višnja, daaa, to ti je povezano sa šećerom.. pojedi si jedan puding pa budeš vidjela kak bude se razbudila bebica
tak su i djeca opčenito,ako jedu puno slatkoga onda su hiperaktivni, ako ne jedu, onda nisu...
i naše bebice u trbuhu su takve
ja sam isto iz svih trenirka i tajica uzela gumu van. kad se porodim, sve tajice i trenirke budu mi velike. hahaha..
Tyna tako sam i ja neki dan kad se tu pričalo o porodiljnom tek onda skužila da sam ja već jedan dan na porodiljnom hahah reko pa kud prije ide toooo
visnjass može biti da je od šećera,a može biti da je i faza.. nisu ni one uvijek raspoložene da budu divlje hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dobra vam večer okruglice
Tyna, pročitala sam onaj post u jesenskim bebama koji si spominjala Jako, jako tužno, ne znam sta bih rekla na to.
Mama@, znam da si jednom prilikom spominjala da si naručila posteljinu s jedne stranice...mi možeš napisati koje, jer ako sad krenem vraćati 50-100 str unazad Naručila bih dimenzije 85x50 jer smo takav krevetić uzeli za početak... Imamo jako malo mjesta u sobi pa barem da par mjeseci pokušamo ovako...
Kakve ste prekrivače uzele? Dekice? Poplune? Vreće za spavanje?
Visnjass potpisujem cure, moguce da je od slatkoga. Nekada savjetuju i prije ctga pojesti malo cokolade da se bebuca razbudi.
Pepita hvala na savjetu, pocinjem vec veceras.
Tyna ide to polako, blize se termini
Sto se tice lastika mene su pocele zezati lastike na gacicama otkako mi se trbuh jako spustio. Bas me nerviraju
Mrkvica ma nadam se da će biti od pomoći
a šta se tiče lastika ja sam skinula samo sa jedne trenirke koja mi je i prije T bila dosta uska, sve ostalo nosim normalno jedino mi grudnjaci smetaju, najljepše mi je bez njih
🙏👸👸🙏❤️
I ja sam pročitala post, slomilo me na 'pokopali' užas
Mislim da i prije nije bilo nešto kako treba jer su cure pisale da su se nadale pozitivnom ishodu
Uh..
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
visnjass slomilo je mislim svakoga tko je pročitao, koliko sam ih pratila, da nešto nije išlo kako treba i bebica je morala odmah na operaciju kad se rodila.. ali iskreno ne želim o tome, žena je u tuzi, i boli koju ne može shvatiti nijedna od nas i nadam se iskreno da neće, molim Boga za nju da nađe snage, i za malenog anđela, i to je jedino što mogu..
A vi drage moje skupa sa mnom mazite svoje bebice u trbuščiću i budite sretne jer oni osjete našu tugu i strah jednako kao i sreću
🙏👸👸🙏❤️
I ja sam pročitala :( Strašno!
Visnjass, moram priznati da i meni bez slatkiša teško pada, mada nisam inače takav ovisnik o slatkom, ali sad u trudnoći očito da jesam. Ili me bas ta činjenica što moram paziti šta jedem ubija u pojam. Jedva čekam ponovo raditi ogtt, da znam kako ću dalje..s dijetom ili bez...
Primijetila sam da sam malo nervoznija u zadnje vrijeme, ne znam je li od hormona ili prehrane :)
Inače, dragi i ja smo napokon napravili mjesta u spavaćoj za krevetić i komodu za presvlačenje tako da smo izbacili ormar i kupili uži tako da nam stane pod noge, a sastrane kreveta sad ima mjesta za bebu :)
ja sam primjetila da sam zadnja 2 dana stalno gladna! pa ako nastavim jesti za svako kad sam gladna, udebljat ću se 1kg svaki dan tek sam se najela pred pola sata, več tražim po ormarima gdje imam što skriveno za jesti! užas
Tyna, ja isto! I obično me navečer oko 9 primi :) Onda pojedem jogurt, kao neću ništa,pa sam još više gladna i moram još nešto pojesti!
Sortiraj odgovore
Najstariji