Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    23. Listopad 2015. 14:15

Pinkypik koji si aspirator naručila i jel došao? Da staviš link ovdje ili mi ga pošalješ u poruci, nekako mi tih 70 kn za njega djeluje kao prijevara neka...

Pinkypik
    23. Listopad 2015. 14:24

Ines,uzela sam onaj Ariana za koji svi kažu da je najbolji jer se priključi na usisavač. Imala ga je i moja šogorica.Vidjela sam ga u bubamari za 110kn. A poštu sam platila 34,iako sam mislila da će biti 25, tako da me ukupno došao 104 kn.Uštedila sam strašnih 6 kn! 
    http://www.njuskalo.hr/oprema-bebe-ostalo/nosni-aspirator-pumpica-isisavanje-sekreta-tj-smrkalja-oglas-2371318
    Na njuškalu upiši aspirator za nos ili Ariana i nudi ti više tih,svi po 70 kn.Ako možeš preskočiti poštu uštedjet ćeš.

Ines24
    23. Listopad 2015. 14:31

Došao je? Nije prijevara ipak?
    Ipak ga onda odlučujem nabaviti 

allegrazg
    23. Listopad 2015. 14:52

stvarno cure, jako nam se bliže termini.koliko me strah toliko se i veselim što ću vidjeti svoju pišulju.
    meni dosad nijednom nisu mjerili trbuh metrom. 
    dilb, super su mi tvoji postovi, baš me razvesele i napune pozitivnom energijom.
    pepita, i ja se zabrinula za tebe, jedva sam dočekala pročitati kaj ti je doktor rekao.

Pinkypik
    23. Listopad 2015. 15:00

Ines, nije,došao je jučer,nova kutija,sve ok. Sad vidim da ih ima i u zg,a nije bilo kad sam ja tražila. Poštu se ne isplati plaćati...da sam znala...
    E, a kako mogu inače poslati nekome poruku?

Tyna24
    23. Listopad 2015. 16:03

lillany baš si me nasmijala s tvojim postom... hahaha... bolje da torba doma stoji,ko zna zašto je prazna
    hahaha

a jel vi mislite torbe nositi ili neki manji kofer? ja sam odlučila za manji kofer jer ne mislim nositi torbu i još vrečice (u torbu sigurno sve ne stane) a s koferom nemam problema

Mia007
    23. Listopad 2015. 16:05

Pepita, milka Oreo  - poslije ovoga čokolada definitivno ide na moj popis za rodilište!

dillb, hvala na savjetu i pozitivnoj energiji!

Pinkypik i Ines, koja je razlika između Arianne i Nosi respiratora? Mislim da su oba za usisavač, ali ne znam ima li razlike. Meni su rekli da je dobro za početak dok je bebica još skroz mala nabaviti i usni respirator za nos?

Ines24
    23. Listopad 2015. 16:33

Pinkypik moraš prvo nekoga dodati za prijatelja pa mu onda možeš poslati poruku 

Mia ja ti ne znam razliku, ja nisam za prvu ruku planirala kupovati aspirator nego samo ako zatreba jer mu je cijena u ljekarni preko 200 kn, ali kako sam eto saznala da ovo s njuškala nije prijevara ipak ću ga nabaviti 
    Kad smo već kod toga, čime fiziološku ušpricati u nosić? 

Nabavila sam Chicco uloške u Bubamari za 60 kn, jesu skuplji ali nemam nigdje u blizini Chiccov dućan a ova je kupovina ispala usput...
    I pojavilo mi se nekoliko strijica na trbuhu iako ga mažem redovito, sada i dvaput dnevno... Zasad nisu toliko vidljive, mažem i dalje, možda ne ostanu ožiljci 

• mama@
    23. Listopad 2015. 16:42

Pozdrav loptice, cure od kestenja, okruglice... ma kako god

Mislim da sam nasla kinderbet u svom gradu. Cekam samo potvrdu 

Torbu sam izabrala i isto cekam potvrdu dali imaju bas takvu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.