ja samo govorim to što je žena meni rekla...daj bože da nije tak..anaheja,javi sutra ako ides u vezi toga baš..zanima me kaj budeš ti riješila...
Ja ću poludit, svekrva koja živo do nas dođe mi gasit svjeto koje mi 'ne treba' pa stvarno da iskočim iz vlastite kože
Nadam se da ćemo se jednom preselit. . u drugu državu najmanje
Sorry ovo nema veze s vezom s temama ali morala sam
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Jedino sto znam o toj temi kao nezaposlena je da pravo na naknadu prije nego se beba rodi nemamo.. tek otkako se beba rodi do navrsene god dana za prvo dijete. Doduse ja nisam na burzi nego to preko faksa ide, ali tretiraju me kao i nezaposlene s burze. Bila sam u hzzou i zena mi je tako rekla. Najbolje je otici i pitati.
Shimmer samo stavi kad stignes, bas me pati ta torba. Tako kako ste vi posteljinu tako smo mi mobil montirali heheh uzitak je gledati tako krevetic.
Za pokrivanje imam poplun zasada, i namjeravam kupiti dvije pamucne dekice. Posto nemam jastuk pokrivati cemo je najvjerojatnije dekicom eventualno poplunom ako bude bas zima. Nek stoji slozen, zatrebati ce kada poraste.
Visnjass moja nekada ima takve napadaje (dode pa mi smanji grijanje i slicno) ali ajde u zadnje vrijeme se nesto smirila zena
Nemoj se sekirati, probaj ignorirati (znam da je tesko, ja se inace izdivljam kada sam sama)
Ako živite skupa pa ajd to još nekako ženi vruće pa..
Moja živi vrata do nas i najmanje mi 2 do 3 puta dnevno donese nešto za jesti kaj sad ne smijem ni pomirisat i svaki put joj iz nova objašnjavam da ne smijem i još dođe k nama oko 5-6 puta onak.. čisto da dođe.. osim kaj gasi svjetla uvijek ima neki prijedlog.. gdje bi kaj trebali stavit i kako namjestiti aaaaaaa
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Ja se na svekra i svekrvu ne mogu žaliti, dosad su mi bili dobri (da pokucam u drvo da ne ureknem)
E da, i u Plodinama sam vidjela da imaju mobil za 150 kn, ako kome treba, ja sam si ga našla na ebayu za 17-ak dolara, naručit ću ga kad se beba rodi...
Beba mi se igra s mjehurom već par dana tek što dođem iz wc-a, ona lupi i moram opet na wc
Jutro.
Netko me pitao za posteljinu.
Ja sam narucila preko fb Atelier Lela a ima i web. www.atelierlela.hr
Danas dan nije bas moj u potpunosti. Sva sam usporena i nikakva. Neraspolozena, umorna. Beba me bode dijagonalno i jako se tesko namjestiti. A wc da ne spominjem jer ga vidim cesce nego sebe u ogledalu
Bas sam nikakva.
Nadam se da ste mi vi bolje volje i aktivnije od mene
Sortiraj odgovore
Najstariji