Mrkvica ja sam kupila to ulje za njegu od badema i maslinovog ulja od babylove jer mi se činilo zgodno i to će mi biti za kupku i za tjemenicu.. i eventualno za premazati po potrebi...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mislite sve nositi japanke za tuširanje? Ja se nekako više bojim da će se one klizati kad se smoče nego da ću pokupiti gljivice ili što već...
Ja nosim japanke svakako.
Pepita ako nije bad dq napises koliko te to sve kostalo ?
Kozmetika za tebe i bebu?
Ja nekako ne bih te japanke jer ću se polomiti sklizajući se..
Mama dm + ljekarna sveukupno oko 450kn, možda i manje trebala bih vidjeti račune
🙏👸👸🙏❤️
I da šta ćete obući bebicama za izlazak iz rodilišta?
🙏👸👸🙏❤️
Nas je isto tako otprilike izaslo, mozda malo vise jer sam kupovala i jednokratne podloge za madrac, aspirator i dva paketa pampersica.. ali tu je to negdje.
Pepita i mene zanima sto da spremim bebi za obuci.. mislila sam bodi dugih rukava i hlacice, carapice i preko deblje odjelce kao medo da nemoram skafander. Naravno i kapicu. Ali dvoumim se da li mozda obuci bolje bodi dugih rukava i preko odjelce bez rukava.. i stramplice da ili ne neznam..
Jutro.
Pepita hvala za info. Sad znam sto da ocekujem
Ja planiram obuci body-benkicu dugih rukava, hlacice s stopalima, pamucna jaknica, kapica i sve to staviti u jastuk za bebu. Nosila bih i debelu deku za umotati jos jer znam da ce biti hladno.
Joj jedva cekammmm
Dobro jutroooo!
Mene muzic probudio sa kavom.bas je ♡ i odmah dan lijepse zapoceo. :)))
Pepita:sretno! Jel jos hvataju ili se smirili trudici? (Volim im tepat,tako mi je lakse. :D )
Dilb legenda :) oko puno toga imamo isto misljenje iako je meni tek prvi puta,pa se svaki puta nasmijem i bude mi drago i lakse.treba biti pozitivan i sve gledati nekako vedrijom stranom.kako si napravis,tako ce ti biti.sto u zivotu,sto u konkretnim stvarima kao nama svima sada ovdje;bebaci,bolnica,ja=mama....treba samo razmisljati pozitivno i sa puno ljubavi i vjerovati u sebe jer nase bube to sve osjete. ♡♡♡
Baby♡girl neka je sa srecom,od srca! Btw: imas jako lijepu profilnu. :) ti si nam znaci u ljetnim bebama.tamo mi je i najbolja prijateljica,termin isto u 6.mj.
danas mozda idem u Srbiju.sto da kupim tamo u ljekarni a da kod nas nema?bivacin sprej svakako jer kod nas nema.pa mozda oni imaju.ali sto joss?
Trbusi su divni:)))))
Zelim vam svima lijep dan.pusaaa, pusaaaaa! :)
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Just smile hvala ti :) kako je nick prijateljici? Tamo se slabije tipka (odgovara na neka pitanjca i to) a znaju dobro i Pepita i mama i dilb da ja volim piskarati i imam inspiracije sretno i da, dobro si napisala, poslije poroda ce vam faliti beba u trbuhu
Moja prva cura je rođena u siječnju, sestra koja ju je oblacila za izlazak je rekla bez pretjerivanja, tanki bodi s dugim rukavima, preko je imala malo deblje odjelce, kapicu i deku. Naravno AS i to je to. Da budem iskrena ja sam svojoj stramplice obukla tek sa 3 mjeseca jednom. Na male bebine nozice je meni bilo koma to navlaciti, a svakako ih ionako oblacimo zbilja jako toplo. Kad smo kasnije isle u setnje imala je skafandercic minijaturni i deku i uvijek je bila ful topla kad bi dosli doma.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji