Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • valentina.simek
    14. Listopad 2015. 21:44

Dobar večer...imam pitanje...ja sam sad na komplikacijama u trudnoci termin mi je 19.11. A komplikacije sam otovrila u radnom odnosu a ugovor sam imala do 31.7 danas mi je doktorica otvorila porodiljni a bila sam na komplikacijama i do sada...jel ja moram ic na burzu ili??

axia
    14. Listopad 2015. 21:57

mislim da ne moraš, jer porodiljni idea nebi bilo loše nazvat i pitat preko hzzo, a  ne poslodavca ili burze, ali mislim da nebi bilo loše nazvat i pitat...

Anaheja
    14. Listopad 2015. 22:36

Cek, cek, cek!!!!!!! Kaj je sad to da zadnjih 45 dana nemamo pravo na naknadu???????????????????????
    Mislim, ja sa ovim kaj sam na bolovanju imam god i pol staza i ako mi netko kaze da necu imat pravo na naknadu, ubit cu nekoga tamo!!! 
    Kad smo vec kod toga, taman su mi stigli papiri doma i sutra to idem rjesavat....

Tyna24
    14. Listopad 2015. 22:43

anaheja, nažalost... ako si izgubila posao u međuvremenu kao ja, pod komplikacijama imamo pravo na naknadu, isto kao i kad smo bile pod ugovorom... a na porodiljnu 45 dana prije nemamo...

vjeruj mi, ja sam je htjela zadaviti več pred mjesec dana kad mi je to objašnjavala....
    pravo na porodiljnu naknadu imaju samo zaposlene žene...

Tyna24
    14. Listopad 2015. 22:48

zato sad sve glasat za karamarka, hahahaha, bar da potegnemo tih 1000 eura što nudi za svako dijete

• valentina.simek
    14. Listopad 2015. 22:50

Znaci sad se moram ja priajvit na burzu…sutra pem na zdrastvo pa budem vidla kaj bude…

• valentina.simek
    14. Listopad 2015. 22:54

Al meni je sad otvorila doktorica porodiljni kaj sad??

shimmer
    14. Listopad 2015. 23:29

tyna, možda si se nespretno izrazila. porodiljnu naknadu primaju svi, jedino iznos ovisi o radnom odnosu, stažu itd.

a pepita, ako sam dobro skužila ti si svoj porodiljni otvorila 45 dana prije termina?
    meni je doktorica jučer (između ostalog ) rekla i da to više ne dopuštaju?
    ja ću usmeno pitati u hzzou kad budem nosila doznake krajem mjeseca, ali ću poslati i službeni upit na mail hzzoa pa kad mi odgovore fino isprintati i odnijeti na sljedeću kontrolu 

link za torbu ću staviti čim naručim, a i za ostale koje sam gledala.

što se tiče prekrivača i jastuka, sama sam se sebi smijala danas. peglam posteljinu i uvlačim poplun u navlaku i mislim si "kojeg ja vraga ovo radim kad ga ionako neću koristiti" 
    na više izvora sam pročitala da krevetić u kojem je beba ne smije imati nikakve igračke niti deke, jastuke, gaze. tek kad beba bude veća i bude mogla micati glavicu. tako da ćemo radi svog gušta sve fino urediti, a onda goli madrac i na njemu beba u jastuku ili vreći za spavanje.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.