ma zbilja se to razlikuje od crkve do crkve.... ne brini se, sve se to već nekako odradi... :) kod nas uglavnom vrijedi pravilo-ako neće jedan, hoće drugi :)
Hahahaha vaše priče o prduckanju me baš nasmijavaju, mene to još ne zeza u tolikoj mjeri i bilo bi super da me bar nešto zaobiđe hahah
A valjda će mi 5 paketa uložaka biti dovoljni za početak lako poslije pošaljem muža po još.. i da i ja sam stavila jednokratne gaćice na popis tu zaboravila napisati heheh..
imam ja još tih sitnica na popisu,ali računam da ću to do 15.11. rješiti ovo sad je samo ono najbitnije hehe
šta se tiče krštenja nemam pojma kakve su im cake sa nevjenčanim roditeljima ili bez sakramenata i sl. samo znam da svaka osoba (dijete) ima pravo krstiti se neovisno o njihovim roditeljima,ali to sve nažalost ovisi od svećenika do svećenika..
ja sam primila sve sakramente tek ove godine u 5mj (sva tri od jednom, moja želja nema veze sa ničime osim sa mojom vjerom i mirom), i obavila sam to bez obzira što sam bila trudna i još k tome živjela sa mužem tj tad mi bio dečko tako da je definitivno do svećenika.. mislim ja krenula na vjeronauk prošle god u 10mj, nisam znala da ću tako brzo ostati trudna s obzirom na dijagnozu,ali eto, nitko mi ništa nije rekao..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja imam sve sakramente, ali me vjera i crkva nimalo ne zanimaju. Dapace, u svakoj prilici u kojoj sam primorana priblizit se crkvi zelim sveceniku, zvonaru i cistacici iscupat grkljan zbog bahatosti i uzimanja svega zdravo za gotovo. Jucer nije bila iznimka... I u svugdje je isto....
Tako da... Tko voli nek izvoli, ali mene nek puste na miru. A svekrva ako nastavi navaljivat, krstit ce krpenu lutku iz inata. Jer kad navre ne pusta
Anaheja ma svatko ima pravo na svoj izbor i ne opterećuj se tko će ti šta reći nas roditelji nisu krstili jer su smatrali da je naš izbor kako ćemo i šta, i eto ja sam sama odlučila, i naravno moja vjera nema veze sa crkvom,a još manje sa svećenicima.. ali ok nećemo ići baš duboko sada u te teme
Moja bebica je ili danas mirnija ili sam ja nešto aktivnija hahaha danas mi je bio naporan dan, dragi rješavao drva jer ide na tjedan dana, pa imao pomoć, a naravno pomoć treba i počastiti (ručkom) i tako dok su se oni vani bildali, ja malo sređivala kuću, pa poslije životinje i tako sada sam vam toliko krepana da nemam snage ni večerati otići
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Evo da javim ako nitko jos nije pogledao muller ne drzi chicco uloske.. ubila se trazec i pitala prodavacice, nemaju..
Mrkvice hvala na obavijesti, ostaju mi još ljekarna i bubamara za pogledati, onda ću gnjaviti druge ljude (u drugim gradovima) da mi nabave
Dobra vam vecer zene. :) ♡♡♡♡
Mrkvica: i ja jucer trazila u mulleru chiccove,nema. -.-
Ali sam zato podigla onu njihovu tekicu sa kuponima.ima svega ali nisu se bas pretrgli sa popustima. :D posluziti ce. ♡♡
Sto se prduckanja tice,potpuno vas razumijem...krene samo od sebe,pa se smijemo i ovaj moj vice po kuci: "cuo sammm" xD
Ja odspavala turu popodne,sad se probudila,kontam da ce mi biti veselo zaspati kasnije..uff.
Mislim da mi se dijete okrenulo ♡,onaj osjecaj kakav je bio po mjehuru bum,bum,sada je gore oko zeluca.i samo vidis kvrgice kako idu sa jednog kraja na drugi.prefora.sunce mamino ♡♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Ja cijeli dan krepavam od ove svadbe... Ne znam kak sam to prije mogla... Sad nisam ni pila no dosla tako kasno doma. Malo plesa, malo skakanja oko mladenke, puuuuuno sjedenja... I spavam cijeli dan na rate... Koma... A grcevi u listovima nocas su bili cudesni
Mame koje imaju iskustva kako točno izgleda žgaravica? Sinoć u 19 sati sam pojela čips, bilo mi je dobro na početku a kasnije mi se počelo vraćati kao na povraćanje, ni jutros mi nije bilo ništa bolje... Danas isto oko18-19 pojela kolač i sad mi se isto vraća, jel to žgaravica ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji