Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    shimmer
    11. Studeni 2015. 14:52

ja sam sve bebine stvari prala s nekim frosch tekucim sensitive deterdzentom i omeksivacem sto se dobije popust u onoj knjizici.
    ukljucila sam i onaj povisen nivo vode tj duplo ispiranje.
    pelene sam prala obicnim praskastim bez omeksivaca.

a kad sam bila na ctgu prije serklaza nisam skuzila kako izgleda sam papir, ali sam pratila one brojeve, sto su jedni za otkucaje bebe, a drugi za trudove. uglavnom, ovaj za trudove je bio 12,13. a curi do mene se penjao do 70 i bome je prodisavala isto je rekla da se u porodu penju do 100.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

BebaNana
    11. Studeni 2015. 14:53

Mrkvica nemoj se brinuti i nervirati,mislim da je bitno da ju osjetiš tj.da ti se javi,a to što ne divlja mislim da je radi nedostatka prostora ili joj je dan takav-opet tvrdim da su oni mala čuda sa svojim karakterom i raspoloženjem već sad  
    Samo mantraj pozitivno 

• mama@
    11. Studeni 2015. 15:00

Da pitam dok nisam zaboravila. Kako ste vi dobile dm CD ?
    Ja sam se jos prije uclanila u sve moguce i nista nisam dobila. Samo su rekli da kad rodim dodem po poklon paket. Hm

Anaheja
    11. Studeni 2015. 15:01

Hey cure!
    Moram priznat da sam zadnjih dana stvarno super raspolozena, lijepo vrijeme pridonosi tome. Ne moram bit doma u zatvorenom ... Iskoristavam svaku priliku da budem vani, secem, vozam se na biciklu i ne dam se 

Sto se tice omeksivaca, ja ga ne koristim za djecje stvari. Stavim u posudu za omeksivac malo alkoholnog octa i sode bikarbone i to je to.

A bez obzira na to sto se trudnoca normalizirala i nemam nikakvih problema, ja takodjer jedva cekam kraj. Dosta mi je toga da se ne mogu normalno sagnut, obuc carape, cipele i hlace, ustat iz kreveta, obrijat juzne krajeve i odezat nokte na nogama... Jos 8 tjedana... Odbrojavam... Ne zelim da urani, ali odbrojavam 

axia
    11. Studeni 2015. 15:26

mama, ja sam član onog active beauty kluba il kak se već zove već dugo, sad sam otišla i pitala za taj poklon paket, ispunila sam pristupnicu za neki dječji klub i dobila dvd, knjižicu spopustima (ima fora stvari, npr za chicco dućan na kompletni iznos kupnje 10%), biobaza kremu za tijelo i torbu (kao ceker nekakvu, fora je). odi i pitaj ponovno....

• mama@
    11. Studeni 2015. 15:27

Zato me i buni jer sam i ja clan a nista nisam dobila. Bas cu otici u drugi dm i pitati

Mala77777
    11. Studeni 2015. 15:32

babygirl naravno da je sve u redu  joj super! Ma ti doktori stvarno nisu svijesni kakvu nam pomutnju mogu napraviti...stvarno bi nekada trebali biti obzirniji...i ja sam medicinska sestra pa znam da uz stručnost treba biti i suosjećajan... Najlakše je Bubnuti neki medicinski termin i poslati pacijenta kuci 

Mrkvica2
    11. Studeni 2015. 15:33

Tetka  

Mama mozda zato jer si vec clan moras samo pitati za torbu pa ces u njoj dobiti kremu, cd i knjizicu s popustom. Samo reci teti u ducanu da ti je druga beba i da si vec clan babybonus kluba ali da nisi za drugo dobila bebu. Mozda ti da da ispunis papir za drugo dijete opet.

Tyna24
    11. Studeni 2015. 15:47

pepita baš mi je drago da je bebica okej

baš ti doktori znaju biti ko mesari... uopče nemaju osječaja prema trudnicama, ja bi to sve potamanila. nema što raditi takva osoba pokraj ljudi, još najviše pokraj trudnica kojima svaka riječ puno znači. bar meni...ne znači ako taj posao rade 20 godina, da više ne moraju imati kočnicu na jeziku. ufff.

tak je i meni prije nego sam zatrudnjela rekla ginekologica da prirodno nebudem imala bebu zbog pcos, nek razmišljamo o umjetnoj oplodnji. plakala sam noć i dan, a pogledaj me sad, prirodno budem rodila svoju prvu bebicu..

ako imamo u grupi koju Martinu, sretan joj imendan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.