Tyna upravo to, meni cak na slicicama od uzva pise kod grafova onih moguce odstupanje +- 350g.
što god termini rekli, ja sam sa svojom mrvom dogovorila da će ona malo uraniti... ne previše, samo da dijelić blagdana provedemo zajedno.... a i bratić joj ima rođendan 6.1., pa nebi htjeli ukrasti rođendan :)
Ja se ne vodim po tim racunicama. Meni je po kalkulatoru 06.01., po gin 08.01., a po meni izmedju 10og i 15og . A svi ostali najavljuju da cu rodit za Bozic... Vec sam na rubu sa zivcima radi toga, jer ne kuzim kak im moze bit toliko zabavno trpat ljude za Bozic u bolnicu...
anaheja, to i meni govore...ja bih iskreno, Novu rado tamo provela, ali Božić nikako...
Ma realno, neke bebice se rode u terminu s 2 i pol kg, a neke s 4 i pol kg, pa normalno da ima odstupanja u težini,ali 40 tjedana je konkretno. "Vrijeme proizvodnje" je svima isto. Još +/- 2 tjedna zbog razlike u ovulaciji i datumu "aktivnosti" i sigurno sve znate. Moj mali praščić je stalno oko tjedan dana veći, pa je procjena da će biti od 3,5 - 4 kg..
S 28 tj. je imao oko 1400 g, s 30+3 je imao 1715 g, a s 34+3 je imao oko 2600 g.
Hvala Axia,znači 12 ili 16 kn. Pogledam još jednom one koje sam gledala pa ti javim.
u pravu si, pinky :)
ok, ja ću svakako naručivati, pa ako budeš htjela, riješim i tvoju narudžbu :)
Da, ni ja ne bih da sam za Bozic bas u bolnici, ni za NG. Ali ne biram ja
Bitno mi je da mi dr potvrdi bilo sto po cemu cu se ravnati i ja sretna.
Kcer otkako je cula da se datum pomjera, sva je izbezumljena... Sve mi broji sto jos nisam napravila hahahaha i da necu nista stici.
I na kraju je rekla da se se ne sekiram, da ce ona to sve hahahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji