tyna da upravo tako lezis prikopcana i slusas srceko svoje bebe, ja sam danas cak sat vremena bila prikopcana i nije ugodno tako dugo lezati jedva sam ustala... a da nazoves bolnicu gdje ces roditi pa odes kod njih glupo sta ti ona odreduje mislim ako mozes proc besplatno jadno od nje.. ja ga ne placam jer moj ginekolog radi u bolnici i tamo mu je ordinacija i samo me posalje u TA i da dodem sa nalazom..
mrkvica ma nisam imala ni pojma da ta donja pokazuje trudove bas sam se pitala cemu sluzi hahaha.
moja beba je imala jucer 3300grama danas mi je babica rekla da nije velika beba i da ce biti do 3700
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
ići ću sad prvi put kod nje da vidim kolko budem platila... ali ako (nedaj Bože) prenosim bebača, onda nema šanse da svaki drugi dan hodam kod nje i plačam. onda budem tražila nek me šalje u bolnicu...
Tyna slazem se s pepitom nek ona tebi da uputnicu za trdunicku.. meni je ovo apsurd, i bas to sto kazes sto da preneses jel bi svaki drugi dan trebala njoj novce ostavljati.. ma uzas, jako me naljute takve stvari. I jos mustra bez racuna daje "popust".. uff
Pepita dada, nisam ni ja znala dok nisam malo po netu o tome citala, a i cula sam kako zene u TA komentiraju bas za trudove to
A ovo za velicinu bebice je super, ja bi voljela da se moja rodi s max 3500 ali sumnjam u to posto je prije tj dana imala 3400.. ajde mozda su malo pogrijesili i manja je Inace jel ti doktor sto rekao u vezi poroda? Jel ima nade da se pokrene nesto?
mrkvica, zašto nemaš napisano kolko si trudna? baš me zbunjuje, nikad neznam u kojem si tjednu :)
Tyna nisam znala kako staviti dolje to sa trajanjem trudnoce pa sam odustala meni ti je termin dva dana prije pepite, znaci danas sam tocno 38+3.
Ne znam vise tko je pitao za Q9... Zaboravnost me lovi... Ja cekam sajam mama, beba i trudnica u westu sad krajem mj. Bit ce i leo kids tamo- posto su bili na svim sajmovima, i daju 15% popusta. A u ducanu su rekli za cekanje od 2- 8 tjedana... Tako da cu ih ja morat molit da malo pozure . Onda cu vec bit u 35om tjednu
dakle, lillany, vristim od smijeha na opis pokusaja uredjivanja
tako sam ja na pretproslom pregledu opisivala doktorici da mi se cini da mi se pojavila neka kvrzica na preponi, da nisam sigurna jel bradavica ili sto. a ona mene ispituje kakve je boje, jel raste, jel izbocena. rekoh "al ja vam to NE VIDIM, a sad cu se fino ionako skinuti pa vi pogledajte"
bili u kinu, gledali bonda. srednja zalost. ali junacki sam izdrzala tri sata sjedenja bez ijednog ustajanja za wc wohoo
laku noc nam svima zelim, bez previse rostiljanja i setanja
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
tyna pitaj svoju dr.da ti izda uputnicu za nju-tako da kod nje dođeš sa uputnicom kad je več tako mudra,pa nek se naplati preko hzzo-a!!! Uf što me ljute takvi lopovluci,neznam od kud im hrabrost samo?!?! I bez računa???? Pa što si ona umišlja? Nebi joj dala ni lipe! Mjenjaj dr!
Sortiraj odgovore
Najstariji