Kad vidim puno stranica za pročitati pomislim si da su bebice krenule nadam se da će ubrzo krenuti svim mamama koje su u terminu, nama koje nismo nek još malo pričekaju
Tyna promijeni doktoricu čim prije, ako ne sada onda poslije trudnoće definitivno...
uh kolko sam puta več to čula al stalno nešt dođe pa je ne promjenim... sad sam trudna pa je zato ne mjenjam... a vidjet ću poslje poroda, možda je stvarno promjenim. i muž mi več to dugo govori...
tyna ja bih nazvala pa ih upitala anonimno... a sada hajde jos malo pa je bebica tu :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
ja sam naredila svom muzu da ima da me otvori do utorka hahah
🙏👸👸🙏❤️
evo upravo sam poslala pitanje u ministarstvo... nadam se da će odgovoriti...
pepita, držim fige da te otvori hahahaha
joj sad pred kraj i muke s ctgovima. stvarno pretjeruju. ili je premirna ili prezivahna. najbolje da ih istreniramo da tocno u odredjenom trenutku naprave tocan broj pokreta i srce im otkuca tocan broj puta. ma sve bih ih tamo u top strpala.
zao mi je sto se nervirate sad pred kraj, ali izdrzite jos malo
linakarolina, mozda da si nabavis majicu iz onih molitvenih grupa i zakaci krunicu na kolica pa kad netko krene s glupim komentarima nabaci blazenu facu i udijeli mu koji blagoslov ili citat iz biblije
mene je muz danas izvukao iz stana kad je zavrsio s poslom pa smo uspjeli kavu popiti na suncu. bas mi je napunilo baterije
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
shimmer, super ti je muž, mi nemamo vremena niti disati, kamoli ići na kavu...
cure moje, nemojte si kuću raditi ispočetka. mi radimo kat za sebe, ali ovo je ko da dižemo kuću na novo. prvo bušenje zidova za prozore, pa za struju, pa za grijanje, vodu. uf. ovo je katastrofa... ja jedva čekam da sve završi, več mi je toga bušenja i lupanja na vrh glave. od 8 sati ujutro, pa cijeli dan.
i to več od ranoga proljeća... danas položili cijevi za podno grijanje, u subotu glazura, pa sređivanje stropa, pločice, ajme kolko je još posla. bolje da se ne sjetim uopče
axia a postajem luda hahah
tyna neka si, nadam se da ces dobiti odgovor brzo..
sta se tice kucice kad zavrsite biti ces ponosna na svoj kutak :)
i hvala na figama hahah :P
shimmer jojjj da je moj takav, ja ga mjesec dana nagovaram za setnju od 5 minuta
🙏👸👸🙏❤️
Mrkvica i Alegrra curke
Pepita topla kupka, seksic, setnja, chilli ma mora krenut 😘😘💜💜💜💜💜💜💜
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji