Tyna, Mrkvice, razumijem ja to sve i znam, al treba to njemu dokazati, mislim imam još vremena, morat ću ja porazgovarati s njegovom mamom ako on neće, razumjet će me žena, negdje sam čak čitala da ne daju dijete uopće iznijeti iz bolnice ako se nema as, a ako mi se to dogodi (ne daj Bože) zadavit ću ga
Pepita i još netko tko je kupovao Q9 kolica, koliko ste ih dugo čekali? I ja planiram ipak siva uzeti...
Pinky nije ni cudo da su te sibale bh od toliko napinjanja zbog povracanja.. stres je to i za tebe i malenu, ali drago mi je da je malo bolje.
Inace bh kontrakcije jesu lazni trudovi, samo su ove pred porod vec jake i bolne pa ih se zamjeni sa pravima, i bh ili ti lazne nebi trebale otvarati.
Iillany polako, probaj srediti koliko toliko. Mene je uvjek vodila misao sto ako budem morala ostati roditi ne zelim da me oni briju pa sam nekako uspjela na jedvite jade. Ali slazem se s tetkom, depilacija je najbolja solucija. Ja sam se preporodila, ovo malo sto nije uspjela skinuti sto je bilo prekratko napipam i za sekundu je gotovo.
Lady oo do 70 lijepo.. nadajmo se da ce ti tako bezbolni biti i za porod da odradis to bez frke a ovo za uzv, meni su prosli put radili i rekao mi je to je zadnji i tada su mi i procijenili kolika je mala.. vjv ce ti bar jedan napraviti. Hvala na lijepim zeljama za sutra
( na akciji je i krevetić, komoda, podloge za prematanje- razgledajte i vi ostale malo)
možda se nađe nešto što vam treba
lillany hvala
mene leda ne bole kao prije ovo je puno gore...
na leokids sam gledala gdje drze svoje proizvode i otisla u taj ducan da si narucim i rezerviram kad ono ulazim a bas ta kolica tamo kao da mene cekaju.. tako da nisam morala cekati
znaci oni drugi brojevina ctgu pokazuju trudove? mislimda znam za ubuduce... meni islo do 40 a kako mi zena nije nista rekla ondavaljda nema trudova...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
pepita, daj mi molim te reci, kak izgleda taj ctg? pol sata moram mirno ležati prikopčana po trbuhu ili? mene očekuje u 12mj., jesi platila kaj ctg ili? ja znam da ga plačam, samo neznam kolko... pošto ga moja ginekologica ima, a ostali ginekologi šalju pacijentice u bolnicu na ctg, a tamo je badava
Pepita mogu ce da jesu bili ali preslabi jos pa ne regiraju. Vecina zena nema ravnu liniju vec i ta donja skakuce ali nece ostavljati dok te bas ne uhvati pa dodes sam u rodiliste.. mislim da to vise gledaju kada se kontrakcije jave prerano i na porodu.
Ines da negdje nedaju iznjeti bebu bez as.. probaj muzu objasniti to da vas nebi zateklo.
Tyna nije mi jasno zakaj ga placas jer je trudnicama sve besplatno bez obzira na osiguranje ako je pretraga vezana za trudnocu.. jedino ako ga radis kod privatnika.
ja plačam i svaki uzv 100kn, bez računa... ako bi htjela račun onda bi plačala 200kn..
ima ona privat ali ja sam njezin pacijent preko hzzo-a...ali pošto joj hzzo nije kupio uzv nego si ga je kupila sama, svi moramo plačati...tak to ide... nažalost...
Tyna hvala na linku, moram ga urazumiti ovih dana...
Idući tjedan u Lidlu opet robica za bebe na akciji ako tko treba, ja Lidlu ne smijem ni prismrditi, prije će mi beba prerasti robicu nego je iznositi
Sortiraj odgovore
Najstariji