Axia how cute 🐾
A naša cijela mala obitelj papa krušku ( 💑 + 🐇 + 👶 )
Juicy awww 💝 dobar mužić
Drage moje ja sam danas prošetala po nalaz od brisa na streptokok koji je između ostalak uredan i nisam se mogla vratiti doma, šibale me bh uhhh užas jedva sam dopuzala do frendice i doslovno odmarala do maloprije kad me frend (njen muž) doveo doma...
axia aaaaaaa kako slatkoooo meni tako nedostaje moj mačaaaak nisam ga vidjela već pola godine ( morala ga ostaviti kod svojih roditelja ), a šta se tiče dragog ohh znam kako ti je već je ovo treći tjedan kako mora ovako raditi barem vikendom dolazi kući, sada dolazi u ned i ne mogu dočekati iako znam da će me nakon 5min naljutiti hahahah
justsmile maaa preeeeeekraaaasnoooooo ma koliko nas živcirali volimo ih više od ičega..
šta se tiče prenašanja, naravno nadam se da ću roditi malo prije termina,ali baš imam osjećaj da ću prenijeti hahah
Gledala sam i ja tablicu baš malo prije, bome se zaredalo curica baš me zanima hoće li se koja curica roditi kao dečkić hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Eeeee i da netko je pitao za tetre ja ću također mini kite, iako sam savladala i origami fold, nekako mi za početak mini kite izgleda sigurnije sutra ću ih složiti u foldove.. imam 30tetri valjda će biti dosta
mislim nadokupiti po potrebi ako će trebati..
🙏👸👸🙏❤️
pepita, ja imam 40 kom i mislim da je to čist dosta za početak... a jučer su mi stigle pp od zmačica i rasplakala kad sam ih raspakirala.... preslatke su i premekane :)
Večer raspisane okruglice! Jucer sam bas kupila od jedne kumine šogorice kolijevkicu koja ce biti u boravku...predivna je!i bacila mi je bubu u uho sa onim Babysensom...jer i njega prodaje za stvarno super cijenu..To je onaj aparat koji se stavi ispod madraca bebe i alarmira ako dođe do prestanka disanja...jel ima koja iskustva ili je to nabavila?
Evo vama i slike da vidite kako to i izgleda...jos sam pod dojmom!moram to podjeliti sa vama. :)))) ♡♡♡♡♡
LinaKarolina:puno si mi pomogla.znaci moze mob samnom,nemoram striktno fotic nosit.ja ga mislila uslikati cim izadje za uspomenu. :p
evo stuca buba,zna da ga spominjem. Hehe. ♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
axia ja imam zapravo 34 ali 4 su šarene i lijepe pa ću ih koristiti u druge svrhe,aaali da planirala sam ih ja naručiti toliko da ih imam 50,ali dragi je rekao da on ne zna još dok ne proba, pa kad probamo i ako bude za, lako ću kupiti još.. a meni su stigle snapi kopče, malo su mi nekako mini, a nigdje ne piše veličina ni 1 ni 2, valjda su ok,ako nisu nema veze imam švedskih par komada
Mala77777 čula jesam za taj aparat ali samo jednom kada se zapalio krevetić radi njega i samo sasvim slučajno Bogu hvala beba nije bila u krevetiću...
🙏👸👸🙏❤️
Dobra vam večer
Just smile, kako lijep poklon, to se zove ljubav
Axia, i ja sam oduševljena ZMajcicama, prekrasne su, stvarno! Mekane, savršeno sasivene i prekrasnih dezena! Sad sam na 22 mpp i mislim da je to to, za sad ne planiram nove uzimati... Ja sam mislila od početka mpp tako da nisam učila foldove.
Sortiraj odgovore
Najstariji