Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lillany
    08. Studeni 2015. 12:03

Bok okruglice

Uf kakva noć. Nikako se namjestiti. Skroz sam slomljena. Mi smo jučer konačno posastavljali namještaj iz ikea-e. Odnosno frendovi su sastavljali ja sam sjedila i nadgledla. Pokidao se frižider pa smo morali kupiti novi. Fali nam još hrpa stvari da bi stan bio življiv. Nadala sam se da ćemo ovaj vikend preseliti ali sve se nekako odužilo.

U petak smo se mm i ja počastili kinom. Ono kao zadnji izlazak do ne znam kada. Film je uglavnom dobro prošao iako sam morala naslagati jakne pod leđa da izdržim sjediti. A bebaču se nikako nisu svijele glasne reklame na početku. 

Svaki dan gledam u trbuh i pitam je li danas dobar datum za rođendan? Ali očito još nije. Nadam se da će brzo.
    Baš me frendica pitala bojim li se porođaja. Mislim da sam nadišla tu fazu. Čudan je to osjećaj. Znam da me u idućih najdalje tri tjedna čeka najgora bol u životu ali ja samo navijam da krene što prije. Svaku i najmanju bol u leđima ili grč dočekujem s entuzijazmom.

Luda sam već. 

Isprike na dugom i nepovezanom postu. Sva sam nekako pogubljena od nespavanja.

LinaKarolina
    08. Studeni 2015. 12:41

Hellou!
     Nekako ste mi danas deprimirane 
    Vjerovatno cu i ja biti zadnje tjedne trudnoce..
    Nije to radi straha vec iz nestrpljenja i zelje za upoznati svoje malo cudo.
    Ja sam svoje oboje prenijela tako da i ovoga malca ne ocekujem na vrijeme. A i voljela bih da kasni jer braco 29.1 ima 1. rodendan a meni je termin 28.1..
    Iako bi mi bila fora i da se rode na isti dan ipak zelim da svaki ima svoj posebni dan.
    Sto se tice tog osjecaja "mislim da cu prenijeti" uopce tako ne mora biti. Ja sam uvijek mislila da cu i ranije roditi a oni se bas i nisu dali lako van 
    Trudovi samo krenu jedan dan nenadano. Kod mene je sluzni cep znao ispadati po desetak dana i non stop sam mislila eto nam sutra bebice..a ono sipak!
    Prije sam mislila kako bi bilo super da iznenada pukne vodenjak..ali sada to ne zelim.
    Blagoslovljeni bili nasi trudovi..laksi su i manje bolniji.
    Curicu sam rodila potpuno prirodno i jos sam kad su mi je dali zbunjeno pitala " i to je to? Pa uopce nije bilo toliko bolno i strasno!" Dok su mi za malca cim su mi trudovi dosli na minut i kada mi je puknio vodenjak dali drip..da ubrzaju sve jer im je guzva bila.
    Znaci..koma. Trajalo je nekih 5 min a meni se cinilo satima..
    Tako da spremna sam na sve samo ne na carski..
    I jos nesto..psiha puno utjece na trudove. Budite smirene i doci ce oni kada bebici bude vrijeme.

Tyna24
    08. Studeni 2015. 13:02

i tak ja pročitala 4 stranice koje sam bila u zaostatku i svaki put si mislim, ovo moram komentirati. i sad dođem do kraja i zaboravim kaj sam htjela napisati

neznam koja je napisala točno, al ta pišanja u noći i taj pritisak, i meni se događa. ja mislm da je to zbog toga jer nam je jako sila pišati, jer kad idem po danu na vrijeme, nikad ne osječam taj pritisak...
    isto tako idem dole s kreveta polukotljanjem i baš mi je muka stati se u noći. em mi je banana jastuk s jedne strane, a s druge muž. i onda kad maknem taj jastuk i pazim da ga ne bacim na muža, uf kolko razmišljanja a na pola spavam 

Pepita2109
    08. Studeni 2015. 13:04

lillany znači kod tebe akcija u svakom pogledu, a to za trbuh, ja znam pomaziti pa je pitat da mi šapne kad će doć koliko sam nestrpljiva heheh

LinaKarolina ma ja nisam deprimirana, malo sam nestrpljiva,ali Bože moj biti će kada bude,tj kada malena odluči da je vrijeme  
    moja mama kaže da joj je svaki porod bio drugačiji a imala ih je 8, tako da ja sam spremna na sve samo da se moja buhtlica rodi živa i zdrava pa da se možemo maziti i družitii   želim da ti treći porod bude ko od šale 

danas sam posebno sretnaaaaa jer mi dolazi dragi,ali sad ovi sati prolaze duže nego čitav tjedan hahah 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    08. Studeni 2015. 13:04

ah da, to sam htjela prokomentirati
    ja sam inače imala jaaako slabe menge, i to je trajalo po 3 dana... tak da se nadam da bude mi jedan uložak vira dosta, da sam znala da su takvi da ih treba više odjednom sigurno ih nebi kupila... a sad kad ih imam, kaj bum

LinaKarolina
    08. Studeni 2015. 14:27

Hvala Pepita 

Tyna sto se ulozaka i krvarenja tice prvi dan je najgori..
    Drugi i treci dan se smanjuje ali pripremi se na paket dnevno.
    Ja imam jos Lola uloske od prosli put ali njih cu koristiti samo pri viziti jer dr. zahtjevaju takve a inace cu obicne s krilcima jer se oni ne mogu povlaciti sa strane i ne moze toliko procuriti..

lady6
    08. Studeni 2015. 18:26

Pepita, meni trnjenje ruku zbog kicme...i prije sam imala problema al ovo je sad koma jer mi neda spavati. I meni bude dolje pritisak kad idem na wc a zapravo mi nije tak ni sila ni ista. Isto kao i bolovi dolje kod stidne kosti, rastavljam se Tocno primijetim kak je maloj tijesno,;samo ima mjesta za guranje i rastezanje i kvrge po trbuhu, a jos me ocito s nogicom i gura tocno ispod desne cice da ne mogu uopce sjediti Ovi zadnji dani mi prolaze sporije nego svi mjeseci prije. Pepita, to je i meni prva reakcija na zacepljen nos

Pepita2109
    08. Studeni 2015. 18:44

Tyna ma poslužiti će i Vir sigurna sam 
    LinaKarolina 
    lady ajojjjj  prvi put čujem za to, nadam se da ćeš biti dobro 
    meni je pritisak ali ne baš tako jaki da ne mogu sjediti na wc-u ili slično nego onako tipično osjetim da je malenoj tijesno...
    o da da, sad će ovi dani prolaziti kao godine hahaha ali samo pozitiva, glavno da smo dogurale do kraja i da su nam bebe zdrave 

kapaš li ičime nos? meni je eto sad ok,ali ujutro pa do podne ajmee meni 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

shimmer
    08. Studeni 2015. 19:30

pozdrav cure!
    napokon pred laptopom na miru, muž kraj mene prebacuje s hrt-a na rtl pa na novu i sve gleda izvješća s izbora. kao da svi ne pričaju isto haha

inače sam isto kupila one veće babylove blazinice, a u bipi sam vidjela i tetra krpice, ali su mi nekako bile skupe - 45kn 9 kom ako sam dobro zapamtila?
    nekako mislim koliko bi bilo isplativije kupiti paket običnih tetra pelena i samo ih izrezati i porubiti?
    a vidjela sam da dosta šivalica koje šiju pelene rade i te krpice...
    najradije bih čekala da beba dođe pa vidjela što bi mi bilo najpraktičnije.

mama@ bome si stigla do mog termina! a meni uopće ne govore termin po uzv, neke mjere su taman, neke malo ispred, neke malo iza. 

lillany, i moj muž i ja planiramo u kino kroz koji dan hehe 
    drži se, ti si nam sljedeća i na listi 

pepita, ja sam isto začepljenog nosa i preko dana nekako i ne osjetim,
    ali prije spavanja kapnem malo operila.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Tyna24
    08. Studeni 2015. 19:36

a moj dragi neće u kino zbog "glasnoće". a ja bi tak išla sad prije nego dođe bebač... poslje pitanje kad budemo mogli...več smo 2x išli u cinestar, i na kraju završili po trgovinama, bez gledanja filma... doma veli: "ajde nek ti bude, idemo, ali zadnji put", a onda dođemo tamo i veli:" pa nebude to bebi preglasno? bolje da nejdemo"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.