Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BebaNana
    12. Studeni 2015. 09:25

Dobro jutro svima
    I nas troje idemo danas na 'izlet'',idemo na tečaj u dom zdr.koji traje sveukupno 2sata i živo me zanima što će to bit.. Pa pišemo si kasnije,pozz
    I sretno na pregledima 

• mama@
    12. Studeni 2015. 09:42

Jutro ranoranilice.

JuicyFruit super za 2cm otvorenosti . Vec kreces lagano al sigurno. Sretno draga ako ubrzo sto bude.

Pripisujem se jos uvijek onima koje mogu noge da bricnu 
    Juznije dijelove rijesavam jedino pomocu ogledala. Mm nisam ni pitala da mi pomogne jer hm.... ne znam kako bi shvatio moju molbu. Nije bas ozbiljan 
    Noktice na nogama sam uredno sredila iako vrsim akrobacije.

Tko god da je na pregledima danas u TA, sretno.

Dillb kako ste nam vas dvoje?
    Ja se sjecam na zadnjem porodu da su rekli da nece komentirati skalu za trudove. I bolje da ne znam.

Ja danas imam nekakvu tupu bol kao pred M. Bol ide od leda prema naprijed. Nadam se da cemo izdrzati barem jos koja 4 tjedna

Pepita2109
    12. Studeni 2015. 10:05

mrkvica ma nemaaaaa :/ zacementirana sam posteno tak da nista...
    juicy opaaa pa tvoja bebica  ce prije moje doci :) javi kak je prosao ctg

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    12. Studeni 2015. 10:26

mama, tak je meni jučer bilo, i čitav dan bh... još sam ujutro imala nekakav iscjedak, pa sa se malo prepala, al bezrazložno... sao je bio takav dan. nadam se da će i tebi proć, samo polako, za svaki slučaj... držim fige da mrva pričeka još malo :)
    juicy, za slučaj da krene uskoro, sretno!!
    pepita, termin je opako blizu, kako se osijećaš?

shimmer
    12. Studeni 2015. 10:31

jutroo!

pa ja ću krepati od uzbuđenja kroz te vaše preglede i ctgove!
    samo je pitanje vremena kad će sljedeća iza dillb i onda vlakić (kao s ulošcima )

ovo s brijanjem nogu. pa ne saginjem se ja njima nego njih približim sebi 
    tako i nokte na nogama režem.

odoh popiti kavu do kraja i dovršiti knjigu. pratim vas 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pepita2109
    12. Studeni 2015. 10:51

axia  osjecam se kao da ima jos do poroda duze puuuno duze hehe ali se nadam da ce se nesto promijeniti u utorak na pregledu.. iako sumnjam

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    12. Studeni 2015. 10:59

Hej drage raspjevane okruglice! 😊
    Rigoletto je gotov,napokon mogu popiti čašu vode. Puno sam bolje danas.

Evo nas troje s pregleda. Ovo je bio zadnji kod mog dr. Škvorca,dalje moram u TA. Sve je ok,cerviks skraćen, zatvorena, bebač super, ima oko 3080 g. Ako ostane do termina može dobiti još do 700 g....Mislim da neće,ali vidjet ćemo. Uvijek postoji i carski..što sad. 😛 Glavno da je meni moja mrgica dobro.
    Za razdvajanje kostiju mi dr. kaže da manje žene uvijek na kraju više nadrapaju s tim jer se mora napraviti mjesta za bebinu glavicu. Ah, bu prošlo... 
    Noge i ostalo ionako ne vidim pa sam ignorirala,bilo mi je pre loše jučer za brijanje i akrobacije,možda skupim snage za brazilsku? 😛

Tyna,ta tvoja muljatorica te pljačka, to su ti oni slučajevi nepoštenog rada koje kad netko prijavi završe na poreznoj i u novinama.

Pusa od nas na ovaj sunčan dan 😘

JuicyFruit
    12. Studeni 2015. 11:52

Allegra, doktorica je stvarno super! U biti danas su svi bili super 
    Ctg je na kraju dobro prosao tako da me evo doma. Doduse jedva sam dosepala jer me sad sve boli  idem leci i probati ubiti oko. Dodjem kasnije vidjeti kako su vama prosli pregledi 

Sonja8
    12. Studeni 2015. 12:29

Pozdrav drage moje...
    Pratim kako vam prolaze pregledi i kako ste sve bliže danu D! Veselim se i iščekujem s vama... 
    Mrkvice, bas sam se nasmijala onim sličicama i definitivno se nalazim u tim scenarijima!

• mama@
    12. Studeni 2015. 12:47

Juicyfruit super za ctg.
    Pinkypik rastete polako. Neka 

Ja bila kratko u gradu i vruce je. Skoro sam se skinula u kratki rukav

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.