Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    23. Listopad 2015. 16:45

BabyGirl neka se ti nama javis i uletis s vremena na vrijeme. 
    Ovdje smo ti Pepita i ja,  trebale su biti i Dulcinela i Alms, ali od njih ni glasa ni slova.
    Znas li ti stogod o njima? Kako si mi ti? Kako na 'staroj' temi?

baby♡girl
    23. Listopad 2015. 17:00

Mama ja se isto vec duze vrijeme raspitujem i o AlmS i Dulcineli i Stelli. Nitko se nije cuo s njima :( 
    Neka ste mi vi tu i jos sitno brojite, ja sam u drugom godisnjem dobu 😆 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Mrkvica2
    23. Listopad 2015. 17:09

Iillany joj koliko mi je lakse kada vidim tvoj popis za torbu. Imam sve, istina spavacice se suse danas sam ih oprala, osim ulozaka i moram nekakve papuce kupiti. Dobro da si pastu spomenula, i to bi mogla kupiti 
    Za ovo mogu smrditi sve dok mi nije zima umrla sam od smijeha  bas su simpaticni takvi zbunjole hehe. E da, osim tih stvari u torbi mi stoje jastucici za dojilje i krema za bradavice.. a mislila sam grudnjak za dojenje ubaciti isto.. neznam jel suvisno.

Za radaonu sam isto mislila u vrecicu ili manju torbu odvojiti da imam za presvuci se poslje poroda, dokumente i mobitel. Mislim da je lakse tako..

Ines24
    23. Listopad 2015. 17:13

Spominjale ste masiranje međice, ja sam negdje pročitala (ne znam gdje točno) da je netko zadnji mjesec trudnoće pio maslinovo ulje, žličicu jednom ili dvaput dnevno (nisam sigurna) i da je to pomoglo, trebalo bi probati 

Pinkypik
    23. Listopad 2015. 18:04

Mia, ja ti to ne znam. Meni su svi ovo nahvalili a šogi pokazala na nećaku pa eto...to je neka cijevčica s nastavkom za nosić i dobro vuče a ne boli (probala na sebi).

• mama@
    23. Listopad 2015. 19:28

Lillany hvala na popisu. Svaki.puta skuzim da mi nesto nedostaje.
    Ja sam priredila jednu srednju putnu torbu u kojoj sam vec isla u radaonu pa sam sigurna da sve stane.

Iduci tj planiram u soping na tu silnu kozmetiku i tako slagati u torbu.

Sonja8
    23. Listopad 2015. 19:38

Pepita, ima li novosti??? 

Mia007
    23. Listopad 2015. 19:43

Evo nas s pregleda! Sve je u redu i moja curica ima 1360 grama :) opet se nije htjela okrenuti da joj vidimo lice, okrenuta je prema dolje i aktivna 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.