Dobar vam ovaj kišni dan okruglice
Dan je kao stvoren za spavanje, a mene popodne čeka čišćenje jer ovih dana očekujemo namještaj...
Kavu pijem nešto manje nego prije (1-2 dnevno), slažem se s dillb, organizam mi je naviknuo na nju pa ne smatram da šteti bebi, a i podigne mi tlak poslije ručka
Htjela sam pitati mame koje su se odlučile za pp, jeste li naručivale covere preko ebaya? Ja sam ih planirala naručiti 2-3 ako će mi trebati zbog širokog povoja pa me zanima kako ste zadovoljne s njima
Dillb sto se tice purelana u pravu si, kremica 40g je 70kuna.. ali ako ce pomoci nije mi zao. Daj Boze da ne zatreba ali eto.
Inace kako si ti? Opasno se priblizio porod, jel ima kakvih naznaka da bi malisa mogao ubrzo?
Lady slazem se u potpunosti s tobom.. vec mi je dosta i vrlo sam nestrpljiva da upoznam malenu U petrovoj ces biti brzo gotova, ja sam isla prije dva tj i doslovno tata koji me vozio nije stigao naci parking ja sam vec bila vani.
Ja sam isto bila kavopija, prva 3 mjeseca nisam pila uopce kavu ali samo zato sto mi nije pasala. Sad si ju rado popijem, al nikako na prazan zeludac. Mislim da kava, dvije dnevno nemogu nastetiti bebici :)
[/u
ja kavu nisam pila niti prije,samo cappucino...i sad ga pijem skoro svako jutro,ili kad idem na trač party s kolegicama,isto znam popiti cappucino...ne pijem alkohol,ne pušim,tak da mislim da bebi ništ nebude od malo kofeina
evo ja i danas pitala u ljekarni za lansinoh kremu ali oni me bljedo gledaju..ko da sam je ja izmislila
lijep pozdrav, drage moje:) kako ste danas? ja se evo borim sa peglom (tražim način kako peglati jer me jako leđa bole kad stojim dugo...) i sa mokrom robicom koju treba osušiti....
što se darivanja tiče, iskreno, nije mi to ni palo na pamet, ali zato ste vi tu da me podsjetite... guglat ću malo i donjeti i tu odluku :)
što se kave tiče, nisam neki kavopija, eventualno 2 dnevno, ali u zadnje vrijeme je izbačena zbog žgaravice.... zbog trudnoće ju nisam zbacivala, isto sam mišljenja da sve što je umjereno ne treba korigirati....
Ja sam isto pocela prati napokon robicu :) napravila malo mjesta u ormaru dok ne kupim komodicu za malca. Ionako je vrijeme za biti doma na toplom, a i vrijeme mi je da pocnem prati tu robicu da bude spremna :D
[/u
Pozdrav moje zabrinute....
Sto smo blize kraju to se vise sekiramo kako vidim...
Sto se tice bradavica. Nisam pitala mamu i ne moram jer znam sto ce mi reci i kako sam radila do sada
Isprva ja isprobavam da bez bilo.kakvog mazanja izguram te prve prilagodbe na sisanje.
Ja sam nakon dojenja malo pustila mlijeka koje sam premazala preko bradavica i ostavila da se osusi.
Kad su suhe 'spakiram'ih u jastucic koji ce ih drzati suhima i grudnjak.
U slucaju ako to ne pomaze te se naprave krastice ja sam mazala ( izmedu dojenja) Lanolinom al cistim. Kad se upije opet u jastucice i grudnjak
Uglavnom vidim da ce biti puno raspremanja i spremanja
dillb, ma meni se sve naslagalo od zadnjih nekoliko kontrola i konstantnog plašenja i negodovanja oko nečeg. danas cijeli dan u glavi vrtim jučerašnji pregled i razgovor i odmah se uznemirim. ali pronašla sam prirodni normabel - bavljenje bebinim stvarima zato sam i oprala sve ono. sad bih najradije spremila i krevetić odmah, ali nemam plahtu. uglavnom, mazim trbuh i duboko dišem. neće mi ništa uništiti zadnja dva mjeseca trudnoće
koliko je na kraju tvoja "velika" beba teška?
kavu pijem samo ujutro i to nisam prva četiri mjeseca trudnoće jer mi nije odgovarala.
čudnovato je to. sad odmah glavobolju dobijem ako je ne popijem, a dok su me drmale mučnine ništa. valjda se tijelo zaokupi novim hormonalnim stanjem i ostalim promjenama hehe
ines, nisam naručivala covere online, iako sam vidjela da dosta cura naručuje s aliexpressa happy flute marku. ovaj mjesec ću s alija naručiti torbu za kolica pa bih mogla uz njih i koji cover. ali imam dva S rodina i OS miloviju.
za ovaj purelan sam čula da je skup ko vrag, a u biti je čisti lanolin kako je rekla dillb,
ja sam dobila reklamni primjerak od prijateljice pa eto za prvu ruku.
ali svakako ću kupiti još multi mum komprese. i proučiti pravilno prinošenje bebe grudima.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Sortiraj odgovore
Najstariji