Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JuicyFruit
    29. Listopad 2015. 09:53

allegra, napisala sam post preko mobitela ali sad ga ne vidim... uglavnom, bila sam gotova s pregledom oko 8:40, došla sam već u 7:15 pa sam bila druga na redu. Doktorica mi je super! Ona nam je držala predavanje na tečaju i već tad mi se svidjela. Bilo mi je malo neugodno jer su osim dr u ambulanti bile još 3 ili 4 sestre (nisam ih gledala pa ne znam točno koliko :)) a ja okolo cijelo vrijeme šetala gola  moja preporuka ti je da dođeš u haljini ili barem tunici!
    Nakon pregleda me uputila na uzv, tamo sam čekala još 15ak min. I na meni su testirali novi uzv!! još ne korišten  
    Sve je super, a moja bebolina ima već 2740 g! Kako ta djeca brzo rastu 

allegrazg
    29. Listopad 2015. 09:54

Pinky, krevetić je presladak!

JuicyFruit
    29. Listopad 2015. 09:55

I da, pitala si jel gužva. Pa čak i je bilo dosta trudnica ali sve ide jako brzo. 
    pinkypik, preslatkoooo! Ja ću dragog natjerati da složimo svoj za vikend 

Pinkypik
    29. Listopad 2015. 10:04

hvala curke!
    Poslikat ću opet kad napokon operem i posteljinicu. I moji nećaci su u njemu odrasli pa mi je još draži. Samo je malo veeelik! Mislim da bi trojčeki unutra stali!

Mrkvica2
    29. Listopad 2015. 10:27

Eto i nas iz famozne TA.. nis novo neznam. Niti kilazu bebice ni nista.. radili smo uzv i uzeo mi je bris.. beba u redu, spustena. Jedino mi je cudno da sam samo kilu jednu dobila u zadnja tri tjedna.. i kontrola opet za tjedan dana.. mozda onda saznam nesto vise 

Pinky krevetic je presladak, mi imamo vrlo slican ali bez baldahina. 

MaliV mislim da stvarno jesi jedina kojoj je donat fin  ja ga pomirisati nemogu heheh

allegrazg
    29. Listopad 2015. 10:30

Jucy, super! Baš me zanima koliko je moja curka dobila, sad možemo usporedivati kolike su.Kada si opet naručena?

Pepita2109
    29. Listopad 2015. 10:31

Mrkvica glavno da je sve super  a šta se tiče kila, moja mala je u 2 tjedna dobila 600grama, a ja ni grama smršavila 200grama, to je navodno normalno pred kraj ne brini 

Nama je krevetić složen, samo posteljinu trebam stavitito ću već sljedeći tjedan 

Moja malena se i inače ovoliko migolji kao i sada, ali danas mi je posebno neugodno imam osjećaj da će mi mjehur izgurati van 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    29. Listopad 2015. 10:35

Pinkypik krevetic je predobar. Moj je isto bijeli samo bez baldahina. Njega nemam gdje staviti jer ce mi kinder biti pod kosinom u podkrovlju u sobi. 
    Jedva cekam da slozimo svoj u puni sastav. Jedino mi se stalno cini prerano za to.

Uzela sam peglu s parnim postoljem i planiram ju upotrijebiti za ovu hrpetinu koja se nakupila 
    Nadam se da ce ici lakse nego s obicnom 

Ja sam na uzv iduci tjedan i nakon toga na pregledu. Ako mi ne kazu polozaj i tezinu bebe, pitat cu. Bas me briga sto ce misliti.

Mrkvica2
    29. Listopad 2015. 10:46

Pepita ma znam ali opet me iznenadilo.. a za malenu racunam da je oko 3kg, jer je prije tri tj na kontroli imala 2400.. eto da mi je netko rekao da cu jedva cekati bas vaginalni pregled rekla bi mu da je lud  Ako nista doktor je bas razgovorljiv i stalno pita ima kakvih pitanja.

Mama jojj meni je parna postaja neostvareni san  Dodem ti ja opeglati ako hoces 
    Sto se tice pregleda nemoj se suzdrzavati, pitaj sto te zanima bas te briga.

Mrkvica2
    29. Listopad 2015. 10:48

Juicy meni je bilo drago sto sam tuniku obukla jer ih je osim doktora bilo valjda jos 4-5 unutra. To je valjda normalno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.