Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dillb
    16. Listopad 2015. 13:08

dojke jako buknu kad prvo mlijeko nadođe, ali se kasnije vrate u normalu. ja sam kupila grudnjake za košaricu veće. dakle, u trudnoći košarica B, za vrijeme dojenja C. opseg rebara se vratio u normalu tako da sam taj broj zadržala. moje dojke nisu rasle, ali ima žena kojima narastu.

kad nadođe prvo mlijeko, nećete moći podnijeti ni gazu preko njih ili bradavica. jednako je s bradavicama dok ne očvrsnu i naviknu se na dojenje. uživat ćete bez grudnjaka, zapravo bit će vam najljepše kad ste gole. to je moje iskustvo.

axia, ako ti je najljepše u topićima - onda nosi topiće. ionako ćeš pronaći način odjevanja koji će tebi biti najudobniji i najbolji za dojenje. ne treba se forsirati na ono što drugi savjetuju, treba pronaći ono što nama odgovara.

dillb
    16. Listopad 2015. 13:11

Mrkvice, ja mislim da će mene potjerati van iz TA kad se tamo pojavim u 39tt. pretvorit ću se u boksačku vreću na koju će istovariti sve frustracije koje su se nakupile tijekom dana.

Pinkypik
    16. Listopad 2015. 13:11

hej gladuši! 
    upalila sam komp. jer nikako ne mogu sve pratiti na mobitelu. 
    mene isto zanima to za grudnjake...iako vidim da su veličine ugl. M, L i XL pa valjda neću fulati ako uzmem M, i neki kao toplić jer sve drugo me smeta. osim ako mi se nenadano pojavi još veće bogatstvo nego ovo što mi je u trudnoći naraslo 
    gledala sam svasta na http://minigreeny.com/ i baš si mislim da naručim umjesto da hodam po dućanima.
    Tyna, može, meni je samo bitno da je sveki bar nekoliko km zračne linije udaljena i dobro   a tvoja bar ima "mlađu" temu, moja se drži ko da ima bar 86 god.(ima 64) Super bi to bilo uvesti - rotacija svekrva! Dođe nova, taman se upozna i sva  je pristojna, i hop...mora ići 
    Btw, ostala sam bez kolijevke...od frenda sestra koja ju nam je htjela posuditi je trudna (7.put!) pa je ne želim posuđivati na par mjeseci. Ali eto, imamo kinderbet. I soba se posušila pa smo unijeli namještaj! Mogu na pranje i slaganje robice i posteljine!  
    Puse svima! Izmigoljilo je sunčeko 

Ines24
    16. Listopad 2015. 13:15

Axia ja si isto planiram nabaviti sportske topiće jer njih i nosim uvijek po kući...

dillb
    16. Listopad 2015. 13:22

Pinkypik, minigreeny je super. ja sam najčešće kupovala bao baby robicu i oduševljena sam s njom. i isporuka je vrlo brza.

Anaheja
    16. Listopad 2015. 13:33

Da 7ma trudnoca?!?!?!? Ne mogu si to zamislit... Ja bi htjela imat 3je pa mi i za to svi kazu da sam luda 

A sto se tice petrove... Ja idem tamo na uzv i svaki pit se narucujem. Odem tamo i obavim to jer mi je najjednostavnije, ali imaju i centralno narucivanje

lady6
    16. Listopad 2015. 13:40

pozz, okruglice! Baš ste se raspisale...Ja do sad čistila pa idem ručak raditi. Što se tiče hrane, jedem sve kao i do sada. Dobila sam puno, 15kg, ali teško mi se sad nečeg odricati. Jedem raznoliko, pijem elevit od 2.tromjesječja isto kao i omegu 3 i magnezij, šećer mi je ok, bebica je u dimenzijama po tjednu trudnoće, tako da mi je to najbitnije, a kile ću skidati poslije. I mene zanima kako je s Petrovom i TA. Ja
    u pon na zadnji pregled kod svoje gin, pa onda u bolnicu. Ja ću isto uzeti grudnjake u mulleru, samo me veličina muči.

• mama@
    16. Listopad 2015. 13:46

Ja o svekrvi nemam sto reci. Vec sam 'stara' tako da smo se ocito navikle jedna na drugu 
    A prije dal se petljala il ne...pa... i je i nije.
    Mi smo imali te srece da smo od prvog dana odvojeni par km tako da nije bilo svakodnevnih upada. Jupiiiii

Grudnjake ja koristim obicne samo za kosaricu vece i broj vece . Meni jaaako buknu sisuljci kad krene mlijeko

Od vitamina pijem Pregnital od prvog dana. To sam dobila po preporuci jer se puno njih zalilo na Elevit.  Ja nisam imala nikakvih tegoba niti imam sada. Trenutno sam si dodala Mg 300mg ujutro tako i navecer.
    Nisam cula da se dodaje Omega3. Bas cu pitati dr u pon

• mama@
    16. Listopad 2015. 13:48

E da, kad sjedaju komlikacije i u kojim bankama?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.