Anaheja vidis nisam znala da budu obilnije.. a super, kud ce obilnija nego je bila dosad nekako se nadam da nece doci brzo. Mogu jos malo bez nje. Ne fali mi bas hehe
evo link za grudnjak
http://www.ebay.co.uk/itm/151848579685?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=451043878132&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
i evo link za swaddle
http://www.ebay.co.uk/itm/301679397309?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=600525599893&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
pinky, šalju tiskom, dakle 15 kn na iznos za naručeno. jedini nedostatak mi je što moramo čekat kad će ić za RH... al ja mislim da se isplati, pelenice oje sam uzela su mi premedene... ja sam zaljubljena, vjerujem da e takobit i sa ulošcima. uzet ću nešto dnevnih i dva ova obična za početa, čisto da probam.... makar dok sam kod kuće... kad već naručujem :)
Shimmer, bas si me zainteresirala za tu grupu. Znaci mogu naruciti bilo sto s e baya npr. I dijelim postarinu s jos ljudi? Tko ti onda posalje to sto su narucila?
Shimmer swaddle je divan, izgleda jako prakticno, a iznutra mekan.. a tek dezeni ajme 😍 grudnjak isto djeluje super, udobnije nego ovi iz mullera i super je sto nema sav na kosaricama.
cure ja skužila da nisam više za nikakve šetnje...nakon par minuta hodanja krenu bh, pa me napuhava, teško mi je, uh, već sam rekla dragom da odsad sve on obavlja okolo...
jel još nekog od vas bole cice? zadnjih par dana su me baš krenule boliti kad se naskonim ili ih mažem kremom.
allegra, ja sam danas bila u šetnji, prešla cca 5 km, kukovi su mi se htjeli razletit... straaašno.... a cice e bole već nekih mj dana, pogotovo bradavice, onako na dodir...
Dobru vecer zelim svima! :) poslije mog javljanja od jutros,evo me sada,mislila sam da cu se prije stici javiti ali m-m...tek sada uspjela do moba doci..
bila ja sa bakom u TA kod te njene poznanice koja radi kao primalja i na pola minutice,brzinski, poslusali smo srce junacko. :))) imamo 144 otkucaja.tuk-tuk,tuk-tuk....predivno.raspekmezila sam se bila.rekla mi je da mi ona savjetuje da sto duze ostanem kod svoje dr.,kao sta cu kod njih,kod njih samo sa problemom dodju ili pred kraj.da u bolnicu ne natrpavam stvari,da ce mi vec muž donjeti sto ustreba.100misli i pitanja u glavi i onda cuvsi ♡,raspametila se i sve zaboravila. :D
o terminu poroda isto tak... :? Zbunj... po zm je 19.1,
prvi uzv rekao 3.2.,
drugi uzv rekao 12.1. hajde sada znaj...cekam 3. uzv 23.11.pa cemo vidjeti hoce li mi ista reci.
ma kazem ja,kad mu se bude dalo,vec ce on nama izaci,oni svi nesto brljaju... :) ♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Mene samo bh zezaju dok hodam. Za sad ih jos uvijek uspjesno ignoriram, ali ne znam do kad ce to ic. Ali zato na biciklu nikakvih problema , samo smeta kad je previse rupa na plocniku- onda malo polakse i to je to. Jedino sto me stalno muci je pisanje.... Cim ustanem imam osjecaj da ce mi mjehur eksplodirat, hahahahha
Ajme svaka čast sa tamponima, ja se još nikad nisam usudila zbog obilnih M... a na uloške sam već navikla iskreno..više ih sada nosim u T nego prije T hahah
Eeee takav grudnjak i ja tražim, samo mi je sad malo kasno za naručivanje jer tko zna kad će mi stići...
Nego curke kupila sam kim i anis,ali komorač nigdje ne mogu naći, tako da ako ga ne nađem stavljat ću kamilicu umjesto njega
i je li mi koja može ponoviti kako se radi čaj ne znam gdje sam zapisala, zaboravila sam..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji