Iillany nasmijala sam se tvom mužu,koferu i vrećici Mislim da je to logika muškog mozga-ako nije sve unutar okvira izgube se
Babygirl čestitam na trudnoći
A što se tiče stvari i spremanja za bolnicu-fakat kaskam za vama jer nemam apsolutno ništa (kao imam vremena)
Nisam ni robicu oprala jer nemam još ormara da ju spremim-čekam dragog da mi to napravi-a on imaaaa vremena ...
A da ne kažem da smo se ovo ljeto uselili i da nismo još ni stan uredili do kraja
Pozdrav okruglice moje
Ja se fino naspavala, iako kaže dragi da sam stenjkala u snu kao da me nešto boli hahah ali nije to nego sam ružno sanjala hahah
Oni trudići od jučer su nestali, tako da su vjerovatno bili lažni smirili su se kad sam se i ja smirila, danas me čeka puno posla oko peglanja, i još popratnih stvari ja se nadam da ću imati pomoć od svog muža iako se već uhvatio igrica na veliko...
babygirl baš lijepo da si sa nama malo podrške i savjeta uvijek dobro dođe
znači još malo pregleeeeed
naravno javiš svee
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
kako ste mi vi curke jeste se naspavale
🙏👸👸🙏❤️
jutrooo!
vani magluština, a meni tako nekako divno.
išla sam prošetati do tiska po paketiće. stigla nam je nosiljka, kopija ergo baby.
imamo i newborn umetak pa ćemo je moći otpočetka koristiti.
već nas zamišljam u nekoj šetnjici po snijegu, zabundane
mene štrample svrbe pa odmah imam dojam da će i bebu.
dobila sam nekoliko polovnih štramplica, ali ne vjerujem da ću joj ih oblačiti.
plus muke po navlačenju toga na male nožice
ja sam za izlazak pripermila pamučno jednodjelno odjelce, u biti kao pidžamicu.
ali je muž rekao "ali to nije božićno" pa sam sad u potrazi za nečim u tom tonu hehe
i planiram spremiti tetru i cover baš da vidim kako će sestre reagirati.
e sad, jedno smiješno pitanje. je li moguće da bebe u trbuhu reagiraju na svjetlo?
znači sinoć, kao i skoro svake noći u zadnjih nekoliko tjedana, tulum čim sam legla u krevet.
s jedne strane na drugu, pa gore dolje, guranje nogicama, upiranje prema pupku.
i ja se otkrijem, upalim lampu i krenem snimati mobitelom. mir. ništa. čekam minutu. ništa.
pokrijem se, ugasim svjetlo. u roku 15s, opet akcija.
otkrijem se, upalim svjetlo. tajac.
i tako sam par puta, onda sam se već počela smijati i na kraju sam nekako ostala tako na leđima, ona se smirila i uspjela sam zaspati. muž je radio noćnu pa nije mogao svjedočiti ovome, ali što vi mislite? jeste li primjetile išta slično?
i babygirl, neka si s nama kao što vidiš, ovdje nije problem manjak materijala za čitanje
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Tetka hvala
Pepita ti ces znat sve iz prve ruke 😆 a bome mi se sve vise cini da ce malena brzo van, samo citam kako pospremas, peres, peglas 😅 kazu kako prije poroda mame dobiju neku zelju da sve bude tip-top 😊 ja moram priznat da sam uvijek takva, samo sam molila Boga da me stan doceka onako kako sam ga ostavila prije nego sam otisla u bolnicu. Sva sreca pa mi je mama dosla srediti prije nego sam trebala kuci 😅😅😅
Shimmer mislim da je to moguce, moja je reagirala na muziku, znaci bas nevjerovatno. Pustili joj pjesmu, ona sebi party radila unutra, eto i danas je takva. Prvo je proplesala pa onda prohodala. A i kad god smo ju htjeli snimit obavezno se umirila.
Mislim da sam cak negdje citala da je mama stavila rucnu lampu na trbuh i da se beba okretala za lampom.
Drago mi je da me prihvacate u tipkanje, nadam se da cu vas sve ispratiti s ove teme
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Jutro, okruglice! Baby girl, dobrodosla! Kod mene sunce pa treba iskoristiti dan! Pepita, i meni se cini da ces ti skoro! Kako god nek se samo sretno zavrsi i da ste ti i malena dobro! Inace doma kucanske poslove obavljam sama i sve kao i prije trudnoce pa ne znam hocu imati ja taj simptom kad se bude blizio trenutak. Zaboravila sam jos napisati da sam uzela i ja eva-q cepice i grudnjake za bolnicu. A za malenu sam pripremila bodi dugih rukava, carapice, plis odjelce, kapicu i skafander. Odoh kuhati! Uzivajte mi u ovom lijepom jesenskom danu!
Dobar dan i od nas dvije.. bome i mene ovo sunceko vuce van, danas nam ne gine setnjica neka.
Babygirl dobrodosla medu okruglice, ima nas kao sto vidis i jesenskih i zimskih ovdje pa moze i ljetna. Cestitke na bebici i sigurna sam da ces nam pomoci svojim iskustvom ovdje, a kao sto vidis ovdje uvijek netko tipka
Hvala na savjetu za stramplice, mislim da onda necu ni kupovati sada tu najmanju velicinu. Imam carapica hrpu i hlacica i odjelca sa zatvorenim nogicama tako da ce joj to biti dovoljno valjda.
Pepita bome mozda se gnijezdis vec dobro cure kazu hehe. Ja sam ponukana tvojim cepom (Boze kako ovo zvuci) jucer oprala spavacice i posteljinu i opeglala i napokon obukla krevetic. Danas zadnja nabavka i onda sam spremna. Jos ocistiti kucu malo i sto se mene tice mogu i u rodiliste
Ovo za muza i pomaganje potpisujem, zna lec na kauc i reci ako tako nastavis porodit ces se ali na tome i ostane
Shimmer bebe reagiraju na jace svjetlo a kasnije razlikuju dan od noci tj svjetlo i tamu. Tako sam bar citala.. a sto se tice snimanja ja sam mozda jednom uspjela snimiti lijepo micanje, prefrigani su oni cim stisnes stop ko na ringispilu su
Nez sad tko je spomenuo ali i meni je fobija da ce me od uredne kuce dok se vratim doma iz bolnice docekati kaos. Sto puta sam muzu napomenula da to ne zelim a sad sto ce me docekati Boga pitaj..
shimmer ja gledam u kolica i već nas zamišljam u šetnji hehe ma jedva čekaaam
hahaha a šta se tiče svijetla i snimanja tako je i kod nas, jedva sam je jednom uhvatila tokom dana i to sam se namučila sa svijetlom bi se smirila, eee kad sam isključila svijetlo uhvatila sam par njenih kickova da pošaljemo tati koji je tad bio na terenu moja baš i ne reagira na muziku možda zato jer stalno nešto svira pa se stopilo sa svakodnevnicom,ali reagira na glas svoga tate
btw muž sluša black metal i tu agresivnu muziku hahaha čudim se da na to ostane mirna hahaha
babygirl ja sam prije T bila čistunka, ono ne pretjerano ali uživala u tome, cijelu T do prije par dana sam plakala od muke šta moram nešto napraviti, nisam imala ni snage ni volje, i sve mi je bilo teško, osjećala sam da zato padam u depru i sad poludjela zadnja dva-tri dana hahah,ali se nadam nekako da nije to znak da će malena ubrzo doći, neka ostane još malo lijepo je unutra i toplo, a taman da još malo se zbuca i da mama sve stigne
iako sam sigurna da sada već ima kg kao ja kad sam se rodila ili tu negdje hahaha.. mene mama prenijela tjedan dana i imala 2900grama
🙏👸👸🙏❤️
lady i ja inače sve sama, ma vidjet ćeš dobiti ćeš neku snagu kao da si na drogama hahaha jedva ćeš se natjerati da staneš ili će te natjerati leđa kao i mene hehe
Mrkvica ne znam vidjeti ćemo heheh, u utorak kontrola, strah me zato jer je rano još i zamolila sam ju da pričeka barem još 2 tjedna, a sad hoće li me poslušati vidjeti ćemo, tko zna možda na kraju prenesem hahaha znam da nema neke opasnosti ni da se sada rodi,ali uvelike mi to igra ulogu jer sam još u pripremama, a i ako sada idem roditi bojim se da bi me za Split slali,a ja ne bih tamooooo
🙏👸👸🙏❤️
Jutro okruglice!
Baš je lijepi dan danas.Moja princeza je jučer bila dosta mirnija,ali sada nadoknađuje.
Danas me tak frču i bole crijeva da to nije normalno.A kaj je najbolje bila jutros na wc-u i kaka je bila tolika da sam se splašila,ispričavam se na detaljima.
Mene ulovila nova fobija,curenje plodne vode.Čitala sam da ima cura kojima pomalo curka da ni ne skuže i sad sam u drami.Kaj kažu iskusne mame ne to?
Sortiraj odgovore
Najstariji