Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    18. Listopad 2015. 10:03

Mrkvica i tu je jutros bilo vrijeme bezvezno, sada navire sunce  vjerujem da će se i kod tebe pokazati 
    o epiduralnoj nemam nikakvo mišljenje strah me toga hahaha

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dillb
    18. Listopad 2015. 10:45

dobro vam ovo nedjeljno jutro.

ja sam jučer odradila šoping hrane, napravila kolač, skuhala ručak i napravila kiflice. došli su nam djetetovi kumovi u posjet. navečer sam primijetila da su mi noge kao balvani. natečene su. tješim se da je to znak da je porod jako blizu.

pepita, što se tiče curkanja - sigurno je mokraća ili iscjedak iz rodnice. redovno mi se to događa. ako plodna voda curka onda je obilnije dok žena leži. samo nastavi sa koegelovim vježbama.

shimmer, i moj mali je noćna ptica. stalno neko guranje i preskakanje kad bih ja spavala.

Mrkvice, reci dragom da uzme ta 3 dana slobodno tek kad ti izađeš iz bolnice. nek ne uzima prije. ja sam prvi put ostala u bolnici 5 dana zbog djetetove žutice.

visnjass, genijalna si. i ja sam se uhvatila par puta da hrčem kao pilana. ali to je sve normalno. čekaj da dođeš u rodilište, da vidiš kako žene hrču i prde. bez ustručavanja. he he he

spomenule ste epiduralnu.... da, to je jedna od varijanti koje smanjuju bolove poroda, ali najčešće za sobom povlači i upotrebu dripa. može i produžiti porod upravo zato što smanjuje trudove. malo se ipak informirajte o epiduralnoj. nisam ni za ni protiv, ali sam za dobru informaciju. mene je iskreno strah pikanja u kičmu, tako da ja neću tražiti baš nikakve lijekove.

Mrkvica2
    18. Listopad 2015. 10:56

Dillb i mama imam pitanje za vasposto ste vas dvije vec mame.. jel se osjete neki simptomi da je porod blizu? Probala sam traziti na netu ali sve je pod naznakom moze i nemora znaciti.. jeste li vi ista osjetile ranije?

Sto se tice godisnjeg, muz ima starog dosta pa ce mu i to dobro doci kada mala odluci doci. Ali jadno je stvarno da daju tri dana..

dillb
    18. Listopad 2015. 10:58

disanje

https://www.youtube.com/watch?v=uDxLTUXzHVM

https://www.youtube.com/watch?v=QFnxx8Ksrz8

imate još nekoliko kratkih videa o opuštanju, položaju i slično

Pinkypik
    18. Listopad 2015. 11:12

Ovaj prijedlog za disanje na YouTube-u je najbolji Lillany. Treba to malo i vježbati inače se ničeg neću sjetiti kad treba.
    Allegra,ja sam kod britanca. A kako ne bi poslušali onog dr.? Ma ja sam išla na šetnju više nego za wc jer su me prale kontrakcije. 
    Ali kad je taj došao samo samo si mislila sreća da sam bila na wc-u jer bi se upiškila od smijeha sigurno. I kako je puna soba trudnica,sigurno će se pol njih upiškiti...Moj muž je plakao od smijeha,nije se mogao smiriti poslije.  
    Ja bih iskreno prvo probala preživjeti trud pa da vidim kako to mene boli,jer svi su ljudi različiti. A onda mogu vikati na dr. da me isti tren našpikne s tim otrovom 
    Ali drip odbijam sigurno. Za to sam samo negativne stvari čula. "Osim ako je medicinski indicirano.."

Tyna24
    18. Listopad 2015. 11:15

fora kak ste se vi dvije srele
    sad drugi put na kavu kad se sretnete

ovo glupo vrijeme... ja sam sav veš poslagala na radijatore, jer se inače nikaj nebude posušilo...

visnjass
    18. Listopad 2015. 11:44

Citirala post od dillb Al ne znam kaj se dogodilo

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• mama@
    18. Listopad 2015. 12:01

Mrkvica ja iskreno se ne sjecam da sam imala nekakve ekstra simptome da znam kako je porod blizu. Osim termina . I veselim se tome ako i ovaj puta bude tako.
    Jedino znam da mi se stomak strasno spustio i bio ekstra tezak. Noge su mi bile kao balvani i jako sam slabo spavala po noci.  Al opet mislim da je to sve individualno. 
    Kad su krenuli trudovi... e onda sam znala 

Mrkvica2
    18. Listopad 2015. 12:12

Visnjass sto se toga tice meni je najgore sto nemogu zadrzati, sve mi neugodno nekuda otici kad prduckam ko haubica. Pokusam stici u wc ali ne uspije 

Mama meni se trbuh spustio ima vec mj dana, sjedi izmedu nogu kada sjedim i ja 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.