buffy ali ne kužim kako nisu takve prema svojim kćerima nego samo prema sinovima to je meni fascinantno hahaha...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
ola drage moje. moja "trbušina" i ja smo složili lazanje i sad čekamo da se ispeku. joj kak lijepo miriše kuća....
vječna tema, svekrive.... i meni je moja danas ujutro došla da kaj vičem na svoje dijete, sprašila sam ju van. poslije sam se otišla ispričati, pa mi je dodatno počela soliti pamet. no, nisam se dala. rekla sam joj da imamo različita stajališta i mislim da je u redu da i razgovaramo na taj način. ipak moramo prihvatiti činjenicu da potječemo iz različitih odgoja, imamo različita mišljenja, ali da se svejedno možemo i trebamo razgovarati. vidjet ćemo što će dalje biti.
ipak ću i ja jednog dana biti nečija svekrva, najmanje 2 puta.... joj, kak će to biti zabavno.
o, evo mog malog štucavka. lociran je pored desnog kuka, a koljenima mi rasteže trbuh. mislim da ću u laganu horizontalu.
da vas utješim, u prvoj trudnoći sam sve počela spremati tek poslije 37tt. frendice su me gnjavile kako to da nisam još pripremila i torbu za rodilište. tako da... nemate brige, stignete još sve oprati i proluftati. ovaj put sam se požurila (koga muljam, opet sam sve počela pripremati u 37tt) jer se nadam da nećemo dočekati termin. samo da mi stigne originalni nalaz brisa rodnice, i mališa može van.
još točno 2 tjedna do termina!!! jupi!!!
Mislim da svoje sincice stite od zlih zena koje ne znaju nista kao one napraviti, dok su kceri odgajale na svoj nacin pa je onda jasno da su one savrsene .. tako nekako sam si ja to objasnila... Moj dragi prije nista nije znao sam napraviti, a sad i opere sudje i skuha i pocisti..ma sve zna, jos sad kad sam.bila na morovanju se i pegle ulovio, a moja svekrva me gleda kako ja to dozvolim i uvijek kaze jadan moj sin... ma ono poludim na to, a sad trudna jos vise, prag tolerancije na njeno a i na svekrvovo ponasanje mi je u minusu 😊
Dillb odmah smiris cim se javis...barem mene..😊 bas mi se cinis kao vedra opustena osoba ...
Kako se.osjecaj sad kad je tako malo ostalo, znam da si vec sve prosla, ali kazu svaka trudnoca i porod za sebe?
bok cure. evo nas s pregleda. curka je narasla, imamo 2100 grama, okrenula se glavicom prema dolje i kaže doktor da imamo puno kosice.
jel nekoga od vas kome se bebica okrenula zna boliti povremeno trbuh ko pred mengu i onak da vam je dolje pritisak? zaboravila sam pitati doktora...
ja se isto sad moram za sljedeći pregled naručiti u TA u Vinogradsku. jel ima ko kakva iskustva s naručivanjem? treba se doći tamo naručiti ili se može mailom, telefonom?
znate cure onaj vic:
govori žena: joj kako mi se kćer dobro udala. muž joj i počisti i skuha i popegla, ma divan je. oko svega joj pomogne. a sin oženio ljenčinu! jadničak mora i počistiti i skuhati i popeglati.
buffy, samo opušteno. ja uvijek kažem, kad sve krene - dopusti si nekoliko minuta panike, odradi strah i onda hrabro naprijed!!! porod je subjektivno iskustvo, sve ga doživljavamo na svoj način. to je specifična vrsta boli koja nešto nagovješta. početna bol vam govori "cerviks se otvara da bebica može van". malo jača bol vam govori da dijete kreće na put, namješta se i priprema za veliki dolazak. ona vrsta boli, odnosno trudova kada tijelo samo odrađuje porođaj vam govori da je sve na svoj mjestu i da je beba za čas vani.
eto, tako ja doživljavam tu priču o porodu. ako se opustite i surađujete sa svojim tijelom, bit će vam lakše i porod će vam ostati u lijepom sjećanju. isto tako ćete pomoći i svojim bebama i olakšati im dolazak na ovaj svijet.
u potpunosti vas razumijem. i ja sam bila trudna prvi put. i ja sam rađala prvi put. i sve mi je bilo novo i neobično, ali sam se sjetila da moram biti opuštena. i naravno, disati.
i ovaj, dugi put, namjeravam učiniti sve onako kao sam učinila i prvi put. samo što ovaj put imam kraj sebe iskusnu ženu koja će mi biti potpora.
buffy u pravu si i meni se sve čini da je to to..
dillb jooooš malko ajme stvarno je brzo prošlo i dobar vic,ali i istinit hahahah
Mrkvica moja svekrva ima osim moga dragog i kćer koja je starija od njega 6 godina, i da ona je odrasla i zrela (još odmalena je kao odrasla) a njen sin je dijete sa 26godina, ok je mladi smo,ali kad kaže djeca digne mi se kosa na glavi...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dobar dan okruglice drage!
Pozdrav novim mamama i dobrodošle!
Mama@, hvala za preporuku za posteljinu, stvarno je prekrasno, jedno ljepše od drugog i upravo se dogovaram sto naručiti... Što si ti naručila? Ja sam mislila uzeti ogradicu, donju plahtu i poplun... Razmišljam si još o jastuku za nošenje bebe...sta kažu iskusnije mame?
O mamama i svekrvama...stvarno nemam sta reci jer su mi super, nitko nam se ni u sta ne petlja i to neizmjerno cijenim...poziv na ručak uvijek rado prihvatimo pa si malo popričamo i svak na svoju stranu
Sortiraj odgovore
Najstariji