Vec sam se smirila i ducila ignorirati.... pisati cu napamet... to me drzalo ujtro dojam kad sam shvatila sta bi trebala raditi .. a i koliko bidim za sad je jedino meni to receno
Meni je za sad beba okrenuta s glavom u pravom smjeru i osjetim po rebrima da je dobro.. isto mislim da vjezbe ne mogu stetiti
Mrkvica
Nisam nikad pazila kaj jedem niti sam kad bila na dijeti.. zapravo jesam, kad sam morala otkopčati hlače dok sjednem ali te dijete su trajale do popodne tako da to uopće ne računam.
Mislim da nije voda jer kao i inače čim ujutro otvorim oči najedem se slatkog a onda može ostalo od toga ostalog skoro pa ništa povrća i voća tako da sam si sama kriva za ovu situaciju
Shimmer
"Ako ti u glavi unatoč sitosti želiš i dalje pojesti kolač, to se rješava na drugi način."
Koooooji? Pojela dobro za ručak ali nešto fali i šuplje mi je i bok
Pepita dobro da se radi o probavi, i meni muke zadaje.. nekad me crijeva baš bole pa ne znam gdje, kaj, zakaj i onda skužim da je to pritisak od crijeva
buffy ne mogu vjerovati da te to traži pa svaka beba je drugačija, neke su mirne neke divljaju, neke 5 dana divljaju a 5 dana su mirne.
Samo ti da razmišljati
Tyna, Mia probat ću tako.. inače odrekla bi se svega samo ne čokolade ali ako je to za dobrobit malenog zaboravit ću ju na neko vrijeme
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
visnja, imaš u dm-u čokoladu, dorina sa stevijom. tu smiješ pojesti na tone ako se baš bojiš šečera... ja imam žgaravicu od čokolade pa je izbjegavam zbog toga
Pozdrav okruglice,...
Neko je spominjao Anu Rukavinu,ja sam citala dosta o ostavljanju maticnih stanica i AR i u baze koje se placaju,to dodje ok 2000e,a sav posao obave oni. Za Anu R znam da sto se tice nase bolnice uzorak mora da se dostavi licno,otac.... prije 15 dana frendica je rodila tako da je to informacija iz prve ruke. Takodjer ne mogu da se doniraju u slucaju da majka boluje od nekih autoimunih bolesti,i ako pije neke ljekove,to treba da se vidi sa gin. I naravno kada se stanice doniraju one nisu spremljene samo za nas,nego se mogu upotrjebiti u bilo koje svrhe ili ako se nadje podudarnost sa nekim ko bolije od neke bolesti,takodjer se ne cuvaju u AR duze od 6 godina.
Mada za sve koji su zainteresirani procitala sam da sada postoji i ostavljanje maticnih stanica iz mljecnih zuba .
Vidjela sam da Kozmo ima akciju na cijelokupnu kupnju 20% pa ako koga zanima
Znate ako ima gdje za kupiti onih trljacica sto inace dodju uz rucnik?
Buffy vidjela sam trljačice u Kiku, mislim da su oko 5 kn... Uglavnom, manje od 10 kn su
A ja se raspitivala isto vec na pocetku trudnoce za darovanje, sve ovisi koje bolnice imaju s njima dogovoreno.meni su rekli da oni rjesavaju prijevoz i preuzimanje osim ako je vikend pa moras donjeti osobno jer nemaju prijevoz tada.a ja iz Os da idem za zg,tj. saljem nekog mi se cini bzvz.znam da moras ispuniti obrazac koji se moze skinuti na netu i isprintati i ponjeti sa sobom u bolnicu.ja cu tako pa kako bude i nadam se da ce krv iz pupkovine biti dobra.cula sam da je inace ili premalo ima ili nesto nestima..manje ih se zapravo spremi.
iskusne mame,zanima me kada ste poceli davat svojim ljepotama caj,vodu,tekucinu iz bicice a da nije iz sike? :) svakoga pitam ovih dana pa svak ima neku svoju teoriju i bas sam zbunj...meni nekako sve vuce na to da ako ga dojim,netreba mu nista drugo osim mlijeka barem neko vrijeme...
i kako se zove ona krema za bradavice bez ispiranja?
ufff.1000 pitanja u glavi...
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
meni je patronažna rekla nek si kupim lansinoh kremu za bradavice(ta se ne ispire), ali ja je nisam mogla nači nigdje
White: hvala na obavjesti za kozmo,sutra cemo malo prosvrljati pa cemo vidjeti ima li stogod. :)
Tyna24: jesi li pitala u ljekarni?
jos sam za neku cula ali sam se izgubila u moru informacija pa ne zapisah na vrijeme i odeee... xD :D
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Sortiraj odgovore
Najstariji