Tetka kompletno svu robicu. Nisam stavljala puni cep, prasak faks sensitive, isto ne punu mjericu, nikad joj nije bilo nista. S time da ja ni jedan komad odjece nikad nisam otkuhavala. Presvlacila sam ju dva puta dnevno, i mislim dijete mi je bilo cisto, okupano, kakve bakterije da onda tu trazim? Nikad nije imala osip. I sad naprimjer kad uzmem neke bodice i kompletice, kao novi su. A da nisam koristila omeksivac i otkuhavala kako su meni neki govorili mislim da bi onaj bodi koji je prvi do tijela, bio kao tepih, grub. Uh. Ja sam isla na to, sve sto mislim da je dobro, napravit cu, ako i pogrijesim popravit cu, kad sam rodila nisam dobila upute sto i kako dalje. 😊
Cure da ne brinete, i meni su na ctg-u ocitavani trudovi do 170 i pita me sestra jel osjetim sta, a nista nisam osjecala. Tako je bilo i noc prije nego sam rodila, onaj ctg pisti ko lud, ali ja nista ne osjecam. Tek kad sam se pocela otvarat (gel) tek onda sam osjetila bol. Do tad samo lagano stezanje.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Pozdrav okruglice i trbuščići
Mi sutra ujutro idemo samo na pregled, bila sam na uzv prošli tjedan pa mislim da mi ga moj gin neće raditi... Već ne depra hvata zbog vaganja
Ali zato sam danas svoju curicu počastila kompletićem za izlazak iz bolnice (u c&a sam vidjela božićnih kompletića ako tko traži), nisam našla vreću za spavanje s rukavima pa sam onda za početak kupila dvije pidžamice i u kik-u sam naišla na nekoliko majica po 8 kn, uzela sam i dvije-tri kratkih rukava veće brojeve, za ljeto
Malo me hvata bed jer se mom dragom ne žuri naručivati kolica (kao zima je, ne trebaju nam odmah), želi da ih kupi njegova mama ali nikako da joj to kaže... Čini se meni da će moja beba kući iz bolnice u jastuku samo, pogotovo ako urani
ines, okej za kolica, ajde bez toga nekak preživiš od početka... a bez as?? mislim, to se kupuje u kompletu... osim ako to več imate? meni je više zbog toga bila sila kupiti...
cure i meni je vec dosta...sve me boli, ne mogu se sagnut, namjestit dok sjedim, lezim, soraju me bh...kolistrum mi curka svaki dan i ne znam jel jos neko ima boljku ko ja, dakle zgrci me bh, al me istovremeno probode dolje nisko u trbuhu ko ono kad vas reze tvrda stolica i onda kak me zateze trbuh tu i tamo me znaju i leda pocet boljet i to me bas iscrpljuje...
Pepita, drago mi je da je sve u redu.
Jucy, kaj mislis, budu i nas sutra poslali na ctg?
Ines slazem se s Tynom.. ako nemate as obavezno ih narucite. Koliko sam shvatila kolica se nekada dosta cekaju.. a as vam stvarno treba, pa trebati ce ici i kod pedijatra i prijaviti bebu..
Ja sam odlucila sutra napomenuti doktoru da se ovo moje dijete nesto jako umirilo pa nek on procijeni sto je.. biti cu mirnija bar.
Drage moje hvala vam na podrsci, i hvala babygirl
pao mi je kamen sa srca..
lady bas mi je zao sto si to morala prolaziti,ali mi je drago da je beba dobri
mama trazi poklon paket za trudnice..
na ctg su mi trudove pratili samo onda kad sam isla kao na hitn
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dakle curke moje. Moram ovo podjeliti. Znam da će te razumjeti.
Evo ja odlučila malo srediti južna područja u vlastitoj izvedbi. Nemoguća misija. Znate kada vidite šugavu mačku na ulici pa joj pola krzna u rupama. E pa tako ja trenutno izgledam. Još sam pedantno krenula s lijeva na desno. Na pola puta sam htjela odustati. Ali rekoh nema smisla da je na jednoj strani džungla a na drugoj picasov pokušaj vrtlarenja. Čisto me sram sutra kod doktora.
Idem sada buditi muža i pokazati mu. Možda se smiluje pa intervenira.
lillany, stavi ogledalo ispod i onda sređuj, bar ja tako radim mužu idem samo na provjeru
nesto me izbacilo grr.
ugl provjeravalii su danas i jucer samo otkucaje nije bilo druge linije ovaj put.. a prvi put drugi broj ispod otkucaja mi bio 30-40 sad da li je ocitavalo to trudove ne znam..
procitala sam sve zaostatke i vec zaboravila..
laptop mi je zaplijenio moj gejmer pavam pisem sa mini playstationa hahah uzasss
🙏👸👸🙏❤️
a ja sredim prvo napamet paogledalom gdje sam falila i tako dok ne sredim, potraje to uhh
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji