Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lillany
    11. Studeni 2015. 17:58

Tyna Ovo je bilo s ogledalom . Budem još poradila kad se malo odmorim. Nije to trivijalan zadatak.

Pepita drago mi je da je sve okej i da je bebac samo sportaš. Baš nas naplaše.

axia
    11. Studeni 2015. 18:29

lilany, baš sam se nasmijala :) mislim da sve koje to sređujemo u kućnoj radinosti znamo kako ti je.... iskreno, mene je sve strah kako će to izgledati za koji tjedan, koliko mi je sad muka od toga. muka mi je i samo tuširanje, tj brisanje... stopala uglavnom ostanu neobrisana xD
    pinky, stvarno mi je žao da ti je još loše.... drž se :*

axia
    11. Studeni 2015. 18:29

lilany, baš sam se nasmijala :) mislim da sve koje to sređujemo u kućnoj radinosti znamo kako ti je.... iskreno, mene je sve strah kako će to izgledati za koji tjedan, koliko mi je sad muka od toga. muka mi je i samo tuširanje, tj brisanje... stopala uglavnom ostanu neobrisana xD
    pinky, stvarno mi je žao da ti je još loše.... drž se :*

axia
    11. Studeni 2015. 18:32

otkud sad to 2 puta?? jbg, neznam obrisat... sorry-te :)

allegrazg
    11. Studeni 2015. 18:54

Jucy, ja sam opet sutra tamo u 12, tak mi je javila svekrva da joj je ta njezina rekla. Ti obavezno javi kak je proslo.

Anaheja
    11. Studeni 2015. 19:08

Lillany, hahaahhahahaha... Tocno znam kako ti je. Danas sam se bavila istom stvari. Jedino sto ja sve radim napamet oa pipam dal je gdje sto ostalo. Trebalo mi je samo pola sata, hahahahhaha . Ali mislim da cu ubrzo i ja morat natjerat dragoga da se primi toga koliko god se bojao ozljeda 

BebaNana
    11. Studeni 2015. 19:26

babygirl hvala ti na podjeljenom iskustvu. Moji svi isto savjetuju iskuhavanje i to bez ikakvog omekšivača,a to mi se baš i ne sviđa..
    tnx još jednom,probat ću na tvoj način pa ću reagirat ako će trebati kad za to dođe vrijeme.

lillany nasmijala si me sad skroz do suza....i ja sam imala epizodu sa brijanjem prije mj.dana za pregled kad sam od frustracija plakala i bila jadnija nego što mi je "gospođa" izgledala i tad je pala odluka-brazilka. Tako da sam sad na zadnji pregled išla sretna,zadovoljna i ćelava,i još uvijek izgleda pristojno,i noge sam sredila,vrijedilo je pretrpit, a da ne kažem da nema iritacije i svraba ko poslje brijanja,ma ZAKON. Svakako ti preporučam ako se dvoumiš...

Pinkypik
    11. Studeni 2015. 19:50

Axia, baš si 💝 Prestala sam s povraćanjem al me želudac još muči. Ah..proći će... Zato su bh poludjele danas...nije ni čudno.

Allegra, jel ti imaš lažne trudove?

Sutra imamo pregled i ctg ujutro pa vam javim novosti 😊 Možda i bude nešto novo. Laka noć svima! Želim vam da se naspavate napokon! 🌜

lady6
    11. Studeni 2015. 20:22

Pinky super da ti je bolje. Sretno sutra! I svima tko ima pregled sutra! Allegra mene zna nesto slicno boliti kao kad je tvrda stolica. Zapravo trbuh mi se stisne i onda kao da kamen ide po crijevima. Mene leda uopce dolje ne bole, vec srednji dio (to je boljka od prije) tak da bude veselo kad jos i to krene. Sad kad gledam na ctgu kao da sam imala jedan trud jer tu je skocilo do 70 ali ja nista nisam osjetila. Kad koriste uzv u TA? Mislim kako ce znati polozaj i pribliznu tezinu? 
    Ja se jos uvijek sama depiliram sto na slijepo sto s ogledalom i uspijem si nokte skratit na nogama al to sve izgleda tek toliko....iskreno nemam volje ni za sto, a kamoli ici na depilaciju. Ja bih bila najsretnija da mogu do poroda biti u nekom hotelu sa ful pansionom blizu bolnice, bez mobitela i posjeta, samo da odem rodit i onda ajmo sve ispocetka..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.