imam iskustva s kineskim pp, ali ništa nisam naručivala preko ebay-a. koristili smo ih dvije godine i 3-4 mjeseca i odlučne su. nisam vjerovala pričama s foruma, vodila sam se svojim osjećajem i kupila kineske.
u kolekciji inače imam 3 milovia covera (obožavam ih jer su tanki, čvrsti, lijepo obaviju sve vrste pelena, veseli), 2 petit lulu covera (još ih nisam isprobala, ali su veseli i tanki), 3 close covera (oni su deblji, dobro odrade posao).
pelene koje mi nikako nisu sjele, nekako su mi velike, su od mother ease. njih inače svi hvale i preporučuju, ali eto, meni je to izgledalo ogromno na maloj guzi, a kasnije ih nisam ni probavala.
shimmer, moj "mališan" je na zadnjoj kontroli, u 36tt procijenjen na 3400g. doktorica je rekla ako iznesem do termina mogao bi imati 4200g na porodu. ja se iskreno nadam da nećemo dočekati termin. po kalendaru sutra punimo 38tt, tako da se nadam da će uskoro odlučiti da mu je dosta migoljenja po mom trbuhu.
btw, ja još uvijek nisam otišla u TA. ne da mi se.
Shimmer kad naručiš torbu hoćeš molim te staviti link ovdje i kad dođe napisati kako si zadovoljna s njom? Mislim da ću i ja naručiti neku ali ne znam koju bi jer više volim ja to vidjeti uživo, ne znam koliko su izdržljive ove s ebaya ili aliexpressa...
kako ste se raspisale, a samo jedan dan nisam bila na forumu.
ja podigla svoju urinokulturu i sterilna tak da jedna briga manje. Sutra idemo na pregled, jedva čekam.
visnjass, kaj se tiče šećera, ja isto ko tina, izbacila slatko i bijeli kruh, sve ostalo jedem, a kad me ulovi zelja za slatkim pojedem si i kad radim profile šećer mi ne prelazi 5,1 nakon jela.
kavu pijem cijelu trudnoču, jednu do dvije dnevno kako koji dan, jer bi me niski tlak gnjavio...
idemo popodne na tečaj u dom zdravlja, baš me zanima hoću li saznati kaj novoga.
mrkvice, i mene to pomalo lovi.... toliko da sam počela istraživati epiduralnu, a od početka sam govorila da nema šanse da ju uzmem.... da stvar bude još gora, odem na youtube :/ zločesti internet :)
Dobar dan okruglice, danas mi je dan totalno depresivan, i baš je fuj bljak.. ali ok je, izležavamo se cijeli dan, sva sam uspavana hehe
Ja sam svašta čitala u početku i prestala srećom, nemojte čitati to, i mene lovi neki strah od svega toga, čitala sam da je strah normalan ali da ne dopustimo da nadvlada nama.. ja se bojim boli čitav život, za svaku sitnicu bih pila tablete, paničarka sam, prag boli mi je nikakav, 10000 pitanja po glavi uhh...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
hahaha, a ja čak ni nemam pojma što je epiduralna
uopče ništa ne čitam, niti me ništa ne zanima
moj maleni trenutno radi akrobacije, premješta se s desne strane na lijevu pa natrag. haha, kak mi je to slatko. malo mi je trbuh nagnut na lijevu stranu, malo na desnu malo mi se nasloni na mjehur, malo mi podigne želudac.
štuca mu se več 2x danas, jadnik mali
Sortiraj odgovore
Najstariji