Mrkvica ja mislim da ja ostajem kod svog kad je u rodilištu, vidjet ćemo sljedeći put ajmeee kako smo blizu hahah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Meni je doktor napisao s navršenih 36 tjedana (što će meni biti četvrtak idući tjedan).
Ali ako vaš doktor radi ctg mislim da onda nema potrebe.
Doduše mene su sada naručili za ovaj četvrtak zbog mojih problema s beštijama u južnim područjima.
Meni je rekao kao i illany, tj rekao je iduca kontrola u TA, tada cete uco u 37tt sto je navrsenih 36tjedana. Dobila sam i onu d1 uputnicu.
Curke jeste vi razmisljale o darivanju krvi iz pupkovine u zakladu Ana Rukavina? Dobila sam letak i sad me bas zaintrigiralo to.
Pozdrav cure :)
Sorry sto ovako ulijecem, ali samo da zamolim Pepitu da mi se javi u inbox
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Pepita osim sta smo terminuše i bebe su nam u skladu :)) i ja sam danas bila na kontroli,moj malac je isto 2300g (34tt) ali nije se okrenuo i dr bas nije optimistična jer misli da je razlog moj mali trbuh,valjda nema mjesta 😥 napravila mi je i bris na Bhsa i da dođem za 2 tj opet pa da vidimo dali se okrenuo..ak ne,planiramo carski 😓 jesu se vama bebice okrenule?
Pepita je,pitala sam ju za vježbe i rekla je da nemam sta izgubit i da probam ali ono,nije mi imala obećavajući izraz lica...sad se valja pripremati psihički i na carski,sigurno 2 tjedna do iduće kontrole..inače sam control freak 😩 i sada ću samo citati o tome...al Ajde,tješim se da žene plaćaju da idu na carski 😑
Mala77777 ma to sa bebama se nikad ne zna, mojoj mami je jedna seka bila okrenuta kako treba i dva tjedna prije termina mala je odlučila zajebat pa se okrenula i na kraju se na dan poroda okrenula opet kako treba, a brat do zadnjeg na zadak i tako isto samo odjednom kako treba, samo ti radi vježbice ne može škoditi
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
buffy, ja nikad do sad nisam čula da trudnica mora brojati bebine pokrete... baš sam se iznenadila... i baš me zanima dal će moja i meni to reči... ja je nekad čujem ujutro, kroz dan niti ne, jedino kad legnem pošto sam stalno u pokretu. i navečer kad sam več u polusnu, onda se javi da me iscipelari za "lakše spavanje" znači onda budem morala 1 sat biti budna i brojati? hahahaha
svašta... ja po danu niti neznam u koje sate je budan, i kak budem onda brojala?
ma doktori isto kompliciraju gdje stignu
Sortiraj odgovore
Najstariji