Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonja8
    29. Listopad 2015. 08:32

Dobro jutro okruglice... 
    Sretno svima na pregledu danas, ja idem popodne kod svoje gin...
    Juicyfruit, ja sam iz Pule pa tu imamo trudničke vježbe... Ne znam kako je u drugim gradovima. 
    Hvala za savjet za čaj od lista maline, mogla bih ga i ja staviti u opticaj... 

• mama@
    29. Listopad 2015. 08:33

Anaheja sad si me zainteresirala za list od maline. Citam istrazivanja i kazu da se preporuca piti ga od 7-9 mj trudnoce radi pripreme za porod.
    Jedino sto nisam pronasla nigdje je nacin pripreme caja. Znas li ti mozda?

allegrazg
    29. Listopad 2015. 08:40

Jutro cure!
    Jucy,jel gužva? Odmah javi kad su gotova kakva je doktorica.

axia
    29. Listopad 2015. 08:41

http://alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/malina

Jutro okrulglice!!
    Mama, evo uputa, pri dnu clanka. Samo di sad nac list maline?? Da sam bar vidjela ovo prije...

Mrkvica2
    29. Listopad 2015. 08:50

Svida mi se ovo kako djeluje nakon poroda.. mama mi ima doma maline posadene samo neznam jel ima jos listova i jel ih treba osusiti prvo ili? Nisam sama pravila caj nikad pa nemam pojma..

Pinkypik
    29. Listopad 2015. 08:58

Dobro jutro okruglice! 
    Nisam danas neka, moram priznati..under the weather.. Moram još do posla skočiti..bah 
    Imam sad nekako svoj ritam i onda mi se ne da van. A i nije mi neki izbor za obući pa mi ni to nije gušt.
    Nisam znala za ovaj čaj od lista maline,mislim čula sam da postoji ali čini mi se da ću do dolca po neke sastojke. Sviđa mi se. Mogao bi pomoći i sad za bh kontrakcije.
    Vidim da neke od vas i lažnjaci peru..uh..uh 

Pinkypik
    29. Listopad 2015. 09:24

Nisam još robicu pripremila ali smo jučer sastavili kinderbet. 
    Morala sam uzeti baldahin...kad već nije kolijevka bar da je baldahin 
    Još posteljina i bit će pic pic...

Pepita2109
    29. Listopad 2015. 09:30

Dobro jutro okruglice, danas me nije probudilo sunce, nego lagana glavobolja a kako i neće kada nema sunca..
     Mrkvica mene stidna kost i sve kosti dolje bole već duže vrijeme neovisno o tim lažnim trudovima..

Šta se tiče magnezija, koja god da je spomenula prestanak pijenja tek sam se probudila pa već zaboravila šta sam pročitala, u pravu je, meni je ginekolog rekao da prestanem piti kad uđem u 37tt ( dakle prestala sam sa 36+1), a zašto, zato jer magnezij smiruje te kontrakcije pa tako bi moglo smiriti i prave trudove kad krene..

Vidjela sam za taj list maline još prije nekoliko mjeseci ne znam gdje,meni je čaj kupila svekrva u biljnoj ljekarni, skuhala jednom onako da probam jer volim čajeve i nije mi baš fin.. a sad hoću li se uspjeti nagovoriti ili ne ne znam.

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    29. Listopad 2015. 09:30

Pinkypik preeslatkoooo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

MaliV
    29. Listopad 2015. 09:39

Dobro jutroooo ☀️
    Sretno svima na pregledima, nas je u ponedjeljak, jedva cekam vidjeti malu dusicu 😍
    Ja sam sa sumeceg magnezija presla na donat mg, nekako mi je finije (valjda sam jedina osoba kojoj je donat fin, svi me gledaju u cudu) 😄 
    Za caj od maline sam citala nesto, ali sam zaboravila na njega, pa cu se bas opet ici informirati ☺️

Pinky krevetic je ko bombonica 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.