Mama čestitke na napokon obavljenom peglanju! 😁
Anaheja,i ja izbjegavam ići u goste,pa u zadnje vrijeme više frendovi dođu k nama,lakše mi je tako jer mogu leći a oni se već nekako smjeste.
Ines, to sam se i ja pitala za rukave jer vreće koje smo dobili nemaju rukave..a ako bebu stavim u vreću jel ide poplun preko? A opet je to preko nogica i trbuha, a preko rukava ništa...
Tako debele uloške kao što su ovi nisam u životu mogla vidjeti,samo dnevni i tamponi. Sad ću ovo izdržati nekako i bljak,valjda ih mijenjati svaki sat.. 😷
Imam pitanje...jel se još nekom gule bradavice? Kao kad ti se leđa gule na moru ako pocrveniš. Mene svrbe za poluditi i rastu i sad vidim da se lijepo i gule. Btw mažem ih stalno...purelan,nevenova mast,bademovo ulje...
Ta trudnoća je stvarno drugo stanje 😛
Axia, takve platnene dnevne uloške sam gledala neki dan i mislila naručiti preko ebay-a. 😃 Ali samo dnevne. Sigurno je bolje jer su isto pamučni (ili bambus) kao i gaćice. Ove veće ne bih,malo mi je to bljak. Naručila sam perive jastučiće za dojenje. Koliko su im ovi mali dnevni? (nemam fb pa ne vidim detalje)
poanta vreće za spavanje je da se ne mora koristiti deka/poplun koji beba uglavnom zbaci sa sebe.
mislim da bi pokrivanje bebe u vreći za spavanje stvarno bio overkill.
rukice mogu biti pokrivene jedino ako se beba swaddla, a i to je nemoguće kod starijih beba.
da se razumijemo, ja spavam začahurena i umotana čak i ljeti.
ali se nadam da neću previše frikirati nad tim hoće li joj rukice biti mlake ili tople ili hladne
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Shimmer hvala ti na odgovoru, pogledat ću kad budem išla u c&a
Ja sam dobila puno bodića kratkih rukava i majica dugih rukava pa sam to mislila kombinirati za dnevne kombinacije, ali onda mi preostaje naći neku dugu vreću ili nešto za noć...
Imam još pitanje di ste dekice nabavljale? Htjela sam ju kupiti u Kik-u ali nema univerzalnih boja...
P.S. https://youtu.be/ValdMXD5wQI
pinky, nema detalja objavljenih ali mogu pitati pa ti javim, ako hoćeš :)
Dobro jutro ☀️
Vidim axia nije bilo spavanja sinoc u 3 😄 I ja bi se javila tako negdje, ali nemam interneta u sobi, a mozda i bolje jer mislim da tek onda ne bi spavala 😁
Shimmer hvala na objasnjenju za pokrivanje, i mene nekad buni da li nesto ide ovako ili onako 😘
Uzivajte u lijepom danu, mi smo sinoc kupili neki detergent za pranje djecje odjece (DM marka), pa cu poceti prati robicu joooooj sva se raznjezim samo kad ju vidim ❤️😄
Dobro jutro svima! 😊
mm je otišao raditi a ja se idem još malo praviti da spavam dok se ne dignem jer vidim da je vani baš lijepo sunce jutros. 😎
Axia, može,pitaj,ak ćeš pitati i za sebe. Nemoj se gnjaviti inače. Pa dobro mišek, kaj ti ne spavaš? 😉
I ja malo šećem po noći al ne gledam mob....
Jutro.
Hvala na cestitkama za peglanje. Mm me pocastio hamburgerom za veceru jer nije mogao vjerovati
Just smile nisam znala da su takve razlike u cijenama u BiH. Meni je Bosna jako blizu. Idemo pjeske vecinom. Morat cu otici tamo prvo.
Ines ti grami su i mene iznenadili. Beba je po uzv teska 2.128g sto i je nekih 500g vise nego li neki.prosjek.
Bas me zanima sto ce gin danas reci kad ga pitam jer moram znati.
Radije bi da je termin ranije nego da beba bude 5 kg hahahaha
pinky, pitam danas pa ad odgovore, javim ti.... i mene zanimaju ti... a što se nespavanja tiče, spavala sam ja kao beba, ali smo tatu pratili na teren, pa sam zato bila budna... poslije nisam mola zaspat... :P
mama, baš gledam tablicu, ti si s terminom par dana poslije mene... i mene je malo iznenadila naša gramaža, ali smo i dalje manji... jel znaš koliki je prosijek za 32tt? da ne tražim sad... jer meni je doktor rekao da smo malo veći, ali samo to, niš drugo... baš me zanima što će ti reć, pls javi nam :)
Dobro jutrooooo!ja se nesto vrtila nocas,pa nogu izbacila preko jorgana...pa se smrzla...ceka me spavanjac popodne 100%. Hvala Bogu na slobodnom danu. :)
Mama:pa zato sam i napisala,znam da si spomenula SB a to ti je tamo jaako blizu.eto,svaka informacija dobro dodje.tak sam ja goooglala i nasla info.da se od tamo nevracamo bez tepiha.najisplativije je.i je :)
Idem po vozacku do policije uskoro pa sa bakom do TA,onak cisto informativno da pricam sa njenim poznanicama,sestrama koje zna tamo.pa vam javim poslije. :)
LinaKarolina: kazes imala si lola uloske,nisam ih nikada koristila a vidim u trgovinama ima i plavih i rozih.koja je razlika?koje su bolje?
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Sortiraj odgovore
Najstariji