Cure Pepita javlja da je sve u redu, beba je samo malo zivahna, da se ne brinete.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Bok svima
Danas je očito dan za kukanje,pa da se i ja pridružim ekipi-meni se glava raspada od jutra tj.od noćas još,uz gadnu grlobolju
Ali mantram da je ljepi sunčan dan i da mi ga nesmije ništa pokvariti,evo kod Pepite dobre vijesti-drago mi je da je sve OK. Rekla sam ti-dijete ima svoj karakter i ritam,nismo svi isti (hvala Bogu). Eto još jedan razlog za stavit glavobolju i čangrizanje na ignore
Želim svima ljep i ugodan ovaj sunčani dan
E da!
Zaboravih pitati, Jel neko koristi chicco omekšivač za dječju robicu? Ja ga kupila al nisam ziher Jel ga dobro staviti na bebinu robicu....
Ja inace koristim omeksivac na svemu ali sensitiv. Vjerujem da ni taj chiccov nije jak za bebinu robicu.
Pepita super za ctg. Neka je njima mala pokazala da kod nje nema sale
Tetka ja i dan danas za robicu od male koristim taj chiccov. Jel trebam jos sta nadodat??
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Ajd nek je Pepiti bolji dan nego nama ostalima. Lillany potpisujem, i ja sam ponono dobila energije zadnjih par dana cak se nekako lakse saginjem i brze peglam i kuham. Je da sam poslije u banani i onda jos normalno ne spavanje, al dobro. Nisam bila prvi put na ctg vec drugi, prvi je bio super pa sam skuzila da nesto nije dobro jer se drugacije culo. Kak izgleda ta donja ak ima trudova?
Pepita, super da je sve dobro proslo. Sad se mozes opustiti :)
Tetka, ja nisam kupovala nikakav omeksivac za bebicu, ali moram priznati da mi fali :/ probat cu ga uvesti kad napuni koji mjesec pa cemo vidjeti hoce li koza reagirati.
Mrkvica, mislim da te ne treba brinuti to sto se malo umirila. Pa ti si vec pri kraju, nema vise mjesta za ludovanje
Ja imam faze kad jedva cekam roditi i da se tijelo vrati u normalu, ali onda me uhvati panika oko svega i ipak bi da priceka jos koji tjedan!
Inace krenula sam pisati ovaj post da vas nesto pitam i zaboravila sam sto
Ali osim toga zanima me i kako znate da imate hemice? Jel moguce da ih imas a ne znas?
pepita, baš mi je drago da je sve u redu... nisam sumnjala ni trena :)
ja neznam što je meni, od jutra me šoraju bh, užas jedan, još nisu ovako konstantne bile -.-
Pepita jako mi je drago da je nalaz okej
Lady ako sene varam kada ih nema nikako crta je ravna a kada se javljaju i crta skace. Jacina je ovisno do koliko skacu.. mislim da su trudovi na porodu bas oko 100-120. Nisam ti skroz sigurna posto ja nisam nijednom jos radila ctg, ali znam da dosta cura zna pokazati neke slabije trudice i ranije..
Juicyfruit joj nadam se, jer stvarno nikada jos nije bila ovako slabo aktivna.. stvarno me zabrinjava. Budem napomenula doktoru sutra ako se ne aktivira malo.. toplo se nadam da se samo spremila za izlazak
A ovo za hemice ti neznam, nisam ih imala prije a sada mislim da jos nemam. Kazu da osjetis pri nuzdi i da se mogu napipati kao kvrzica..
Sortiraj odgovore
Najstariji