Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    15. Listopad 2015. 11:16

Dobar dan okruglice 

Mene je moja svekrva i dovela do ovih +13 kila dosad  žena fino kuha a ja volim papti  razmišljam da izbacim kruh ova zadnja tri mjeseca, ali ne znam što doručkovati a da ne moram jesti kruh, ako ima tko ideju kakvu, mame s dijabetesom?

Mi s pregleda, curica se okrenula glavom prema dolje i ima 1050 grama 

Tyna24
    15. Listopad 2015. 11:21

kukuruzni kornfleks s mlijekom

lillany
    15. Listopad 2015. 11:33

Ja sam u trudnoći razvila ovisnost o ovome:
    http://www.konzum.hr/var/plain_site/storage/images/proizvodi/hrana/eko-dijabetski-i-zdrava-hrana/dorucak/pahuljice/dobra-zobena-kasa-malina-4x60-g-bio-plod/39985613-1-cro-HR/Dobra-zobena-kasa-malina-4x60-g-Bio-plod_product_full.gif

axia
    15. Listopad 2015. 11:45

https://www.facebook.com/PlodineHrvatska/photos/ms.c.eJw9kFESRDEEBG~_0hUG4~;8U2j~;CXrukJSWQSxNWDk8h~_8Rga5keGjdgEiMdHrn~_PZ7l81~_X2~_XFw~_RHL5dvMC3Tuw1m5zv13te8~_xnLn49~;m1z8zL7uP7Wf16e0H6nnuw~;rlV1vu~;ns~;uPcVG0b7NNz~;YWfYmzFc8yV0uXP6A~;3pToo~-.bps.a.899032616819008.1073741870.783318565057081/899033113485625/?type=3&theater

• buffy
    15. Listopad 2015. 12:53

Dobar vam ovaj kisni dan. Mene je ovo vrijeme skroz iscrpilo,a mislim i beba da je ista jer je ova 2 dana mirnija nego inace. 
    A nase svekrve kao da su razradile tajni plan pa su skoro iste prema nama... 

Pepita2109
    15. Listopad 2015. 13:04

YaMa dobrodošla koliko postova je ispisano da nisam ni skužila da imamo novu mamicu ovdje 

A možda je to svekrvama u krvi, ja ću sada dobiti curicu, ali tko zna jednog dana ako dobijem dečka kakva ću svekrva biti hahaha možda ćemo i mi biti takve  ajme ne daj Bože..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    15. Listopad 2015. 13:11

Pozdrav novim mamama i dobrodosle.

Pepita to sam si i ja razmisljala, mozda i ja jednom budem svekrva nekome heheh a valjda necemo.. mislim da je njima najveci problem shvatiti da njihov sin ima svoj zivot i da je odrastao. Mene ubije u pojam kad njegovi njega svaki dan pitaju jel jeo, jel gladan. Pa Boze jesam mlada ali znam skuhati,oprati i sve sto treba.. ali mene najvise smeta to upadanje, bez beda. Dode mi nekad da namjerno hodam u gacama po kuci pa nek naide ko oce.. kucanja naravno nema

Pepita2109
    15. Listopad 2015. 13:45

Mrkvica ja se nadam da nećemo, ja ću reći dragom da me našamara ako krenem tim putem hahahah
    Moja je tako zvala u početku za svaku sitnicu, a kad se prehladio ajme kao da umire dobila na papir kako da se brinem za njega, meni je to bilo smiješno,ali prije svega sam se osjećala uvrijeđeno, a sa druge strane pokušavam ju shvatiti, ali isto tako tražim i da ona mene shvati, i ajde ide na bolje (kuc kuc u drvo), naravno i kod mene se dolazi kako tko hoće nitko ne pita da li smo doma i sl.. smeta mi to jako.. samo se nadam da ne misle da će tako i kada mi beba dođe..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    15. Listopad 2015. 13:50

Ni ja nisam skuzila da imamo nove... dobrodosla nam...😊
    Ja ne znam dal je cura ili decko, ali ako je decko nadam se da necu biti kao svoja svekrva... Mislim da ima tu i kultura ulogu.. kao prvo nikome ne ulazim bez kucanja sto oni redovno rade, kedno vrijeme su mi i svoje prijatelje dovodili kod mene na kavu..mislim ni to nikada ne bi napravila... a za jest i slucaj bolesti necu ni spominjati kao da je kraj svijeta 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.