Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    17. Listopad 2015. 21:24

Ines neznam sad kolika razlika moze biti u materijalu od kolica do kolica, ali i na mojima je kao znak ne prati u masini ali u opisu kolica na netu pise da se moze. Riskirala sam, oprala ama bas sve navlake u masini (malo sam se bojala za ovu deblju spuzvu i ovo sjenilo na kosari) ali na 30 stupnjeva nista nije bilo.. i u roku jednog dana su se posusila. Najbolje pitaj za savjet u ducanu.

Sto se tice slobodnih dana u slucaju rodenja djeteta moj muz ima samo tri dana pravo pa nije kod svih tjedan.. nazalost (za tri dana ni zena ne dode doma )

Nas tecaj.. isto dom zdravlja, prvi dan promasaj osim dijela sto nabaviti za bebu i vjezba relaksacije, a drugi dan pun pogodak.. vjezbali disanje na porodu,vjezbe relaksacije, kako dojiti u rodilistu i doma, kako izgleda tretman u rodilistu.. zena nam sve lijepo ispricala i tate su vjezbali drzanje bebe.

lillany
    17. Listopad 2015. 21:24

Pinkypik Vi ste barem gledali videokazetu .
    Kod nas nije bilo doktorice jer je imala hitan obiteljski slučaj pa je patronažna sestra samo čitala prezentaciju.
    Iako mm kaže da je bilo malo bolje drugi dan jer on dosta toga nije znao pa mu nije bilo tako dosadno.
    A na kraju smo dobili bianco potvrdu koju sami moramo ispuniti. Ispada da sam ga mogla samo poslati na kraj tečaja da pokupi papir jer nitko nije ništa kontrolirao.

Već vidim da ću disanje vježbati s youtubeom.
    I paralelno parkiranje sam naučila na youtubeu koliko disanje može biti teže?

Mrkvica2
    17. Listopad 2015. 21:34

Evo moje biljeske sa tecaja sto se tice disanja ako ce kome pomoci..

Disanje u trudu na usta brzo udah, izdah, kao pas.
    Izmedu trudova normalno duboko disati, 5-6 puta izdah-udah.
    Za vrijeme izgona u trudu primiti rukama vanjske strane koljena savinutih, duboko udahnuti na nos, zadrzati dah i podizati se prema gore/naprijed,zazmiriti da kapilare ne popucaju i glavu sto vise prema prsima dok se tiska. Poslje truda normalno disati pa sve ponoviti u iducem.

Eto ako ikome pomogne.. makar mislim da su svima vise manje isto rekle patronazne na tim tecajevima.

Mrkvica2
    17. Listopad 2015. 21:36

A demonstrirali smo na jednom tati porod 

Pinkypik
    17. Listopad 2015. 22:32

Allegra, pa mi smo bili skupa! 
    Ja sam ona koja je izlazila na šetnju i wc iz zadnjeg reda...

Pepita2109
    17. Listopad 2015. 22:33

lillany i ja se pripremam na poduku sa youtubeom, kod nas nema tečaja jer nema dovoljno zainteresiranih a grad pun trudnica da ne može biti puniji..
    Mrkvica hvala na informacijama u vezi disanja, svaka informacija je dobrodošla  a za kolica eto ja nisam ni pitala za pranje kada sam odmah imala u planu samo tako iščetkati jedino unutrašnjost košare koja se lako vadi i na kojoj beba leži nju ću oprati malko bolje, jer i piše da je lako periva...  

dobra ideja sa zamrzavanjem hrane, mogla bih i ja tako ali se bojim da se dotična svekrva ne uvrijedi jer ona živi za to da nam je potrebna hahaha...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    17. Listopad 2015. 23:34

Allegra, da, baš mene si pitala   Imala sam dugu sivu kariranu košulju/haljinu. Ti si ona lijepa plava trudnica hi hi 
    Kako je to zgodno kako se neke stvari tako poklope 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.