Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    12. Studeni 2015. 19:44

curke, a jeste razmišljale o porodu na stolčiću? nemam pojma niti kako ovaj izgleda, na postelji, ali vele da je na stolčiću puno lakše...
    evo ja sad o tome čitam....

Pinkypik
    12. Studeni 2015. 19:48

Pepita legendo, da te moj muž ima bio bi sretan 😜 
    Tyna,neka si je,sad možeš jedino tražiti uputnicu za bolnicu da tamo dovršiš preglede, a poslije lijepo nogom u guz...
    Shimmer,odličan ti je prijedlog za LinuKarolinu. Sviđa mi se 😉

axia
    12. Studeni 2015. 19:59

tyna, ja sam čitala nešto o tome, al neznam jel ima uopće tu opciju u petrovoj.... a iskreno, kakav nam je sustav, imam osjećaj da moram šutit i radit kak oni kažu, a sumnjam da je u to uključen stolčić..- . -

allegrazg
    12. Studeni 2015. 20:34

ja ostala u bolnici, moraju mi ponoviti ujutro ctg...vidim da nisam jedina s tim problemom..i meni ocitava neke trudice,ali bh izgleda,jer nije nista komentirala.
    nadam se da bum sutra doma, muz ima rockas.

axia
    12. Studeni 2015. 20:41

danas je baš naopaki dan... žao mi je što vas zadržavaju tamo.... allegra, nadam se da ćeš bit sutra s mužem i da će bit sve ok na ctg-u

Tyna24
    12. Studeni 2015. 20:49

ajooj allegra, držim fige da sutra ideš doma i da će biti sve u redu....

Pinkypik
    12. Studeni 2015. 20:53

Allegra,baš mi je žao. Samo ti ostani tamo njima na oku. Neće ti ništa biti,samo će te malo rano probuditi i imat ćeš uvid u to kako bolnica funkcionira i lijepo će čuvati bebicu. A to je najvažnije!
    A i mužić bi za rođendan sigurno rađe da je bebica sigurna pa lako proslavite za koji dan...

lady6
    12. Studeni 2015. 21:34

Ocito su nam krenuli stresno ovi posjeti TA. Alegra, drz se, bit ce sve ok. Bolje da si pod kontrolom i da je sve ok. Sad sam i ja malo zabrinuta sto su meni taj ctg u petrovoj tako nonsalantno odradili. A malena upravo nabija di stigne tak da je valjda sve ok. Sto se tice uzv kod gin. i moja je naplacivala 100kn, ali ja sam na kraju otisla privatniku vodit trudnocu (vec kad placam....). Ugl. odvratni su!

MaliV
    12. Studeni 2015. 21:47

Vecer curke 😘
    Moj mali je zadnjih par dana bas jako miran, vec me malo brine 😕 Sutra ujutro imam bris na streptokok, pa cu ju pitati usput..
    Sretno svima sa ponavljanjem ctg-ova 😘😘

Sonja8
    12. Studeni 2015. 22:06

Allegra i Mrkvice, samo hrabro, sto ugodniji boravak u bolnici...i neka sve bude u najboljem redu! 
    A onim okruglicama koje jedva čekaju da se "pokrene", sto skoriji "pokret" želim!
    MaliV, sretno sutra na pregledu...
    Ja sl tjedan idem u TA (uzv u 32.tjednu), ne znam zašto bas u bolnici, ali eto...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.