i meni dillb dodje kao apaurin svaki put kad nesto napise
ja sam imala vrlo aktivno prijepodne i bome osjetim.
lagani bolovi nisko dolje i tvrdji trbuh.
legla sam sad uz salicu caja i ni makac vise s kauca.
mi zivimo odvojeno od svekrve i svekra i mislim da je to jedan od glavnih razloga idilicnog odnosa. makar me zanima kako ce se sve promijeniti kad dodje beba, pogotovo kako bude odrastala.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Mama@, vidjela sam da si stavila slike, ali s obzirom da mi pišemo toliko stranica dnevno i toliko tema prodjemo, sad sam se vraćala do 370.str i još nisam našla... Bome smo aktivna grupa
vidim da ste još na temi svekrva... pa da vam ispričam i moju priču o svekrvi.
moja je udovica i traži si muškarca. ima 2 trenutno, niti jedan nezna za drugoga. a ja molim boga da se sretnu oba dva kod nje pa da ih se oba dvoje riješim.
a ona? ja neznam kak još nemam sjedu kosu. s njom nemožeš niiiiišta drugo razgovarati nego o njezinim muškarcima.i meni to več tolko ide na živce da je to strašno. čim dođem ujutro jesti, gotovo. da sjedim s njom, gnjavila bi me 2 sata u komadu. kao, ja joj dam dobre savjete, ja sam njena najbolja prijateljica, a nije skužila da mi kosa raste na glavi zbog nje.
badava joj kažem da mi se neda to slušati, i kak sam joj danas rekla, nek mi da jedan dan mira bez te teme. ništa to njoj. ona naklada svoje svaki put kad dođem jesti (imamo zajedničku kuhinju, živimo skupa)
tako da ja svoje vrijeme provodim u spavačoj sobi i šečem vani, jer jedino tamo imam mir.
jeeeeeedva čekam da si sredimo kat za sebe, nažalost ništa ovu godinu, tek negdje na kasno proljeće će biti gotovo pošto sve radimo ispočetka..
Ajme koji dan danas... Dakle, isla sam na burzu i hzzo, i naravno, kao sto sam i ocekivala... Nisam rijesila nista
Sto se tice burze, prijavljujemo se u roku od 30 dana od isteka komplikacija. Tj, nakon sto istekne onih 45 dana prije termina i u tom periodu imamo pravo na normalnu naknadu za nezaposlene- ukoliko ostvarujemo prava na istu. Trebamo donjet prosjek zadnje 3 place prije odlaska na komplikacije, sa mirovinskog upisani staz i zadnji ugovor+ klasicna papirologija.
Hzzo- ostajemo na komplikacijama do zadnjih 45 dana prije termina. Treba se donjet potvrda da smo jos uvijek na komp, prosjek zadnjih 6 placa i kopija tekuceg... Ne kuzim zasto ovo zadnje 2 ponovno treba, ali dobro.... A prijava na redovno zdrastveno se automatski radi kada se donese zadnja doznaka za komp. A sto se tice te zadnje naknade, na nju nemamo pravo... Eto, nadam se da sam i ja to zapamtila kako treba....
A sutra nakon uzv- a, ajmo opet sve ispocetka....
anaheja, ja ne kužim... znači tak je kak sam ti i ja rekla?
kad počne 45 dana prije poroda pravac na burzu jer više nemamo pravo dobivati s hzzo-a?
i onda se s burze dobiva naknada,do kad? do poroda? a onda?
E da, danas sam i ja dobila papir za praćenje bebinih pokreta ali tek od 30. tjedna... To mi zaista nema smisla jer npr. između 7 i 8 sati i beba i ja spavamo, a između 12 i 13 sati sam najaktivnija i ne osjetim pokrete tada...
Tyna, svekrva je aktivna i da bar to ostavi negdje vani i samo za sebe ali..
Mi smo pogasili svjetla, zaključali vrata i povukli se u spavaću gledati film. Nema nas
Kaj se tiče doručka to mi je najveći problem.. danas nisam mogla pojesti müsle i jogurt.. bacila sam. Kruh sam našla na dijetalnim proizvodima u konzumu od žitarica i to me ajmo reći zasiti.. jogurt i müsle više ne mogu vidjet a i gladna sam poslije toga
Ni ja ne znam kaj jest ujutro
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
ja doruckujem obavezno jaja i onda razno povrce.
jutros npr spinat, sutra cu poriluk, preksutra tikvice, dan iza toga brokulu.
vidi se da sam danas bila u nabavci
mnogima je odbojna i cudna ideja povrca za dorucak, ali meni se pokazala kao ona koja daje najbolje rezultate.
mozete si praviti i egg muffine, s jajima, mesom, sirom, povrcem.
a odmah iza budjenja, nataste pijem domaci kefir.
sad su mi se gljive vec namnozile pa imam i za ujutro i za kroz dan.
gucnem ga kad me uhvati craving za nekim junkom ili kad imam osjecaj supljeg zeludca
eto moj novi rezim. do sljedece kontrole ima i da smrsavim
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Sortiraj odgovore
Najstariji