Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkypik
    05. Studeni 2015. 21:23

Axia how cute 🐾
    A naša cijela mala obitelj papa krušku ( 💑 + 🐇 + 👶 ) 
    Juicy awww 💝 dobar mužić

Pepita2109
    05. Studeni 2015. 21:39

Drage moje ja sam danas prošetala po nalaz od brisa na streptokok koji je između ostalak uredan   i nisam se mogla vratiti doma, šibale me bh uhhh užas jedva sam dopuzala do frendice i doslovno odmarala do maloprije kad me frend (njen muž) doveo doma...
    axia aaaaaaa kako slatkoooo meni tako nedostaje moj mačaaaak nisam ga vidjela već pola godine ( morala ga ostaviti kod svojih roditelja ), a šta se tiče dragog ohh znam kako ti je već je ovo treći tjedan kako mora ovako raditi barem vikendom dolazi kući, sada dolazi u ned i ne mogu dočekati iako znam da će me nakon 5min naljutiti hahahah
    justsmile maaa preeeeeekraaaasnoooooo  ma koliko nas živcirali volimo ih više od ičega.. 

šta se tiče prenašanja, naravno nadam se da ću roditi malo prije termina,ali baš imam osjećaj  da ću prenijeti hahah

Gledala sam i ja tablicu baš malo prije, bome se zaredalo curica baš me zanima hoće li se koja curica roditi kao dečkić hahaha

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    05. Studeni 2015. 21:55

Eeeee i da netko je pitao za tetre ja ću također mini kite, iako sam savladala i origami fold, nekako mi za početak mini kite izgleda sigurnije  sutra ću ih složiti u foldove.. imam 30tetri valjda će biti dosta  mislim nadokupiti po potrebi ako će trebati..

🙏👸👸🙏❤️

axia
    05. Studeni 2015. 21:58

pepita, ja imam 40 kom i mislim da je to čist dosta za početak... a jučer su mi stigle pp od zmačica i rasplakala kad sam ih raspakirala.... preslatke su i premekane :)

Mala77777
    05. Studeni 2015. 22:03

Večer raspisane okruglice! Jucer sam bas kupila od jedne kumine šogorice  kolijevkicu koja ce biti u boravku...predivna je!i bacila mi je bubu u uho sa onim Babysensom...jer i njega prodaje za stvarno super cijenu..To je onaj aparat koji se stavi ispod madraca bebe i alarmira ako dođe do prestanka disanja...jel ima koja iskustva ili je to nabavila?

@JustSmile@
    05. Studeni 2015. 22:06

Evo vama i slike da vidite kako to i izgleda...jos sam pod dojmom!moram to podjeliti sa vama. :)))) ♡♡♡♡♡

LinaKarolina:puno si mi pomogla.znaci moze mob samnom,nemoram striktno fotic nosit.ja ga mislila uslikati cim izadje za uspomenu. :p
    evo stuca buba,zna da ga spominjem. Hehe. ♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Pepita2109
    05. Studeni 2015. 22:08

axia ja imam zapravo 34 ali 4 su šarene i lijepe pa ću ih koristiti u druge svrhe,aaali da planirala sam ih ja naručiti toliko da ih imam 50,ali dragi je rekao da on ne zna još dok ne proba, pa kad probamo i ako bude za, lako ću kupiti još.. a meni su stigle snapi kopče, malo su mi nekako mini, a nigdje ne piše veličina ni 1 ni 2, valjda su ok,ako nisu nema veze imam švedskih par komada 

Mala77777 čula jesam za taj aparat ali samo jednom kada se zapalio krevetić radi njega i samo sasvim slučajno Bogu hvala beba nije bila u krevetiću...

🙏👸👸🙏❤️

Sonja8
    05. Studeni 2015. 22:14

Dobra vam večer 
    Just smile, kako lijep poklon, to se zove ljubav 
    Axia, i ja sam oduševljena ZMajcicama, prekrasne su, stvarno! Mekane, savršeno sasivene i prekrasnih dezena! Sad sam na 22 mpp i mislim da je to to, za sad ne planiram nove uzimati... Ja sam mislila od početka mpp tako da nisam učila foldove.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.