Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    12. Studeni 2015. 14:58

mrkvica sretnooooooo

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    12. Studeni 2015. 15:01

mama ja sam rekla da cu setati ali psa ne mogu jer je od sogorice i poprilicno je neodgojen i ne slusa i vuce kao lud... dragi nece sa mnom cak ni zbog mene, sama nemogu osim po dvoristu... sve normalno radim kao i do sad ukljucujuci seks aliii nista.. ne pomaze kod mene..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    12. Studeni 2015. 15:02

Mrkvice, pa ti si malo požurila da vidiš kako je gore! Pametno... Drži se, još malo pa će i imena naših bebica isto pisati na onim išaranim zidovima! 😄
    Držim fige da je sve dobro s tvojom bebolinom,samo je provjere i sve ok. Pospan dan... Sretno!!

axia
    12. Studeni 2015. 15:04

mrkvice, uvjerena sam da je beba mirnija čisto zato što nema više mjesta za akrobacije. drž se :*

lillany
    12. Studeni 2015. 15:08

Mrkvica baš mi je drago da si se javila. Skroz sam se zabrinula. Nadam se da će sve biti okej. A sada imaš i pregled kako je u predrađaoni.

• mama@
    12. Studeni 2015. 15:14

Pepita da smo si blize mogle smo skupa. Ja imam za svaku od nas po jednog 

Tvoj se termincic opasno priblizio

Mrkvica2
    12. Studeni 2015. 15:26

Hvala curke 

Pinky mohu ti rec da je cist okej,  cak su zenama dali rucak i pije se cijelo vrijeme u predradaoni sto mi se svida. Pustaju ih da secu, nekad ih samo spoje na ctg.. sve u svemu cist okej tretman.

Iillany nisam stigla ti reci posto me seatra odvela gore u radaonu.. kako je prosao tvoj pregled? Ima li kakvog pomaka, otvaranja?

Ma misica nasa nas je bas jako uplasila, jos los ctg.. sada je bolje srecom ali stvarno sam mirnija kad ju cujem i znam da je sve okej. Muz mi se izbezumio, covjek me nije mogao na mob dobiti pa je zvao bolnocu pa mi je sestra nosila fiksni  

Mogu vam reci kad gledam te zene tu ato cekaju porod, sve se cine tako skulirane.. prodisu trudove i jedna po jedna ode po svoju bebicu. Nadam se da cu tako i ja kad dode vrijeme 

• mama@
    12. Studeni 2015. 15:44

Mrkvica super da je okej iako po tjednima moze komotno doci kod mame ;)

Vjerujem da cemo i mi drugima izgledati skulirano na porodu jer se fokusiras samo na to i da sve prode.

Pinkypik
    12. Studeni 2015. 15:51

Mrkvice, eto, to je ono što sam ja pisala kad sam bila tamo. Sve je ok i svi su stvarno super, a i nitko nije ni dizao paniku ni vikao. Baš sam lijep dojam dobila. Nije loše i to doživjeti pa se lakše pripremiti kad znaš što te čeka.

lillany
    12. Studeni 2015. 15:54

Mrkvica kod mene sve laganim tempom. Otvorena jedan prst, prohodna za članak. Proces polako napreduje. Koliko god ja htjela ubrzati stvari.
    Mm se  šali da je za razliku od nas delikvenata beba odlučila da će biti sve po ps-u i da ona izlazi točno 19og kada je napisano Đabe moje poticanje na revoluciju.

Inače, pregled je bio totalno brzinski i na moje iznenađenje naj "ugodniji" do sada. Vrlo nježna doktorica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.