita jel imam trudove ili kakva stezanja ali nitko ne spominje jos porod.. 

Allegra zelim ti uredan nalaz sutra 

Pepita samo neka muzic bude aktivan, bar u krevetu kad vec nece u setnje (nije on ni blesav) pa se mozda i pokrene nesto. Drzim fige 

Za sve ostale nadam se da ste mi dobro i puno mazite bebace svoje.

Anaheja
    13. Studeni 2015. 06:58

Petrova nema stolcic koliko ja znam. Pricali su da u zg jedino vinogradska. Mene vise muci porod u vodi... Ja bi htjela rodit u vodi, ali nakon nekog clanka iz 2003 da je radenska donirala bazen petrovoj vise niti rijeci nigdje o tome. Moram cu pitat svog ginekologa izvodi li se to igdje osim u ri 

axia
    13. Studeni 2015. 08:42

dobro jutro okruglice!
    mrkvice, allegra, čekam vijesti.... nadam se da je sve po ps-u :)
     nadam se da će ovo biti jedan pozitivniji dan :) nek vam bude lijep

Mrkvica2
    13. Studeni 2015. 08:42

Curke samo da javim, mene od sinoc hvataju trudovi. Sada ctg ocitava 90 bole ko sam vrag, cini se da moja malena danas ipak dolazi. Drzte mi fige, javim se cim stignem..

JuicyFruit
    13. Studeni 2015. 08:52

Mrkvica sretnooooo! Jos malo pa cete se maziti  mislim na vas 

Anaheja, bazen isto imaš u Vinogradskoj. Mozda da se prebaciš? 

Anaheja
    13. Studeni 2015. 08:53

Sretno mrkvice!!!

Ines24
    13. Studeni 2015. 08:58

Mrkvice drži se, javi nam se kad budeš mogla da znamo da je sve u redu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.