Mrkvice, bit ce to sve ok. Pepita, moji se cude kak sam zatvorena a nema kaj ne radim, al ocito nema pravila.
cure i ja cekam ponavljanje ctg-a, beba je prezivahna...
uzv mi nije radila, ne kuzim, jer su mi ga radili zadnje s 33.tjedna, cerviks se omeksao i skratio
Alegra nemogu vjerovati,kod tebe preživahna,kod Mrkvice pre mirna...što je to?? Klinci su ušli u pubertet? Salim se malo..drži se i samo mirno bez nerviranja, bit će sve u redu,sigurna sam
veselo nam je danas, puno noviteta... allegra, drž se i ti :) javi kako prođe....
Jojj ma malena nas baz zeza.. sad treci ctg opet mirna. Veli sestra da valjda sada spava i neda se ometati..
Allegra nase cure bi zajedno uspjele sloziti idealan ctg
Iillany dobro ajde i prst je nesto hehe. Ja cu vag pregled dozivjeti valjda tek na porodu heheh. Jedino me ful razveselilo sto mi ova linija za trduove malo malo posjeti 70. Mozda se nesto pokrene.. nadam se i kod tebe i da se vidimo u radaoni
ajme pa danas novosti koliko hoces u nasoj grupici bebice se opako pripremaju neke su zvrkovi a neke bubice..
mama da bilo bi lijepoo:)
lady izgleda kako je krenulo da ce nas presisati.. isto tako radim sve samo mozda mi duze treba..
sretno curkeee svima :)
moja malena je danas puna energije a meni se samo spava
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
čitam ja i čitam, cijeli dan nisam bila tu, i čekala sam kad ću naiči da je nova bebica u grupi
ali nema je (još), držite se vi koje ste otvorene za prst-dva (sorry zaboravila sam koje)
živahna bebica, pospana bebica, glavno da je sve u redu
moj se kortlja cijeli dan, uf, i baš mi napravi pritisak na mjehur tak da imam nekad osječaj da me zapeče...
u vezi moje ginekologice, kad je bila ona afera nek se prijave ginekologi koji naplačuju, ja sam je prijavila... i pitala sam ju isto kad sam došla idući put na pregled zašto plačam uzv ako ostali ne plačaju... pa mi je rekla da drugi ne plačaju jer im je hzzo kupio uzv a njoj ne, a ona si mora vratiti pare. tak da sam ja na tome stala i nisam više ništa njuškala...
sad nisam pametna, dal se žaliti? možda još sazna da sam ja u pitanju pa bude gore postupala samnom... pitaj Boga kak bi to djelovalo na nju... heh... a baš mi to nebi trebalo pred kraj...
Sortiraj odgovore
Najstariji