Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    14. Listopad 2015. 18:38

Ocito je njima svima ostalo u glavi da trebaju spavacice do poda 8brojeva vece  al bitno da se zena uvrijedila kad sam joj rekla da nije normalna hehe. Mislim da cu je eventualno za porod iskoristiti ako trebamo svoje pa onda moze i u smece sto se mene tice.

Curke stiglo mi je ulje, nasla sam na placu domace. Dajte mi recite koliko puta dnevno stvljate? Jel dosta prije spavanja svaki dan?

axia
    14. Listopad 2015. 18:39

i meni je sestra dala veće spavačice, ali ću si ipak kupiti svoj broj... i ovako se u spavačicu zapetljam, kud još da nosim broj ili dva veće... pa neće me moć nać ujutro xD

Tyna24
    14. Listopad 2015. 18:44

u ovih pola godine kolko se družim s vama, 2x sam zalutala na jesenske bebe vidjeti što tamo ima. prvi put sam naletjela na kontrakcije, kak su zeznute, carski i takve stvari,i rekla da više nikad neću otvoriti jesenske bebe.
    ali mi sad nije dalo mira pa sam otvorila opet, i naletjela na največu tugu što si mogu zamisliti, umrla jedna bebica iz te grupe..
    prošli su me trnci, u šoku sam. više ih definitivno ne otvaram.

Pepita2109
    14. Listopad 2015. 18:44

Ma one to gledaju što veće to ugodnije, ali opet ne valja ni pretjerivati, točno tako nečemu će poslužiti pa mogu i u smeće 

šta se tiče ulja samo navečer prije spavanja, i ja sam ga stavljala svaku večer samo kad sam imala problema sa tim beštijama, ali sada stavim samo 2 puta tjedno najviše..ali zato stavim malo na blaznicu pa sam si dolje namazala prepone jer su mi se upalile urasle dlake i prošlo je  trebala bih i trbuščić mazati njime ali sam lijena

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    14. Listopad 2015. 18:56

Pepita mene zanima za hemice koliko cesto. Htjela bih preventivno dok jos nisu izbili.

Tyna e bas tako, jucer kad sam otvorila nisam znala sto bi mislila. Koliko god se trudio ne razmisljati o tome odma pocnes najgore scenarije zamisljati..

Pepita2109
    14. Listopad 2015. 19:13

A za hemiće samo maži što češće to bolje, ja mažem samo prije spavanja,ali bi bilo dobro više puta tokom dana, i prije velike nužde..

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    14. Listopad 2015. 19:18

Tyna plakala sam kao kišna godina kada sam pročitala njen post.. jako tužno

🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    14. Listopad 2015. 19:46

užas... kad se stavim na njeno mjesto... ja mislim da bi poludjela u roku 5 minuta...
    nadam se da će sa svim našim bebicama biti sve u redu

visnjass
    14. Listopad 2015. 19:46

Ja sama sebi kupujem sve ogromno jer ako mi je nešto na knap imam osjećaj da me žulja ali ne žulja to je sve u glavi, jednostavno se bolje osjećam.. a koliko sam tek robe iz izrezala.. gdje je god guma ja sam ju lijepo prerezala, trenirka, gaćice, tajice, čak i čarape  (naravno to je sve za po doma ili da se ne vidi)

Nego htjela nešto pitati, kako je sada već treći dan da izbjegavam sve kaj trebam izbjegavati a šećer pogotovo moje dijete me ne lupa kao inače, osjećam ga, migolji se, lupne tu i tamo ali ne kao nedavno kad mi se cijeli trbuh micao.. jel to divljanje povezano sa slatkim ili mu je jednostavno takva faza??

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Tyna24
    14. Listopad 2015. 19:48

a glee, evo mene na 30 ravnih tjedana
    tek sam sad skužila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.