Sto se tice epiduralne odlucila sam da je necu traziti, nije me strah boli, to mi se nekako podrazumijeva i nadam se da cu se dovoljno skoncentrirati da izguram to. Malo me vise strah stvari na koje ne utjecem, npr ta glupa epiziotomija, pa sto ako popucam jako.. a carski me pati jer se bojim da se necu moci briniti oko bebe zbog reza. A sama sam si kriva kad sam isla citati gluposti. Sve je to individualno..
Tyna ti pokreti su bas fora, sada su dosta veliki da mozemo cijeli pokret pratiti. Ja se volim igrati tako s njom, piknem ju malo ili ceskam trbuh pa odgovori i tako.. sunca mala nasa
Mrkvica ja se bojim i igle hahah, ma naravno da će boljeti, preživjeti ćemo to, isto me više strah te epiziotomije.. mene je čak frendica uplašila kad je rekla da je toliko popucala da 2mj nije mogla ništa.. uh uh..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
mrkvica, to mu i ja radim... haha, piknem ga prstom pa mi onda rita a kad mu je dosta mog zezanja, onda se premjesti na drugu stranu
e toga pucanja se i ja bojim...to je i jedino čega se bojim kod poroda. tog rezanja i šivanja
https://www.facebook.com/UOLNoticias/videos/1109539799060835/?pnref=story
evo vam jedan video za pogledati ako imate facebook
I ja sam ga gledala vec par puta, odlican je
E cure ja neznam sad dal pretjerujem ali da vas pitam pa da vidim. Naime draga moja majka mi kupila spavacice za bolnicu xl i ja joj kazem da kaj ce mi tolike a ona napala da kaj si ja mislim da mi treba manje. Inace sam nosila xs velicinu, sada u trudnoci jos uvijek mogu nositi stare trenirke i s tajce. Majice vec kako koje ali samo radi trbuha.. jesam ja luda ili?
Aaaaa gledala sam taj video više puta super je totalno
Mrkvica meni je moja svekrva isto kupovala spavačice i uzela mi L vel. inače nosim M., L mi je velika pomalo, tak da mislim da je tvoja mama pretjerala pa od jedne te ti može dvije napraviti heh...nisi luda
🙏👸👸🙏❤️
i ja dobila spavačice veličine L, a nosim S, i ne mislim se sramotiti i nositi nešto toliko veliko ko zadnja glupača...tak da sam ih ljepo vratila, i odlučila kupiti veličinu koja mi treba
Ja jos uvijek trazim spavacice.. ali ni moja mama nije daleko od toga da mi kupi 10 brojeva vecu... al ona i dalje smatra da je bolje siroko i veliko i ne vjeruje mi da i dalje mogu nositi trenirke svoje da me ne stiscu.. tako da su izgleda sve iste
A video je divan
I da u mani ima navlaka za poplun i jastucjica maleni po 35kn ako koga zanima
Ja svoje neću vratiti jer su mi baš slatke hahah, iako sumnjam da ću ih poslije još koji put nositi osim ako opet za koju godinu budem na zimskim bebama hahah
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji