Dobar dan okruglice
Mene je moja svekrva i dovela do ovih +13 kila dosad žena fino kuha a ja volim papti
razmišljam da izbacim kruh ova zadnja tri mjeseca, ali ne znam što doručkovati a da ne moram jesti kruh, ako ima tko ideju kakvu, mame s dijabetesom?
Mi s pregleda, curica se okrenula glavom prema dolje i ima 1050 grama
Ja sam u trudnoći razvila ovisnost o ovome:
http://www.konzum.hr/var/plain_site/storage/images/proizvodi/hrana/eko-dijabetski-i-zdrava-hrana/dorucak/pahuljice/dobra-zobena-kasa-malina-4x60-g-bio-plod/39985613-1-cro-HR/Dobra-zobena-kasa-malina-4x60-g-Bio-plod_product_full.gif
https://www.facebook.com/PlodineHrvatska/photos/ms.c.eJw9kFESRDEEBG~_0hUG4~;8U2j~;CXrukJSWQSxNWDk8h~_8Rga5keGjdgEiMdHrn~_PZ7l81~_X2~_XFw~_RHL5dvMC3Tuw1m5zv13te8~_xnLn49~;m1z8zL7uP7Wf16e0H6nnuw~;rlV1vu~;ns~;uPcVG0b7NNz~;YWfYmzFc8yV0uXP6A~;3pToo~-.bps.a.899032616819008.1073741870.783318565057081/899033113485625/?type=3&theater
Dobar vam ovaj kisni dan. Mene je ovo vrijeme skroz iscrpilo,a mislim i beba da je ista jer je ova 2 dana mirnija nego inace.
A nase svekrve kao da su razradile tajni plan pa su skoro iste prema nama...
YaMa dobrodošla koliko postova je ispisano da nisam ni skužila da imamo novu mamicu ovdje
A možda je to svekrvama u krvi, ja ću sada dobiti curicu, ali tko zna jednog dana ako dobijem dečka kakva ću svekrva biti hahaha možda ćemo i mi biti takve ajme ne daj Bože..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav novim mamama i dobrodosle.
Pepita to sam si i ja razmisljala, mozda i ja jednom budem svekrva nekome heheh a valjda necemo.. mislim da je njima najveci problem shvatiti da njihov sin ima svoj zivot i da je odrastao. Mene ubije u pojam kad njegovi njega svaki dan pitaju jel jeo, jel gladan. Pa Boze jesam mlada ali znam skuhati,oprati i sve sto treba.. ali mene najvise smeta to upadanje, bez beda. Dode mi nekad da namjerno hodam u gacama po kuci pa nek naide ko oce.. kucanja naravno nema
Mrkvica ja se nadam da nećemo, ja ću reći dragom da me našamara ako krenem tim putem hahahah
Moja je tako zvala u početku za svaku sitnicu, a kad se prehladio ajme kao da umire dobila na papir kako da se brinem za njega, meni je to bilo smiješno,ali prije svega sam se osjećala uvrijeđeno, a sa druge strane pokušavam ju shvatiti, ali isto tako tražim i da ona mene shvati, i ajde ide na bolje (kuc kuc u drvo), naravno i kod mene se dolazi kako tko hoće nitko ne pita da li smo doma i sl.. smeta mi to jako.. samo se nadam da ne misle da će tako i kada mi beba dođe..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ni ja nisam skuzila da imamo nove... dobrodosla nam...😊
Ja ne znam dal je cura ili decko, ali ako je decko nadam se da necu biti kao svoja svekrva... Mislim da ima tu i kultura ulogu.. kao prvo nikome ne ulazim bez kucanja sto oni redovno rade, kedno vrijeme su mi i svoje prijatelje dovodili kod mene na kavu..mislim ni to nikada ne bi napravila... a za jest i slucaj bolesti necu ni spominjati kao da je kraj svijeta 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji