Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    03. Studeni 2015. 10:50

jesu i vama patronažne sestre dale popis za bolnicu i za bebu?
    evo mojeg popisa koji mi je dala:

• mama@
    03. Studeni 2015. 11:38

Tyna ja nisam dobila nikakav popis al sam skinula s neta svog rodilista. 
    Vecinom je sve isto osim par stvari za koje znam da se kod nas ne nose. Ovo sve za bebu i to je isto skroz.
    Jako dobar popis

axia
    03. Studeni 2015. 11:42

tyna, i mi smo dobili takav popis na tečaju kad smo bili. doduše, ne vidim što piše na ovom tvom, ali je podjednako dug...
    zatvor i piškenje- s prvim nemam problema, da kucnem u drvo :) zasad... a piškenje... čim legnem moram na wc... iako sam počela prakticirat obavezan odlazak do wc-a prije spavanja. valjda je do položaja bebe... a preko dana me i ne muči toliko, samo ako više hodam, i kad se vozim obavezno :)

lillany
    03. Studeni 2015. 11:45

Tyna  jeeeej imam sve :D. Hvala super popis.

MaliV
    03. Studeni 2015. 11:48

Pepita, lillany hvala na savjetima za zeljezo, mislim da je rekla i da je ovaj koji je meni dala isto s vitaminon C, ajme srece da mi potakne probavu 😄

Mene isto nesanica muci, sinoc se probudila u 3 i nisam zaspala do 6, kukovi ubijaju.. Jedva cekam na trbuhu opet spavati, makar daleko je to jos 😭 Imam i onaj banana jastuk, probala i kauc i krevet, ali izgleda da nam nema pomoci, bas kao sto lillany kaze- kornjaca 😄

Pepita2109
    03. Studeni 2015. 11:53

Ja nisam vidjela ni patronožnu, a kamoli dobila ikakve popise   
    zato sam spremila tvoje popise
    MaliV ma nema na čemu, ja sam dobila heferol tablete, i muka mi od njih užas

btw saznala sam da moj dragi može biti sa mnom u rađaoni u Sinju bez problema  i kad sam mu rekla nije se bunio hmmmm da li to znači da će biti sa mnom vidjeti ćemooo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    03. Studeni 2015. 12:07

Sonja jedino iz toga razloga i želim da bude sa mnom  mislim nije da želim da čeka dolje da mu mala izleti u ruke hahah, samo neka bude uz mene, da osjetim da je tu i ja najsretnija 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    03. Studeni 2015. 12:08

Ja takoder patronaznu svoju nisam vidjela jos ali sa popisa ovog imam sve. Jos mi se na jesenskima javila cura koja je rodila na sv duhu i pojasnila sto me zanima u vezi torbi i tako.. ma vecinom su ti popisi isti samo na nekima u bolnicu treba ponjeti npr stvari za bebu negdje ne i tako. 

Heferol i ja pijem i obavezno uz njih odma kupujem vitamin c. Meni su okej, eto bas zavrsavam zadnju kutiju.. za probavu mi nije pomoglo, ali ni odmoglo.. to mi se sada valjda pred kraj reguliralo. Napokon 

Moj dragi i dalje ne zeli samnom na porod a ja ni ne inzisitiram bas.. nebi ni ja isla da nemoram  a koliko znam zovu ih odma unutra kad rodimo da vide bebicu.

Pinkypik
    03. Studeni 2015. 12:10

I mi smo dobili sličan popis na tečaju. A imate i na klokanici neke popise za bebice.
    Lillany, totalno te razumijem. Sad se ne bojim poroda nego bi rađe sad dok nije bebač pre velik pa da još donekle može proći. Ali sam se s njim "dogovorila" 😉 do tatinog rođendana (što je isto malo prije termina) da bi bio strijelac ha ha 
    Netko je već od vas spominjao da pije neko željezo od kojeg nije ni muka ni zatvor....?
    Pepita, ja računam s tim da je mm samnom jer inače ne idem unutra! 😨
    Za spavanje sam već pomisla kako bi bilo super imati onu dasku na koju su zavezani oni koji se cijeli polome pa su u fiksiranom položaju! Lijepo uspravno,natakneš pelene  i spavaj 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.