BabyGirl neka se ti nama javis i uletis s vremena na vrijeme.
Ovdje smo ti Pepita i ja, trebale su biti i Dulcinela i Alms, ali od njih ni glasa ni slova.
Znas li ti stogod o njima? Kako si mi ti? Kako na 'staroj' temi?
Mama ja se isto vec duze vrijeme raspitujem i o AlmS i Dulcineli i Stelli. Nitko se nije cuo s njima :(
Neka ste mi vi tu i jos sitno brojite, ja sam u drugom godisnjem dobu 😆
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Iillany joj koliko mi je lakse kada vidim tvoj popis za torbu. Imam sve, istina spavacice se suse danas sam ih oprala, osim ulozaka i moram nekakve papuce kupiti. Dobro da si pastu spomenula, i to bi mogla kupiti
Za ovo mogu smrditi sve dok mi nije zima umrla sam od smijeha bas su simpaticni takvi zbunjole hehe. E da, osim tih stvari u torbi mi stoje jastucici za dojilje i krema za bradavice.. a mislila sam grudnjak za dojenje ubaciti isto.. neznam jel suvisno.
Za radaonu sam isto mislila u vrecicu ili manju torbu odvojiti da imam za presvuci se poslje poroda, dokumente i mobitel. Mislim da je lakse tako..
Spominjale ste masiranje međice, ja sam negdje pročitala (ne znam gdje točno) da je netko zadnji mjesec trudnoće pio maslinovo ulje, žličicu jednom ili dvaput dnevno (nisam sigurna) i da je to pomoglo, trebalo bi probati
Mia, ja ti to ne znam. Meni su svi ovo nahvalili a šogi pokazala na nećaku pa eto...to je neka cijevčica s nastavkom za nosić i dobro vuče a ne boli (probala na sebi).
Lillany hvala na popisu. Svaki.puta skuzim da mi nesto nedostaje.
Ja sam priredila jednu srednju putnu torbu u kojoj sam vec isla u radaonu pa sam sigurna da sve stane.
Iduci tj planiram u soping na tu silnu kozmetiku i tako slagati u torbu.
Evo nas s pregleda! Sve je u redu i moja curica ima 1360 grama :) opet se nije htjela okrenuti da joj vidimo lice, okrenuta je prema dolje i aktivna
Sortiraj odgovore
Najstariji