Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    17. Listopad 2015. 23:39

Kad je bila riječ o skidanju prstenja jedna je okruglica rekla da ga ne nosi jer još čeka da bude zaprošena, koja to? Preko mobitela sam pa sam zbilja lijena tražiti po ranijim stranicama 

MaliV
    17. Listopad 2015. 23:50

Ne znam jesu to hormoni ili sta, ali bas mi je slatko kako ste se srele na trudnickom 

Pinkypik
    18. Listopad 2015. 00:02

Sigurno su hormončeki...meni je isto baš sad to skroz simpatično i cerekam se tu umjesto da idem spavati 

allegrazg
    18. Listopad 2015. 09:21

nama je bio neki fora ginekolog koji je pak hvalio epiduralnu i da naravno da ćemo je uzeti.
    pinkypink,jel se slažeš?

Pepita2109
    18. Listopad 2015. 09:29

Dobro jutro okruglice
    allegrazg i pinkypik baš fora da ste se tako srele 

ja sam spavala baš fino ovu noć tj bar sam pokušala jer me dragi ganjao po krevetu, stisnuo bi se uz mene, a meni vruće ja se odmaknem on za mnom, i tako došla do kraja kreveta mogla sam jedino na pod pa sam odustala i predala se i fino odspavala do jutra 
    nadam se da ću i danas biti raspoložena fino kao jučer, za sada me ne drži ta volja kao jučer 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    18. Listopad 2015. 09:39

Jutro i od mene.. bas je neka magla i hladno je, taman za prelezati dan pod toplom dekicom.

Bas mi je drago da su se bar neke od nas tu upoznale.. simpaticno da ste od svih na tecaju bas jedna s drugom popricale 

Za divno cudo i ja sam super spavala, samo dva puta isla na wc sto je cudo  i jos ustala u 7 hehe.

U vezi epiduralne ja sam hrabro odlucila ne uzeti je.. neznam nekako bih htjela probati sama, osim ako me ne posalju na carski. 
    Neznam zasto, jel to moje zatucano i neinformirano stajaliste ali meni se cini sasvim logicno da ona usporava porod.. a tko zna, mozda se za drugi porod predomislim kad budem znala sto me ceka  Ovako cu samouvjereno i optimisticno probati bez hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.