curke, a jeste razmišljale o porodu na stolčiću? nemam pojma niti kako ovaj izgleda, na postelji, ali vele da je na stolčiću puno lakše...
evo ja sad o tome čitam....
Pepita legendo, da te moj muž ima bio bi sretan 😜
Tyna,neka si je,sad možeš jedino tražiti uputnicu za bolnicu da tamo dovršiš preglede, a poslije lijepo nogom u guz...
Shimmer,odličan ti je prijedlog za LinuKarolinu. Sviđa mi se 😉
tyna, ja sam čitala nešto o tome, al neznam jel ima uopće tu opciju u petrovoj.... a iskreno, kakav nam je sustav, imam osjećaj da moram šutit i radit kak oni kažu, a sumnjam da je u to uključen stolčić..- . -
ja ostala u bolnici, moraju mi ponoviti ujutro ctg...vidim da nisam jedina s tim problemom..i meni ocitava neke trudice,ali bh izgleda,jer nije nista komentirala.
nadam se da bum sutra doma, muz ima rockas.
danas je baš naopaki dan... žao mi je što vas zadržavaju tamo.... allegra, nadam se da ćeš bit sutra s mužem i da će bit sve ok na ctg-u
ajooj allegra, držim fige da sutra ideš doma i da će biti sve u redu....
Allegra,baš mi je žao. Samo ti ostani tamo njima na oku. Neće ti ništa biti,samo će te malo rano probuditi i imat ćeš uvid u to kako bolnica funkcionira i lijepo će čuvati bebicu. A to je najvažnije!
A i mužić bi za rođendan sigurno rađe da je bebica sigurna pa lako proslavite za koji dan...
Ocito su nam krenuli stresno ovi posjeti TA. Alegra, drz se, bit ce sve ok. Bolje da si pod kontrolom i da je sve ok. Sad sam i ja malo zabrinuta sto su meni taj ctg u petrovoj tako nonsalantno odradili. A malena upravo nabija di stigne tak da je valjda sve ok. Sto se tice uzv kod gin. i moja je naplacivala 100kn, ali ja sam na kraju otisla privatniku vodit trudnocu (vec kad placam....). Ugl. odvratni su!
Vecer curke 😘
Moj mali je zadnjih par dana bas jako miran, vec me malo brine 😕 Sutra ujutro imam bris na streptokok, pa cu ju pitati usput..
Sretno svima sa ponavljanjem ctg-ova 😘😘
Allegra i Mrkvice, samo hrabro, sto ugodniji boravak u bolnici...i neka sve bude u najboljem redu!
A onim okruglicama koje jedva čekaju da se "pokrene", sto skoriji "pokret" želim!
MaliV, sretno sutra na pregledu...
Ja sl tjedan idem u TA (uzv u 32.tjednu), ne znam zašto bas u bolnici, ali eto...
Sortiraj odgovore
Najstariji