Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    23. Listopad 2015. 20:56

Mrkvica ja sam kupila to ulje za njegu od badema i maslinovog ulja od babylove jer mi se činilo zgodno i to će mi biti za kupku i za tjemenicu.. i eventualno za premazati po potrebi...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mia007
    23. Listopad 2015. 21:03

Mrkvica, hvala 

Pepita, spakiraj i japanke za tusiranje :)

Ines24
    23. Listopad 2015. 21:43

Mislite sve nositi japanke za tuširanje? Ja se nekako više bojim da će se one klizati kad se smoče nego da ću pokupiti gljivice ili što već...

• mama@
    23. Listopad 2015. 21:49

Ja nosim japanke svakako.
    Pepita ako nije bad dq napises koliko te to sve kostalo ?
    Kozmetika za tebe i bebu?

Pepita2109
    23. Listopad 2015. 23:16

Ja nekako ne bih te japanke jer ću se polomiti sklizajući se..
    Mama dm + ljekarna sveukupno oko 450kn, možda i manje  trebala bih vidjeti račune

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    23. Listopad 2015. 23:20

I da šta ćete obući bebicama za izlazak iz rodilišta?

🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    23. Listopad 2015. 23:30

Nas je isto tako otprilike izaslo, mozda malo vise jer sam kupovala i jednokratne podloge za madrac, aspirator i dva paketa pampersica.. ali tu je to negdje.

Pepita i mene zanima sto da spremim bebi za obuci.. mislila sam bodi dugih rukava i hlacice, carapice i preko deblje odjelce kao medo da nemoram skafander. Naravno i kapicu. Ali dvoumim se da li mozda obuci bolje bodi dugih rukava i preko odjelce bez rukava.. i stramplice da ili ne neznam..

• mama@
    24. Listopad 2015. 07:18

Jutro.
    Pepita hvala za info. Sad znam sto da ocekujem 

Ja planiram obuci body-benkicu dugih rukava, hlacice s stopalima, pamucna jaknica, kapica i sve to staviti u jastuk za bebu. Nosila bih i debelu deku za umotati jos jer znam da ce biti hladno.

Joj jedva cekammmm

@JustSmile@
    24. Listopad 2015. 08:44

Dobro jutroooo!
    Mene muzic probudio sa kavom.bas je ♡ i odmah dan lijepse zapoceo. :)))

Pepita:sretno! Jel jos hvataju ili se smirili trudici? (Volim im tepat,tako mi je lakse. :D )

Dilb legenda :) oko puno toga imamo isto misljenje iako je meni tek prvi puta,pa se svaki puta nasmijem i bude mi drago i lakse.treba biti pozitivan i sve gledati nekako vedrijom stranom.kako si napravis,tako ce ti biti.sto u zivotu,sto u konkretnim stvarima kao nama svima sada ovdje;bebaci,bolnica,ja=mama....treba samo razmisljati pozitivno i sa puno ljubavi i vjerovati u sebe jer nase bube to sve osjete. ♡♡♡

Baby♡girl neka je sa srecom,od srca! Btw: imas jako lijepu profilnu. :) ti si nam znaci u ljetnim bebama.tamo mi je i najbolja prijateljica,termin isto u 6.mj.

danas mozda idem u Srbiju.sto da kupim tamo u ljekarni a da kod nas nema?bivacin sprej svakako jer kod nas nema.pa mozda oni imaju.ali sto joss?

Trbusi su divni:)))))
    Zelim vam svima lijep dan.pusaaa, pusaaaaa! :)

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

baby♡girl
    24. Listopad 2015. 08:59

Just smile hvala ti :) kako je nick prijateljici?  Tamo se slabije tipka (odgovara na neka pitanjca i to) a znaju dobro i Pepita i mama i dilb da ja volim piskarati i imam inspiracije  sretno i da, dobro si napisala, poslije poroda ce vam faliti beba u trbuhu 
    Moja prva cura je rođena u siječnju, sestra koja ju je oblacila za izlazak je rekla bez pretjerivanja, tanki bodi s dugim rukavima, preko je imala malo deblje odjelce, kapicu i deku. Naravno AS i to je to. Da budem iskrena ja sam svojoj stramplice obukla tek sa 3 mjeseca jednom. Na male bebine nozice je meni bilo koma to navlaciti, a svakako ih ionako oblacimo zbilja jako toplo. Kad smo kasnije isle u setnje imala je skafandercic minijaturni i deku i uvijek je bila ful topla kad bi dosli doma. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.