Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    allegrazg
    12. Studeni 2015. 07:57

Jutro okruglice!
    Evo ja već budna, pregled je danas, pa sam uzbuđena.
    Pinky, mislim da su to još uvijek bh samo jače, a ne lažnjaci. Trbuh me bolio kao pred mengu samo dva ili tri puta, ali dok sam hodala i prestao tek kad sam sjela tak da mislim da je to bilo od napora.
    Jucy, kakva je situacija u TA?Jel gužva?
    Skužila sam zadnjih par dana da mi je beba mirna po noći tek se ujutro baci u akciju. To je valjda normalno.

JuicyFruit
    12. Studeni 2015. 08:01

Jutro :)
    Allegra taman sam ti htjela objasniti koja sam ja a sad vidim da si tek u 12... Nije gužva jos, već sam obavila dio kod sestre.
    Sto se tiče "uređivanja", pošteno sam se namučila jutros i onda se na putu do bolnice sjetim da nisam noge depilirala  na kiosk po jednokratnu i u wc koliko sam mogla brzinski sredila barem da ne strše!

lillany
    12. Studeni 2015. 08:21

Kvragu. Zaboravila sam noge!!!

Ma i tako one nisu glavna atrakcija.

JuicyFruit  ti se možeš dovoljno sagnuti da obriješ noge? Tako ti zavidim.

allegrazg
    12. Studeni 2015. 08:30

Jucy, mislim da je bolje kad ovak nikog ne poznaš, ovak sjedim doma do pol 12, a već bi tada mogla biti gotova...još mi je ova rekla da se javim sestri kad dođem, a kak da joj se javim kad se ne smije kucati.

allegrazg
    12. Studeni 2015. 08:32

Dobro da si me podsjetila na depiliranje, moram i ja noge nekak riješiti.

axia
    12. Studeni 2015. 08:41

dobro jutro okruglice :)
    napokon sam se naspavala, pa se nadam da ću danas odraditi nešto više posla....
    sretno svima na pregledima i ctg-ovima :) nadam se da nećete predugo čekat i da će sve bit u najboljem redu :D

dillb
    12. Studeni 2015. 08:43

super ste mi sa svim tim depiliranjem... baš ste me lijepo nasmijale.

u pravu ste i za ctg. jedna sonda mjeri bebine otkucaje, druga stezanje maternice. sigurno vam se pojavio i neki skok kod stezanja kad ste mijenjale položaje. meni je stezanje stalno bilo između 30 i 40.

zabavno mi je bilo na samom porodu, netom prije izgona kada sam pitala svoju prijateljicu "pa jesu li ti trudovi dosegli 100?". a ona meni odgovara "draga, tvoji trudovi su nemjerljivi. nijedan nije ispod 180, 200. pisaljka lupa u plafon". he he he...

allegrazg
    12. Studeni 2015. 08:57

Dilb, ovo za 180,200 nisi trebala napisati.I izdržala si to bez epiduralne?Svaka čast. Kako ste nam vas dvoje?

JuicyFruit
    12. Studeni 2015. 09:02

Hehe :) da, noge su pale u drugi plan
    Inače bila sam na pregledu. Skoro 2 cm otvorena a bebini otkucaji su oko 165-170 pa su me poslali na ctg. Sad cekam...

allegrazg
    12. Studeni 2015. 09:22

Jucy, pa to nije loše. Manje ćeš se patiti sa otvaranjem pid trudovima. Držim fige!
    Kakva je doktorica?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.