Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    15. Listopad 2015. 21:14

Tyna imaš neku otkačenu svekrvu
    shimmer ja sam ovisna o kraš expressu tako da svako jutro popijem šalicu kakaa sa šnitom kruha i ne mogu zamisliti da išta drugo jedem  a tebi svaka čast to je jako pohvalno 
    ja sam si kupila kukuruzne pahuljice i krenula to večerati, kao ono zdrava večera ovo ono, bolje od sendviča  
    Moram malo pripaziti na kilograme ne zato jer sam do sad dobila 13kg nego jer otprije imam višak od 10kg.. da nema toga viška od prije bila bih super zadovoljna, a ovako me strah zbog zdravlja..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    15. Listopad 2015. 21:28

Hej okruglice!
    Nema me par dana i ne mogu čitati toliko u rikverc 😄
    Mob me zeza pa sam neki dan nešto napisala i lijepo ode....bah...
    Tyna, uzmi moju svekrvu, poklanjam je. Ta se isto ne gasi ali stalno priča jedno te isto,svoja 2 problema i to su sve teme. Nekad mi tako digne tlak da bi je kroz prozor bacila najrađe. Nažalost, u istoj smo kući, ali sva sreća da su stanovi odvojeni. Ali dok to nije par kilometara barem - nije dovoljno! 😠

visnjass
    15. Listopad 2015. 22:06

Shimmer super ideja 
    Za doručak jaja sa šampinjonima 

A za muffine treba nekako brašno ili?

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Tyna24
    15. Listopad 2015. 22:16

višnja, ja ti ujutro pijem kakao i jedem raženi kruh s paštetom. i to več jedno vrijeme jedem, prije sam jela kornfleks, kad sam se ga zasitila, prešla na muslli, ali stvarno, toga se ništ ne najedeš.. samo si poslije gladan...

sutra idem na pregled kod dijabetologice... baš me zanima ako će me razveselit za rođendan ili budem kao poklon dobila inzulin

Tyna24
    15. Listopad 2015. 22:19

hahahaha pinkypik, jesi me nasmijala, a kaj veliš da ih mjenjamo? ja te dvije teme nisam još čula koje tvoja priča, a ti od moje možeš čuti samo jednu temu malo za promjenu.
    hahahahahah

visnjass
    15. Listopad 2015. 22:25

Vjerovali ili ne kad meni moja svekrva nešto priča i kad upre a uopće ne mora imati veze sa mnom meni se zavrti u glavi.. 

Tyna nadam se da ćeš se za rođendan počastiti s pravim stvarima 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

shimmer
    15. Listopad 2015. 22:44

pepita, zastranim i ja ponekad, najcesce zbog manjka vremena.
    ali onda primjetim ovo sto ste vec opisale - jako brzo ogladnim.
    sto je logicno jer sto secer bude visi, to bude veca glad kad padne.
    ali sad sam stalno doma pa nema isprike 

visnjass, ne treba ti brasno. smuckas sve kao za omlet, samo ga peces u kalupima za mufin. i imas i za par dorucaka ili cak za zdraviji zalogajcic tokom dana.

i ne znam kako vi, ali ja puno manje jedem kad pijem vise vode.
    jako cesto grickam pa shvatim da sam u biti zedna.

tyna, sretno sutra da ipak dobijes kolacic, a ne inzulin 

umirem na nestasne svekrve  zvuci kao neka serija!

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Anaheja
    15. Listopad 2015. 22:52

Na burzi smo od 45og dana prije termina. Umijesto te zadnje naknade sa hzzo- a dobijemo sa burze... A poslije ne znam... Obasnit ce nam valjda kad se dodjemo prijavit... 

A svekrve su neiscrpna tema X)
    I vidim da se sve nakako sablonski ponasaju . Zavidim onima koje svoje svekrve ne vidjaju bas cesto 

Mrkvica2
    15. Listopad 2015. 23:29

Sto se tice dorucka ako niste lijene skuhajte si zgance ili griz.. mene super zasiti a kruha netreba. S jajima se isto slazem ali ja ova na oko nemogu bez kruha zato ih radije oprazim ili ti pomjesam sa brasnom i malo mlijrka pa tako ispecem, uz vrhnje uff.. odmah ogladnim 

Shimmer sto se tice povrca s jajima meni su favorit tikvice u kajgani ili jaje na oko i spinat.. fino a zdravo.

Tyna sretno sutra i neka nalazi budu lijepi za rockas 

Nego moj muz dragi ide spavati i cujem ja odjednom iz sobe svira nesto, ja udem a covjek navinuo mobil na kinderbetu kraj kreveta i legao da spava, kaze da se navikne  Stvarno me nekada iznenadi hehe, ali slatki je sa takvim musicama. Vidim da se veseli malenoj 

Mrkvica2
    15. Listopad 2015. 23:31

Tyna ta tvoja svekrva ima uzbudljiviji zivot od nas haha. Nemogu vjerovati, zena odljepila sada kada je slobodna 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.