Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    11. Studeni 2015. 08:30

Dobro jutro drage moje okruglice
     Da da izgleda da si ne umišljamo to razdvajanje hehe..
    Tyna draga moja suosjećam za leđa
    mene su sinoć dva sata lažni trudovi zezali, a bila sam toliko umorna da nisam imala snage ustati sa kauča da odem pod tuš na kraju kada sam uspjela, trbuh mi je bio kao kamen cijeeelo vrijeme pod tušem, i poslije je prestalo, i spavala sam kao bebica..
    babygirl da sjećam se i nisam mogla vjerovati kako su doktori jadni sa zaključcima prije ikakvih daljnjih pretraga.. eto kakao nismo popili, mislim došlo je do toga da me strah piti kakao straašno

mi idemo tek oko 9 ne želim prije iako eto malena spava vjerovatno zato jer ni ona nije dobila svoju dozu kakaa, ovisna na mamu  držite mi fige..
    lady sretnoooo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    11. Studeni 2015. 08:34

Jutro curke..

Lady nadam se da neces dugo cekati, javi kako je proslo 

Ja sinoc isla pogledati u koliko sati sam narucena i vidim da sam zazujala da sam tek sutra ipak narucena  

Ovo moje dijete me zabrinjava jos od jucer.. premirna mi je nekako, jucer cijeli dan nije bilo onog njenog normalnog divljanja, promeskoljila se par puta i navecer je stucala. Nadam se da ce danas se malo pokrenuti da se ne brinem 😥

Mrkvica2
    11. Studeni 2015. 08:36

Pepita drzim fige, mozda da ja odem popiti kakao da se moja razbudi 

• mama@
    11. Studeni 2015. 08:44

Jutro okruglice. 

Pepita jesi ti jucer prvi puta bila na ctg? Danas imas ponovljeni?

Ja se sjecam da su nas prije slali ranije na ctg. Mislim od 33tt negdje. Ako me senilnost nije pobrkala
    I onda tako svaki drugi dan. Uh. Nisam bas voljela tu cestu obvezu.
    Bas me zanima kad ce me ovaj.puta poslati.
    Rekao mi je gin da ce biti jos jedan uzv kad krenem na ctg.

Meni su sad nekako krenule bh. Pupo se stisne na minutu i popusti, ali nista ne boli samo malo teze funkcioniram.

Ja sam bas uvjerena da cu roditi nesto prije termina

axia
    11. Studeni 2015. 09:07

jutro, cure!
    nas dvije smo noćas dežurale, nisam spavala 2 sata u komadu. na kraju sam odustala jer me kukovi rasturaju od silnog okretanja....
    lady, nadam se da ćeš brzo završiti... javi mi detalje, da znam što me čeka :D sretno!
    pepita, uvjerena sam da će danas sve bit ok. objasni ti tom stričeku doktoru da je tvoja mrva atletičarka pa da je normalno da ima malo veći puls... nek on skače pol sata pa nek sebi izmjeri puls :)
    mama, izuzetno i je drago da više ne oramo ić tako često... pa to je bilo mučenje -.-

Mrkvica2
    11. Studeni 2015. 09:37

Znaci zena odlicno opisala u crtezima zadnje tromjesecje, bas sam se lijepo nasmijala. Mislim da smo sve takve 

http://www.boredpanda.com/you-know-youre-in-your-third-trimester-when-you-drop-something-on-the-floor-and-walk-away-muttering-f-it/

Mama sada toliko cesto salju na ctg tek kada preneses. Ovako samo kontrole svaki tjedan ili ponove ako nesto nije okej.

lady6
    11. Studeni 2015. 09:42

Gotova oko 9.15. Kod doktora bila 30sekundi. Samo zatvoreni ste i vidimo se za tjedan dana. Koma. A sestre bahate i neljubazne. Na nalazu pise samo uloziva za vrh i to je to.

axia
    11. Studeni 2015. 09:51

lady, žao mi je zbog takvog tretmana, ali mi je drago da je sve ok.... a ja sad više nezna što da mislim, s jedne strane dobiva info kak je u petrovoj sve divno i krasno, s druge kak su bahati i zločesti....

• mama@
    11. Studeni 2015. 09:58

Mrkvica dobre slikice. U svakoj se vidim 
    Drago mi je da ne šalju na ctg kao nekada jer ono je bilo maltretiranje.
    Ovo mi cisto odgovara

Lady nista cudno sto je sve kao po traci tamo. Ti si im jos samo jedna u nizu.

Ne znam jesam li nemajka ili sto ali umorila sam se ovog stanja. Bas mi je ...onako... dosta vec

Mrkvica2
    11. Studeni 2015. 10:06

Lady nisu ti nista radili samo vag pregled? Tebe ocito dopadne u TA kao i mene tretman. Jedino ajde me tjesi sto nas vjerojatno ne zadrzavaju jer nemamo nikakvih problema i sve je okej..

Mama i ja isto, bas su komicne 
    A ovo da si nemajka.. ne sekiraj se. I sama se tako osjecam.. nisam imala tegobe u trudnoci i stvarno je prosla u redu ali mi je dosta vec. Jedva cekam da se porodim.. neki dan aam bas rekla muzu da nemogu zamisliti kako je bilo prije kad sam mogla spavati, kad me nista nije bolilo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.