Tyna imaš neku otkačenu svekrvu
shimmer ja sam ovisna o kraš expressu tako da svako jutro popijem šalicu kakaa sa šnitom kruha i ne mogu zamisliti da išta drugo jedem a tebi svaka čast to je jako pohvalno
ja sam si kupila kukuruzne pahuljice i krenula to večerati, kao ono zdrava večera ovo ono, bolje od sendviča
Moram malo pripaziti na kilograme ne zato jer sam do sad dobila 13kg nego jer otprije imam višak od 10kg.. da nema toga viška od prije bila bih super zadovoljna, a ovako me strah zbog zdravlja..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hej okruglice!
Nema me par dana i ne mogu čitati toliko u rikverc 😄
Mob me zeza pa sam neki dan nešto napisala i lijepo ode....bah...
Tyna, uzmi moju svekrvu, poklanjam je. Ta se isto ne gasi ali stalno priča jedno te isto,svoja 2 problema i to su sve teme. Nekad mi tako digne tlak da bi je kroz prozor bacila najrađe. Nažalost, u istoj smo kući, ali sva sreća da su stanovi odvojeni. Ali dok to nije par kilometara barem - nije dovoljno! 😠
Shimmer super ideja
Za doručak jaja sa šampinjonima
A za muffine treba nekako brašno ili?
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
višnja, ja ti ujutro pijem kakao i jedem raženi kruh s paštetom. i to več jedno vrijeme jedem, prije sam jela kornfleks, kad sam se ga zasitila, prešla na muslli, ali stvarno, toga se ništ ne najedeš.. samo si poslije gladan...
sutra idem na pregled kod dijabetologice... baš me zanima ako će me razveselit za rođendan ili budem kao poklon dobila inzulin
hahahaha pinkypik, jesi me nasmijala, a kaj veliš da ih mjenjamo? ja te dvije teme nisam još čula koje tvoja priča, a ti od moje možeš čuti samo jednu temu malo za promjenu.
hahahahahah
Vjerovali ili ne kad meni moja svekrva nešto priča i kad upre a uopće ne mora imati veze sa mnom meni se zavrti u glavi..
Tyna nadam se da ćeš se za rođendan počastiti s pravim stvarima
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
pepita, zastranim i ja ponekad, najcesce zbog manjka vremena.
ali onda primjetim ovo sto ste vec opisale - jako brzo ogladnim.
sto je logicno jer sto secer bude visi, to bude veca glad kad padne.
ali sad sam stalno doma pa nema isprike
visnjass, ne treba ti brasno. smuckas sve kao za omlet, samo ga peces u kalupima za mufin. i imas i za par dorucaka ili cak za zdraviji zalogajcic tokom dana.
i ne znam kako vi, ali ja puno manje jedem kad pijem vise vode.
jako cesto grickam pa shvatim da sam u biti zedna.
tyna, sretno sutra da ipak dobijes kolacic, a ne inzulin
umirem na nestasne svekrve zvuci kao neka serija!
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Na burzi smo od 45og dana prije termina. Umijesto te zadnje naknade sa hzzo- a dobijemo sa burze... A poslije ne znam... Obasnit ce nam valjda kad se dodjemo prijavit...
A svekrve su neiscrpna tema X)
I vidim da se sve nakako sablonski ponasaju . Zavidim onima koje svoje svekrve ne vidjaju bas cesto
Sto se tice dorucka ako niste lijene skuhajte si zgance ili griz.. mene super zasiti a kruha netreba. S jajima se isto slazem ali ja ova na oko nemogu bez kruha zato ih radije oprazim ili ti pomjesam sa brasnom i malo mlijrka pa tako ispecem, uz vrhnje uff.. odmah ogladnim
Shimmer sto se tice povrca s jajima meni su favorit tikvice u kajgani ili jaje na oko i spinat.. fino a zdravo.
Tyna sretno sutra i neka nalazi budu lijepi za rockas
Nego moj muz dragi ide spavati i cujem ja odjednom iz sobe svira nesto, ja udem a covjek navinuo mobil na kinderbetu kraj kreveta i legao da spava, kaze da se navikne Stvarno me nekada iznenadi hehe, ali slatki je sa takvim musicama. Vidim da se veseli malenoj
Tyna ta tvoja svekrva ima uzbudljiviji zivot od nas haha. Nemogu vjerovati, zena odljepila sada kada je slobodna
Sortiraj odgovore
Najstariji