Pinkypink, dobro si opisala... bas neko ziganje dolje...zanima me kaj ce mi reci u srijedu kakvo je dolje stanje.
Pepita, da, uzasan je osjecaj kad ti ruke trnu i onda probadaju dok se ne normalizira, nadam se da nece ostati takvo stanje i nakon poroda.
I meni bude mucno nakon jela, budem bas gladna i onda zacas sita i tezina u zelucu.
Nos, samo fiziolosku i koristim i caj al bas ne djeluje
Sto se izlazaka tice,,potpisujem. Jucer odradila zadnji rodendan i to jedva. Sad ce izlazak biti samo do bolnice
Hvala ti draga Axia, i ja tebi želim da ti bebica izleti "ko iz pi..." (kako je mojoj frendici, ne bi vjerovala, rekla jedna dr.) 😂
Shimmer upravo to. Po tome sam mnoge ovdje preskocila po terminu. Meni 2 tjedna jako puno znaci. Vidjet cu sto ce mi dr reci sutra na pregledu i kad vidi uzv.
Napokon sam progurala 3 sata peglanja i to stojecki.
Ne mogu vjerovati. Sad to sve moram posloziti na svoje mjesto i da to bude to.
Inace sam tip.koji voli setati po trgovinama ali sada... joj. Idem bas kad moram. Em nemam sto fino obuci em mi je zagusljivo svagdje i vruce.
Jos moram jednom do emmetete kupiti stolic uz kutnu i tepihe nove. Ni to ne znam kako cu izgurati. Ali nemam to kome ostaviti da napravi umjesto mene
Kad se vec spominju izlasci... Moram priznat da sam ja vec vise od mj dana katastrofa. Ne mogu predugo hodat, sjedit niti stajat. I onda dodjemo kod nekoga i nakon sat vremeba zelim iskocit iz koze jer ne mogu vise bit na miru. Bole me i ledja i trbuh, ne mogu se nikako namjestit- a kad si kod drugih malo je glupo trazit da legnes... A jos sam relativno daleko od kraja...
A za platnene uloske nisam zainteresirana, za nikakve zapravo... Nakon sto sam prvi put u zivotu stavila tampon, nije mi palo na kraj pameti ponovno si tu glupost ljepit za dupe. Sad nakon poroda cu ih prezivjet i nazad tamponima
axia gledala sam te platnene uloške i slatki su mi i fora,možda jednog dana
Lady nadam se da te neće držati i poslije, užas, jesi spomenula to ginekologu?
mama baš me zanima šta će ti reći
i svaka čast za peglanje stojećki hahah
ja u utoraaak na pregled
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mama koliko ti je bebica velika? Mislim da si jednom napisala da ima oko 2 kg, pa sam se šokirala kako već toliko a terminuše smo, a moja imala i preko 500 g manje
Jel koja od vas nabavila vreće za spavanje ali da imaju i duge rukave? Nadam se da razumijete na što mislim
anaheja, skroz te razumijem, što se ovih bolova tiče... ja se ponekad znam zapitat jel to normalno, onak baš da me trbuh boli... što se uložaka tiče, također sam pobornik tampona, ali eto, ovo me zaintrigiralo... kako kaže pepita, možda jednom....
mama, sve pohvale za peglanje uopće, a kamoli stojećki... ja nisam izdržala ni 5 min na nogama peglajuć...
ines24, moja (tj bebina) vreća za spavanje je bez rukava, a vidjela sam te s rukavima u c&a. i rukavi se mogu skinuti.
pepita, kao da sam negdje pročitala da operil nije najpametnije rješenje u trudnoći, ali ne sjećam se zašto. i nisam se još opskrbila fiziološkom, pa si ne mogu tako pomoći.
ja se po kućnim druženjima bez problema zavalim na kauč, još mi nude da me podupiru jastucima haha ali da je sve teže, je.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Olaaa okruglice i dobru vecer vam zelim! :) evo i mene malo.jesam se nacitala,da sam se i pogubila. :D
Mama:kada vec tepihe spominjes,mi smo jucer upravo bili u bosni na koridoru,slavnoj arizoni,jel. :p i kupili smo 2 tepiha.jednom su dimenzije 3x2m a drugi za hodnik 80cmx6,50m.cjenkanjem mu spustili cjenu oko 400kn te
i jedan i drugi skupa platili 1100kn..a koji izbor....ajme meni majko mila...neznas gdje bi pogledao.eto savjet.ovi tu nasi su preskupi po meni. :)
Potpisujem za tampone.
Ovaj moj malisa ima party unutra.spavao je cijeli dan i sada luduje. ♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Sortiraj odgovore
Najstariji