Jutro okruglice!
Evo ja već budna, pregled je danas, pa sam uzbuđena.
Pinky, mislim da su to još uvijek bh samo jače, a ne lažnjaci. Trbuh me bolio kao pred mengu samo dva ili tri puta, ali dok sam hodala i prestao tek kad sam sjela tak da mislim da je to bilo od napora.
Jucy, kakva je situacija u TA?Jel gužva?
Skužila sam zadnjih par dana da mi je beba mirna po noći tek se ujutro baci u akciju. To je valjda normalno.
Jutro :)
Allegra taman sam ti htjela objasniti koja sam ja a sad vidim da si tek u 12... Nije gužva jos, već sam obavila dio kod sestre.
Sto se tiče "uređivanja", pošteno sam se namučila jutros i onda se na putu do bolnice sjetim da nisam noge depilirala na kiosk po jednokratnu i u wc koliko sam mogla brzinski sredila barem da ne strše!
Kvragu. Zaboravila sam noge!!!
Ma i tako one nisu glavna atrakcija.
JuicyFruit ti se možeš dovoljno sagnuti da obriješ noge? Tako ti zavidim.
Jucy, mislim da je bolje kad ovak nikog ne poznaš, ovak sjedim doma do pol 12, a već bi tada mogla biti gotova...još mi je ova rekla da se javim sestri kad dođem, a kak da joj se javim kad se ne smije kucati.
Dobro da si me podsjetila na depiliranje, moram i ja noge nekak riješiti.
dobro jutro okruglice :)
napokon sam se naspavala, pa se nadam da ću danas odraditi nešto više posla....
sretno svima na pregledima i ctg-ovima :) nadam se da nećete predugo čekat i da će sve bit u najboljem redu :D
super ste mi sa svim tim depiliranjem... baš ste me lijepo nasmijale.
u pravu ste i za ctg. jedna sonda mjeri bebine otkucaje, druga stezanje maternice. sigurno vam se pojavio i neki skok kod stezanja kad ste mijenjale položaje. meni je stezanje stalno bilo između 30 i 40.
zabavno mi je bilo na samom porodu, netom prije izgona kada sam pitala svoju prijateljicu "pa jesu li ti trudovi dosegli 100?". a ona meni odgovara "draga, tvoji trudovi su nemjerljivi. nijedan nije ispod 180, 200. pisaljka lupa u plafon". he he he...
Dilb, ovo za 180,200 nisi trebala napisati.I izdržala si to bez epiduralne?Svaka čast. Kako ste nam vas dvoje?
Hehe :) da, noge su pale u drugi plan
Inače bila sam na pregledu. Skoro 2 cm otvorena a bebini otkucaji su oko 165-170 pa su me poslali na ctg. Sad cekam...
Jucy, pa to nije loše. Manje ćeš se patiti sa otvaranjem pid trudovima. Držim fige!
Kakva je doktorica?
Sortiraj odgovore
Najstariji