Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anaheja
    03. Studeni 2015. 04:30

Evo mene...
    Budna od pola 2... U 3 sam ustala; fino oprala sudje, zamjesila kruh, upalila masinu... Legla nazad u krevet i nista... Nesanica me vec polako izludjuje.... 

Moja mala je od poceztka na svakom uzvu glavicom dolje... Nadam se da ce tako i ostat, a za ostalo cemo vidjet .

A sto sto se tice medjunozja, ponesto je uvecano vec neko vrijeme , dok god ne stvara probleme dobro je 

Mrkvica2
    03. Studeni 2015. 07:26

Jutro drage..

Vidim nisam jedina nabubrena  ma ne stvara ni meni probleme ali cudno mi je to nekako.. a valjda je sve to normalno pred porod sas, vec bi valjda doktor nesto rekao da nije.. 

Ja cekam evo da izvadim krv, jedni me teraju preko reda, drugi me preko oka gledaju.. presmijesno 

• mama@
    03. Studeni 2015. 08:39

Jutro.

Moja 'susjeda' je vec duze vrijeme nabubrena . Valjda ima i u tome jer joj je ovo stanje vec poznato.
    I to je okej. Sve za dobru pripremu.

Ne znam tko je spomenuo da vec pije list maline... Smije li se vec poceti? S obzirom da se negdje spominje tek 36 tt a negdje vec od 7-9 mj trudnoce.  Hm

Kod nas je maglaaaa samo takva. Mozda danas opeglam nesto hihihihi

Tyna24
    03. Studeni 2015. 08:46

jutro okruglice!
    kod nas mraz, pred sat vremena bilo je -5. brrrrrrrrr
    i moja "prijateljica" je nabubrila. hahaha.. i još jedna stvar koju sam primjetila... kak nek to objasnim,.imam osječaj ko da ne mogu stisnuti taj mišić kod "prijateljice" do kraja.
    kao nekad kad sam zadržavala pišanje. sad mislim da bi mi pobjeglo onak

Anaheja
    03. Studeni 2015. 09:13

Man@, caj od lista maline se smije pit od 3eg mj trudnoce. Tako pise na nekoliko stranica na kojima sam gledala. Tako da ga ja planiram kupit cim dragi dobije placu.... Za sad mi je ipak jelo prioritet. 

A za misice ne znam... Radim kegelove, ali moram priznat da nisam isprobavala dok piskim... I ovak mi se cini da idem na wc radi 5 kapi tako da nisam uvidjela priliku da isprobam; hahahha 

Sonja8
    03. Studeni 2015. 09:27

Dobro jutro drage moje... Ja sam redovito oko 8 budna, kad god legla, a poslije toga rijetko zaspim. 
    White, ajmo onda sutra u 12.30 kod Tisak medije. Prepoznat ćemo se, ne vjerujem da ce jos koja trudnica stajati ispred 
    Vrijeme je prekrasno ovdje i kažu da ce jos nekoliko dana biti tako Koliko je to ljepše nego ona vlaguština! 
    Muževi (dečki) & svekrve...ja sam zadovoljna jer su mi jako dobri  Dragi mi je stvarno od velike pomoći i napravi sve sto treba (i to sad čak puno vise nego prije), a svekrva je isto super, ne miješa se ni u sta, draga je, a najviše volim kad nas zove na ručak, jako fino kuha pa je to odlična kombinacija! Samo neka tako uvijek bude i ja 

Tyna24
    03. Studeni 2015. 09:28

ja baš obrnuto... i ne normalno... danas sam kroz noć išla pišat 4x
    i baš sam jučer ujutro stavila novu rolu papira, ja sam je sama jučer potrošila cijelu. pa više sam na wc-u nego negdje drugdje...

03. Studeni 2015. 09:30

Jutro okruglice
    Sonja8 ok,vidimo se sutra

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.