Iako sam cijelo vrijeme nešto žvakala morala sam si ispeći jaja
Eto nisam mogla dočekati do doručka
Bolje da ne pišemo o hrani
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Tyna tvoja svekrva bas ima uzbudljiv zivot
Vi o zdravoj hrani, a mene to natjeralo da jedem cokolodani kolac s mlijekom sad u ovo vrijeme mozda da pisemo o slatkom bi otisla pojesti nesto zdravo
Ja obicno doruckujem zobenu kasu u raznim varijacijama i to me zasiti, ili abc sir sa svedskim kruhom, ili jaja, ako mi se hede slatko bademov maslac sa kruhom. Pijem kakao ili caj bez secera.
Veci mi je problem kad me uhvati glad kasno navecer :)
Dobro jutro okruglice znate kak kažu tko rano rani cijeli dan je pospan hahaha
Šta se tiče slatkog, meni moj kakao ne podiže glad, imam tri obroka u danu kao i do sad eventualno između popijem malo jogurta ili koju voćku, nije mi apetit posebno drugačiji...
Eee i daa jučer smo podigli kolica ( Q9 ) i baš sam sva haaappppyyyyyy sad ih samo trebam detaljnije proučiti
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mrkvica muž ti je zakon ja sam svoga jutros tješila da mu uskoro neće biti potreban alarm hahaha a on je rekao da samo njemu ili i cijelom susjedstvu hahahah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Jutro :)
Cure, jel uzimate vi omega 3 kiseline? Cula sam da su u 3. tromjesecju korisne. Ne znam da li da cekam pregled da pitam ili ih mogu poceti uzimati?
jutro buduće mamice!
kaj se tiče omega 3, na tečaju nam je rekla da su to farmaceutske fore i ak se pravilno hranimo nema potrebe za tim.
za željezo mi je rekao da pijem,ali da cu imati tvrđu stolicu. jel vec neko od vas pije još željezo uz Elevit? i tak nemam stolicu po tri dana,kaj bu sad..
kaj se doručka tiče,ja obično popijem kavicu i pojedem šnitu,dvije raženog kruha sa nekim namazom ili purećom salamom,nekad zabrazdim u pršut ili mortadelu.
Sortiraj odgovore
Najstariji