uf vas prepone.. ja bila na kavi s kolegicom i mene tolko boljela leđa da smo morale doma... nisam više mogla sjedit na stolcu... katastrofa... jedva sam čekala da idem u ležeći položaj
mislim da i moje vrijeme izlaženja na kave i šopinge ide kraju
Pinky ti si u 37.tj a mene već od 29 rastura od prepone do stidne kostii ,i to s jedne strane samo, da nemogu uopće stajat na lijevoj nozi. I sve me strah što će biti dalje... tako da suosjećam
Pepita drzi se i stvarno se nadam da ce sutra sve biti po ps-u
Pinky ja bila pitala doktora za to i rekao mi je pa kako vas nece boliti, ta kost je inace od dva dijela koji su spojeni u normalnom stanju a do poroda se razmaknu cm do dva. Cari trudnoce
Axia dal ti se da uslikati tu zadnju stranu cd-a da vidim naslove? Jer svoj cd nisam mogla otvoriti pa sam ga negdje zametnula
Evo curke ako će kome pomoći,ja se planiram od idućeg tjedna baciti u proučavanje toga kad budem sama doma
https://www.youtube.com/channel/UCUv68cQlBFlNPTcyBmm4J1g
1. što trudnice ne bi smjele jesti
2. prvi bebin kuc kuc
3. dolazi beba, što s kućnim ljubimcem
4. najčešća trudnička pitanja
5. utjecaj trudnoće na kralježnicu
6. odabir imena za dijete
7. madeži i trudnoća
8. trudnica na suncu
9. vježbe disanja
10. odaberite najudobniji način porođaja
11. kako odabrati autosjedalicu
12. strah od porođaja
13. trudovi i kako ih prepoznati
14. rodili ste? a što je s bebom?
15. njega bebinog pupka
16. dojenačke kolike
17. dokumenti za bebu
18. položaji za dojenje
19. kako s trbuščićem nakon porođaja
evo, bilo mi brže nego slikat i prebacivat....
Pinky dada, da glavica moze izaci.. pa onda nek neko kaze da porod ne boli. Pa rastavis se cijeli.. doslovno se kosti razmicu.
Jutro! Ja u TA. Cekam doktora, a ovo kod sestre sam obavila od 7.20 do maloprije,prije mene samo dvije trudnice (Petrova)
Sortiraj odgovore
Najstariji